Arkadaşım bundan almayı düşünüyor. Acaba nasıldır?
Gayet boş hiçbirşeyi olmayan bir araç ama sıfırına 20k tl gibi bir fiyat veriyorlar.
Arkadaşım bundan almayı düşünüyor. Acaba nasıldır?
Gayet boş hiçbirşeyi olmayan bir araç ama sıfırına 20k tl gibi bir fiyat veriyorlar.
Tata Vista 1.3 Quadrajet Aura Tata İyi Yolda! - TATA testleri Ara
aracın detaylı anlatımı mevcut yürüyen teneke yada yabancı lüx şahin olarak adlandırılabilir.
yeni dacia daha iyi
Testi okudum anlattıkları kadar iyiyse alınır. Fiyatta çok güzel.
sıfıra yakın clio 3 1.2 filan alırım ben olsam, o markanın euro ncapte bir tek aracı bile yok, öldürmez süründürür..
aracın sadece motoru beş para eder korsan taksi olucak araba buo da haksız kazanç olacağından kötü bir örnek teşvik eder şimdi
![]()
Kasanın ncap dan alacağı yıldız tozu bile yok![]()
adamların ağızlarında diş kalmamış, gözlerindeki fer gitmiş; araba yapmışlar. sonra büyük bi fenkşiyu oldu.
alınmaz kardeşim. 20.000 liraya kapı gibi polo'lar, keser sapı gibi c3'ler var.![]()
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
20.000 tl edecek bir araba değil... o paralar daha güzel ve keif verici araçlar alınabilir...
•06 E 6577 - MAT BRAVO • / •06 ZOF 96 - CORSA GSİ • / •06 ZUZ 87 - 1.6 İES • / •06 JR 124 - F7R • / • 35 CSE 57 - İNTEGRA • / • 42 CNE 94 - VW Polo • / •34 ZR 3191 - Seat Cordoba •
Tatada çalışan çok yakın arkadaşımın yorumu ; Alırsın Tata,Yaparsın Hata. Daha sıfır KM aracın saplamalarının paslı çıktığı oluyormuş vs. vs. Ayrıca araç ucuz ama servisi aşırı pahalı ve oradan geçiriyorlar ona göre
Arkadaşa konuyu gösterdim vazgeçti
Bu arada 20k tlye fazla yakmayan üzmeyen azcık yürüyen günlük kullanılacak araç bakıyoruz.
Adamlar araçlarını ncap e bile sokmuyorlarmış.. o araçda airbag olsa ne yazar abs olsa ne yazar çarpışma verileri olmadıkdan sonra..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
tüpsüz binilirmi190.000 km'de ve 140.000 den itibaren tüplü. Tüpü 2.70den alıyorum ve 20 liraya 70 km yapıyorum. Araç dıştan boyalı komple güneş yanığından. Düşünürseniz hesabınıza uyarsa görüşelim. Fiyatta aşırı güzellik yaparım
http://www.sahibinden.com/ilan/vasit...3031196/detay/
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)