User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Honda Accord 2.0 EX hakkında

mur_84 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Question Honda Accord 2.0 EX hakkında

arkadaşlar merhaba,

honda accord 2.0 ex'ler hakkında bilgi ve tecrübesi olanlardan yardım istiyorum..

böyle de bir ilan var.. düşünceleriniz olumlu olumsuz..

Honda Accord 2.0 EX 2000 Model 19.750 TL Galeriden satılık ikinci el Lacivert renk - 106110477

Teşekkürler..
    Asıl sancı uyandığında..

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kasa ve motor olarak benim çok hoşuma gidiyor, donanım olarak ta iyi. Bu paralara alınabilcek en iyi arabalardan bence. Şanzımanlarını bilmiyorum ama.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olumsuz bir yorum gelmezse İES'i satıp bu kasa accord almayı düşünüyorum hatta ilandaki kafama yattı bayaa..
    Asıl sancı uyandığında..

Burak E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araca cok iyi baktır bagcılar oto center arabası herşey olabilir bu araçlardadikkat et bence diri duruyor arac performance alırsın ama kasa bayabi agır gitmez ies göre otomatik şanzımana baktırman iyi olur.
    Alıntı s2k Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bas bas platin meme yapmış olabilir, bizim mahmut abinin başına gelmişti bi yarım saat 1-2-3 kesicide gittik düzeldi.
    Alıntı Berkan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tatmin olan arkadaslar olarak elele tutuşup titreyerek boşalalım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amacım performans değil zaten eşimde kullansın istiyorum hem konfor olsun istiyorum.. İEs kadar gitse yeter bana.. tabii onun kadar hızı kalkmasını beklemiyorum ama kalktıktan sonra yürür diye düşünüyorum ona yakın..

zaten araca niyetlenirsem direk servise sokacağım peder bey de eski otomobilci onun da tecrübelerle problemi varsa çözeriz.. aklıma takılan şanzuman zaten gerisi problem değil..
    Asıl sancı uyandığında..

Met - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    31 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    136 hp vectra b yürüyo bumu yürümücek

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    manuel i için konusuyorum bendeki bu motordanda değildi 130 beygir gücündeydi sanırım benimki, bu 150 lik vtec oluyo galiba , ies i paramparca edip kenara atıyodum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    motor için mesaj alındı..

kronik sorunu yada problemi var mı acaba.. ?

6 ay kadar 2000 model euro accord'a bindim sormadan soruşturmadan aldım yarı otomatik şanzumandı, şanzuman ısınınca rampa yukarı geri vites kaçırıyordu ve hiç gitmiyordu bir kere ağzım yandı bir daha aynı hataya düşmek istemiyorum..
    Asıl sancı uyandığında..

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    8_10 ay kadar bindim lpg li idi gayet keyifli bir aractı..dur kalklarda biraz agır kalıyo oda şanzumandan kaynaklıyodu 200km civarıydı satıyorum dedğim andada sattım...temiz kondisyonu yüksek hor kullanılmamış bulursan al kacırma....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gerçekten temiz bir tane bulup almak istiyorum keyifli bir sürüşü olduğuna eminim..

ilandaki araçla ilgili araştırma yaptım 2011 de 154k km de muayene olmuş şu an 168k km. de.. 3 parça lokal boyası varmış ve içi de gayet temiz duruyor direksiyon vs..
    Asıl sancı uyandığında..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    15 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Araba ve motor iyi iesten sonra sikinti yasamassin , ben 94unu satip arkadasin iesi kullaninca anladimki 90 modelde olsa kalite farki gercekten bariz belli

RottingChrist - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en sevdiğim accord kasası. bir kaç kez uzun yol yapma fırsatım oldu otomatik olmasına ramen yakıtı fena değildi. (benzin) bu araç için demiyorum ama honda grubunda 20 30 lira arasında piyasası olan araçlar içerisinde istenilen parayı hak eden tek araçtır benim gözümde.

UmutBuran - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    araç ciddi anlamda temiz yakından bizzat her seferinde gördüğüm bir araba galeri sahibi abim gibidir

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çok aradım çok araştırdım ve aldığıma hiç mi hiç pişman olmadım.sadece biraz rüzgar sesi olayı var gibi oda aynalardan dolayı sanırım biraz büyük ve dışarıda o yüzden ses yapıyor sanırım. bagaj genişliği olsun sürüş pozisyonu olsun euro accorda on basar bana göre kasa büyük olduğu için alışmak için biraz zaman istiyor süspansiyon olayı süper yaylana yaylana gidiyorsun resmen sohc vtec 147 hp 180 nm tork var. araç uzasın gitsin istersen 3500 deviri beklemen gerekiyor. Çorlu yu biliyorsun araç aldın ordan çorlu içinde dur kalk trafikte 12 litre benzin yaktım ben daha yeni lovato marka lpg sistemi taktırdım sanrım bilgi istediğin araçtada lovto sistemi var hee birde lacivert tonu çok güzel kısacası çok güzel seçim parasının sonuna kadar hakedeiyor yaklaşık 2 aydır satılık bu araç sıkı pazarlık yap bnce ... hayırlsı olsun şimdiden ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi inceledim aracıda snroof yok bunda sanırım koltuklarda deri değil eğer öyle değilse bn olsam araştırmaya devam ederdim ... tel no yu pmle muratcım konuşalım istersen

