bulabilecek birileri var mıdır? aradığım yerler 14 aralıkta gelicek diyorlar ama bulan buluyor... var mı yaralı parmağa işemek isteyen.. para bi yana nano sim bir yana![]()
bulabilecek birileri var mıdır? aradığım yerler 14 aralıkta gelicek diyorlar ama bulan buluyor... var mı yaralı parmağa işemek isteyen.. para bi yana nano sim bir yana![]()
Combo kendin kesebilirsin forumda uygulamalı konulu videosu vardı.
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Yada istiyorsan buradan alıp getireyim uyar mı Cuma akşamı geliyorum![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Necatibey de murat ilkumutun karsisindaki turkcell iletisim merkezinde yaptirdim 2 hafta once, 5dk da hallettiler...
M.Resat Simsek
Ayfinu verdim, iceri girdi 5dk sonra nano simkart takili aldim, kesti heralde bilemedim, kurcalamadim da
4S de karti bizzat kesip mikro olarak kullandim hic sorun yasamadim, bunda da yasamam insallah![]()
M.Resat Simsek
Vaaay aypon 5 haaa![]()
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
Moruk alıp geleyim buradan orada tanımlama yapılamaz mı ?
can'a ısmarlatırız
aynen coni vayneen
gel başkan..bu koray içmeyi bilmiyor zaten zor topluyorum..yardım edersin
hacı kurbanda sattığım davarların parasını yeni aldım..dün gece megashowdaydık...telefonu da aldım..artık karada ölüm yok
sen gelene kadar zaten tum turkcellerde olucak bro boşver...sen kendin gel yeterçok tatlısın
![]()
Yok Bende bulamadım, kartı kestirdim gitti, şu an sıkıntı yok çalışıyor,
nano geldimi alıcam
208 gti by Peugeot Sport; İstanbul Park: 2:36.177 - 07.05.2023
Saxo évo-2 0-402 : 13.821 sn.