06 WTF 36 Corsa 1.7 ///06 FA 9273 İbiza cupra CTH SOLD..
06 JZ 556 200SX S13 Forged , Drift Car Project
Benimde çift aplikasyon ve sizinkiyle aynı marka jant, sadece hafif kusur araç alçak yazıldı çok rahat geçtim, talihsizlik olmuş sizin![]()
ben bmw yı aldım far ayarları berbat,sısıler ayarsız,camlar fılmlı araba basık egsozlu halıyle vızeye soktum en azından eksıklerı ogreneyım dıye 1 seferde gectı. normlade butun eksıklerı tamamlarım arabayı gecırtmezlero ankı ruh hallerıyle alakalı sanırım
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
adamlar akşama kadar kaç çeşit arabayla,kaç çeşit insanla uğraşıyorlar ilk defa gorduğu bı ınsana nıye kıllık yapsınkı,demekkı yonetmelık oyle düzelt oyle gıt 2 tane farklı araç goturdum tanımam gormem kımseyı hiç bır sıkıntı yaşamadım
çift aplikasyon sonuçta fabrikasyon bir üretimdir sonradan deldirme bir olay değilki... buna gelene kadar daha neler var neler... madem bu tip jantlaır görmek istemiyorsunuz öncelikle trye giren jantlarda aradığınız TSE uygunluğunu tüve göre belirleyin önce trye tse onayı verdirip ürünlere satıyorlar sonrada muayeneden geçirmeyin... saçmalıktan başka bişi dğeil...
1991 HONDA CRX - TOTALLED
1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
1990 HONDA CIVIC EF - SOLD
85-92 OLDSKOOL COMING SOON
muayene gelmesin diye dua etmeye baslıcaz artık![]()
06 Z 7330/e46
16RV840/Leon
38EG636/A3
38YS538/Vti
64KD732/E200
38NN354/GTi
38ZH434/GTi
38AG367/GTi
38VT012/Vti
38YY502/GTi
38YE602/GTi
3YR792/206
38YE341/GTi
38AV256/GTi
benimde uzunlarda xenon var diye bıraktı, normal farlar orjinal xenon falan dedim ama bi faydası olmadı,
yan sırada muayeneye giren ladanın kaputu zor açıldı, kaput demiri yoktu adam bildiğin sopa çıkardı onunla kaputu tutturduo adam geçti muayeneden ben kaldım
şaka yapıyorlar galiba
Ben girerkende american parktan kusur yazıyorlardı modülü kapatıp girdim kusursuz çıktım
Saçma sapan işler çift aplikasyonlu olsa nolcak sanki baya kıllık yapmaya başladılar artık.
beyler neler agır kusur yazarsanız hazırlıklı gidelim mesala
vanlarda arka koltuk serbest mi
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
krıkon olmaz arabanı kaldıramazsın sana zarar
bıjon anahtarın olmaz bıjonlarını sokemezsın sana zarar
cekme halatın yok arabanı cektıremezsın sana zarar
yangın tupun yok araban yanıyor sana sana zarar
ılk yardım setın yok ılk yardım yapamazsın sana zarar
ama
saga sınyal verırken onundekı surucu yada yanındakı surucu snn sınyal verdıgını anlayamazsa bu hem sana hem cevrene zarar.
tuvturk oncelıkle can guvenlıgın. trafıgı tehlıkesız bıcımde araba cıkarmaya oncelık verır bu yuzden de emnıyet kemerı agır kusurken trafık setı hafıf kusurdur.
benim arabanın orjinali 18ken 17 jant çok büyük git bu araca 15 16 tak dedi kamil16 jant araca sığmıyor orjinal kaliperler eşek gibi.
ama kamil arabayı bilmeyince güneşlikte kocaman 18 ve 17 jant takılır yazmasına rağmen iddalaştı. boşuna gidip orjinal yazısı aldık servisten.
sırf i.nelik yani.
It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)