evet varex ile ceza yiyen arkadaşlarım var polis goruyo arkada orjınal degil deyip yazıyo cezayı :S
35 KU 606- Outlander MT Turbo
34 ENP 29 - TypeR
34 VTE 64 - S2000
34 VG 3670 - Type-R
10 E 6622 - Civic vti
kesin vardır ceza yiyen özellikle şu alttaki model diğer egsozlardan görüntü olarak pek bi farkı yok o yüzden polisin görmesi bile durdurması için yeterli.
http://www.jdmworks.net/wp-content/u...singleitip.jpg
fakat bu çift çıkışlı model biraz daha sade ve daha az dikkat çekici duruyor. araba ile sessiz sessiz ilerlerken daha kurtarıcı olabileceğini düşünüyorum. sonuçta artık bi çok arabada standart olarak çift çıkış var bu boyutlarda. (görüntü olarak bahsediyorum sadece bknz sedan civic)
http://www.jdmworks.net/wp-content/uploads/twintip.jpg
SimRacersTR.Net
Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası
1.6ies te hed.duz boru orta susturucu sonda oem cıkıs 63 luk varex var kapalı konumda oem ses ile aynı aracı babam kullanıyor hala farkında degıl egzoz oldugunun![]()
Ewet warex ile bende ceza yiyip aracımı bağlattım polis tam çevirdiğimde kapatsamda yemedi kumanda vardır onda gürül gürül geliyordun dedi![]()
![]()
Selam beyler warex Çİft ÇikiŞ 2 haftalik taktim polisler yakami birakmadi bÖylebir ses yok. Parmakla gÖsterildim bmv geliyor diye TAWSİYE EDERİM BÜYÜK SEHİRLERDEVE KISA BIR BILGI VERIYIM SUSTURUCU CIKARTMADIN MI ORJINALIYLE BIREBIRDIR KUMANDA ACIKKEN.SUSTURUCUYU KATALITAZORU SOKTUGUNDEDE WAREX KAPALIYKEN AYNI ORJINAL SESSIZZDIR CIZIRTI BILE CIKMIYOR. AMA KUMANDAYI ACTIN MII VER YANSUNN SOGUKKENDE GUZEL SES CIKARTIMIYOR OZELLIGI BU 5 DAKKA ISINSINN O ZAMAN SESS DINLE SEN VAREXSIN
SATIYORUM WAREXSIMI SAHIBINDENDE ILANIM VAR JDM WORKS WAREX YAZ CIKAR.
Alper bu 4 aylik olan warex i partikul filtresi temizleyici kimyasal maddelerle temizleyip tekra bir dneme yapilsa sonuc ne olur acaba.
Zamanla kurum birike bilir ici dolabilir vsvs.. partikul filtresi temizleyici kimyasal kopukler is gorur bence. Denemekte fayda var.
Ben 2 sene kullandım varexi farklı araçlarda,ses kullanıldıkça daha da guzel bir hal alıyor,hiç ceza yemedim,kazan yapılarıan göre de farklılık oluyor seslerde.
Bu konu baştan yanlış açılmış arkadaşlar.
Dostum , senin kullandığın egzoz VAREX değil bir kere. Replika bir kumandalı egzoz. Nereden bildiğime gelince , VAREX 51mm üretmiyor. Bizde satmıyoruz haliyle.VAREX'de 63mm-76mm-90mm ölçülerinde ürünler var. Her kumandalı egzoza VAREX denmesinden memnun değiliz.
Varex'de durumlar şöyle. Modeller arası ses tonu farkı çok yok , belki %5 vardır. Ama 63mm ile 76mm arasında volume yani ses miktarı değişiyor. 76mm , 63mm den daha yüksek ses veriyor. Bu sadece Varex'e özel bir konu değil. Egzoz da da boru çapı artarsa , ses artar mesela.
JDM Works
TR'deki VAREX modelleri de şöyle :
OEM 63mm ve 76mm
Canon Style (HKS Tipi) 63mm ve 76mm
Çift Çıkış 63mm ve 76mm
![]()
bence degıldır arabanın motor gucune gore arabanın çalışma sesine göre değişir.bende satlık çift çıkış var yeni ilanda var sahibindende.
![]()
aynı çıkış mm sine sahip , çift çıkış la hks tipi arasında performansta bi değişkenlik varmı ?
birinin çıkışı tamamen açık diğeri daha dar ve 2 iki çıkışlı . mantık olarak performans farkı sıkıştırma farkı var olması gerekiyor sanki ?
Hasan ORAN
1881-193∞ Gazi M. Kemal Atatürk
Beşiktaş Fikstürüne Endeksli Hayatlar ...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)