Anlıyorum sizi , ii günler
Anlıyorum sizi , ii günler
o haldekı toplanan ise bir araç için wallahi helal istenen parada takdire şayan demekkı supra olunca böyle oluyor![]()
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
arkadaşlar 2 elin parmağı kadar olan bir araç sonuçta, sahibi istediği parayı ister, alıcı olan da gider alır... 3 sayfa tartışacak bir olay görmüyorum açıkçası, araç en az 3 topikte konuşuldu kimin olduğu belli eski yeni hali fotolu, bırakın alacak olan kararını versin alsın...
seneler önce bursada emir otoda 2 adet supra topladı bizim enişte ordan bu belaya buluşatımben o zamanlar yardı mediyordum kendisine gümrükden alınmıstı o aracın motoru hala duruyor arabalı vapurda yagsız kalınca çekici ile getirilmişti tekrar dükkana acaba iş görürmü bu motor konusu warken yazıyım dedim
Ya kelebekler hayatı görünce intahar ediyorsa???
teknik özellikleri için dip not: Toyota Supra IV 3.0i Turbo 1993 - 1997 Car Specifications and Technical Data and Specs and Fuel Consumption -- English
motorundan , egzantiriğinden anlamam her allahın günü sokaklarda görülen bir araç da değil ama yıllar önceden aklımda kalmış, hulk hogan'ın veletlerinden birisi, supra pert etmişti. arabanın görüntüsü, ön konsol herşey müthiş..![]()
bu da favori videomdur;
O neydı gız:d
supra varken gt86 mantıksızsupra zaten mantıgın bittiği araba
![]()
İlandaki Supra altta eklediğim videoda görünen olabilirmi?Biz Supra'nın hayalini kuruyoruz , ki ömrümde canlı bile görmedim ben Supra'yı...Videoda'ki Transporter şoförü ve çekimi yapan Focus'takiler tam bir gerizekalı...Şu Suprayı çek önümüzden diyor mal...
TRANSPORTER ile YANLAMA antalyada - YouTube
Yüksek Türk! Senin için yüksekliğin hududu yoktur. İşte parola budur.
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Ey Türkoğlu bu ihanetlerin tarihini sakın unutma!
16.11.2013
08.06.2014
Toyota Supra 3.0 Turbo 1994 Model 115.000 TL Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 96346558
konu bu ilan arkadaşlar, böyle bir satılık supra var... OK var teşekkürler de, 3 sayfada neden alakamız olmayan bir araç için birbirimize giriyoruz onu çözemedim???
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)