Kitap: Henri Charriere - KELEBEK ( gerçekten sürükleyici bir kitap )
Film : Kelebek (Papillon) ( 1973 yapımı bir ABD filmi )
Kitap: Henri Charriere - KELEBEK ( gerçekten sürükleyici bir kitap )
Film : Kelebek (Papillon) ( 1973 yapımı bir ABD filmi )
İşte bunun için konu açmak lazım. Teşekkür ederim sıkı ve ilginç bir yazarmış. Kitaplarını okuyacağım.
Bi konu açsam mı ?
Edit: ''M3T0'' Bu kelebek için ezelin senaryosunun alındığı kitap deniyor. İlginç ve güzel bir kitapmış bunuda akuyacağım ve ikinci kitabı banko'yuda okumayı düşünüyorum.
http://www.techturkey.com/forum/sohb...yeleriniz.html
Burdan devam edelim istersen. Gerçekten forumda böyle bir konu açılmamış olamaz dedim. Bulunca rahatladım
Sevdiğimiz türler benziyor. Bir anket filan açsak. Sevdiğiniz kitap türü hangisi diye, onun üzerinden gitsek olabilir.
Benim amacım ödevimi yapmak millet olarak kitap okumayı sevmediğimizden dolayı bende filmini izlmeyi düşündüm![]()
Ben görmedim hiç kitapla aynı film yapılsın. Filmler hep çok köttü ve değişik oluyor kitaplardan. Yalan olma sonra dikkat et![]()
Aynen bana da kitap okumayı sevdiren yazar. Bu aralar tekrar mı seriye başlasam diyorum çok oldu okuyalı.
Ancak ben malesef kitabını okuduktan sonra filmini izleyip tatmin olduğumu hatırlamıyorum. Yüzüklerin Efendisi'nde kitabı okumayı bıraktım filmden nefret etmiyim diye çünkü kitap gerçekten filme göre mükemmel bir etki yaratıyor ben de. Bilmiyorum hayalgücüm mü fazla gelişmiş![]()
Dövüş klubünü az önce arkadaşlarla izledik nasıl bi kafayla yazdığını yazarın cidden çok merak ediyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)