CinAli_06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hemen hemen son kasa accord hariç her kasa accord'a sürdüm sahip oldum içlerindeki en başarılı olan model ve kasa bence bu kasadır. gerek konforu olsun gerek sorunsuz,sıkıntısız kullanımı olsun. 1 sene kadar sahip oldum sadece km bakınlarına gittim hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece Accord alırken dikkat etmeniz gereken şey bakımlısını, temiz olanını almanız. Yine accord alacak olsam bu kasa alırım yeniden. üsteki arkadaşın yorumunuda katılıyorum aynaları biraz büyük olduğundan rüzgar sesi yapıyor yüksek hızlarda onun harici gayet sorunsuz bir araç bence.

edit: baktığınız araç 00 yılında giren en boş modeli sunroof,deri ve ısıtmalı koltuklar yok diye biliyorum , biraz daha araştırıp dolusunu almanızı öneririm.
    feel is everything

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CinAli_06 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hemen hemen son kasa accord hariç her kasa accord'a sürdüm sahip oldum içlerindeki en başarılı olan model ve kasa bence bu kasadır. gerek konforu olsun gerek sorunsuz,sıkıntısız kullanımı olsun. 1 sene kadar sahip oldum sadece km bakınlarına gittim hiçbir sıkıntı yaşamadım. Sadece Accord alırken dikkat etmeniz gereken şey bakımlısını, temiz olanını almanız. Yine accord alacak olsam bu kasa alırım yeniden. üsteki arkadaşın yorumunuda katılıyorum aynaları biraz büyük olduğundan rüzgar sesi yapıyor yüksek hızlarda onun harici gayet sorunsuz bir araç bence.

edit: baktığınız araç 00 yılında giren en boş modeli sunroof,deri ve ısıtmalı koltuklar yok diye biliyorum , biraz daha araştırıp dolusunu almanızı öneririm.

doğru teşhis aramaya devam yada bu aralar volvo s60 lara çok takıldım uyarsa onlarıda araştır kardeşim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Burak E. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    araca cok iyi baktır bagcılar oto center arabası herşey olabilir bu araçlardadikkat et bence diri duruyor arac performance alırsın ama kasa bayabi agır gitmez ies göre otomatik şanzımana baktırman iyi olur.

araç bana ait SADECE OTOCENTER değil her yerden aldığin araça iyi baktırmak gerekir...

17 senedir otocenter dayım dediğimizin haricin de en ufak bir problem çıkmaz rahat ol...

istediğiniz 1.6İES otomatik ile uzunlu kısalı yürüyebilirim... ne zaman isterseniz....

araçın sunroof ve koltuk ısıtma deri döşeme harici dolu bir araç olduğunu bilmeniz gerekir...

araçın km si motoru şanzumanı kasasi her şekilde kefilim istediğiniz yere götürebiliriz....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    çok aradım çok araştırdım ve aldığıma hiç mi hiç pişman olmadım.sadece biraz rüzgar sesi olayı var gibi oda aynalardan dolayı sanırım biraz büyük ve dışarıda o yüzden ses yapıyor sanırım. bagaj genişliği olsun sürüş pozisyonu olsun euro accorda on basar bana göre kasa büyük olduğu için alışmak için biraz zaman istiyor süspansiyon olayı süper yaylana yaylana gidiyorsun resmen sohc vtec 147 hp 180 nm tork var. araç uzasın gitsin istersen 3500 deviri beklemen gerekiyor. Çorlu yu biliyorsun araç aldın ordan çorlu içinde dur kalk trafikte 12 litre benzin yaktım ben daha yeni lovato marka lpg sistemi taktırdım sanrım bilgi istediğin araçtada lovto sistemi var hee birde lacivert tonu çok güzel kısacası çok güzel seçim parasının sonuna kadar hakedeiyor yaklaşık 2 aydır satılık bu araç sıkı pazarlık yap bnce ... hayırlsı olsun şimdiden ...

araçı kendimiz kullanıdığımız için KEYFE KEDER satılıktı....şimdi 407 station alindiği için satılıga çikti....daha önceki satış fiyatım da 22.500 tl idi....her hangi bir aciliyeti yok satılmasının....

sormak istediğiniz bişey olursa 0535 866 49 84 telefon numaram...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)