Yeni kasa kango :d
90hplik dizeli muhtemelen ekodur ancak rakiplerine bakılırsa fiyatı acaip saçma kalıyo . comf. 1.6d dsg caddy 55 lirayken.abartırsakhatta o paralara transporter bile alınıor budurumda kıç kadar piyasaya yeni girmiş keza mercedes adı altında olduğndan bakım fiyatları çok ucuza çıkamıycak bir araç olmıycakmı. zor sınıf valla başarırsa helal olsun doblo caddy connect varken
1881 - 193∞
O ne sacma yorumdur yahu reno motoru kullaniyo diye merco yerin dibine mi girecek ?
Sevmiyor olabilirsiniz ama gelistigini gormeniz lazim,diger markalar ile yapilan karsilastirmalarini azcik takip edin.
Clio 4 rs'te nissan juke 1.6T motoru var,bu iki markadan birini de kotuleyin hadi.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
mercedesin sitesine girdim tavsiye edilen fiyat 90 beygirlik kombi için 53 bin tl diyor.. yani pazarlıkla sanırsam 50 ye alınır.. zaten bu aracıda ticaride her kullanan almaz onların satmak istediği kesim gene ticari içindeki biraz premium kesim..
yani eskidende 30 bin tl lik doblo kangoo varken gidip 53 bin tl lik caddy alan kesim.. şimdi vw nin sitesine girdim 1.6tdi comfotline caddy kombi anahtar teslim fiyatı 53 bintl yani fiyatlar kafa kafaya..
şimdi mercedesin hedeflediği kesim belli doblocu kangoocu kesim değil caddy ye yada o tür araçlara yönelen kesim o kesimden bir ekmek koparırsa bir pay alırsaki sırf marka faktöründen alıcağına inanıyorum gayet başarılı olur..
parçasınında ve bakımlarınında ben şahsen çok ucuz olacağına inanıyorum renault motoru koymaları boşuna değilmercedes motoru koysalardı o zaman dediğin gibi olurdu ama renault motoru varsa araç sahibi her şekil çok ucuza parça temin eder keza kaporta parçalarınında bir caddy den fazla olucağını düşünmüyorum..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Bizim eleştirmemizle adam o modeli piyasadan toplatıcak değil zaten.
Mercedes Türk halkının gözünde arabadan çok başka birşeydi.75 yaşındaki dedeme en kaliteli en sağlam marka desem adam mercedes der.yine aynı şekilde arabadan pek anlamayan bir bayana da sorsam o da mercedes diyecektir.
Benim gözümde bu büyük markalar sağlamdır kalitelidir yenilikçidir konforludur.Yani bunlar halk tabiriyle gözü kapalı yapsalar bu işi yine de liderler.Arabanın 90 modeli 25-30k Tl ediyosa yada 80 model bir cipin kasasını 2012 da makyajlı olarak satıyorsa bu o markanın sektördeki liderliğini gösterir.
Gel gelelim ki benim için bu model Mercedes'i çizgisinden çıkardı.İhtiyacı mı vardı ? Orasını bilemem ama pekte gerek yoktu bence. Fiorino-nemo-bipper da sadece logo farkı varken kimse onları eleştirdi mi ? Hayır çünkü onların piyasaya girme amaçları belli.Ama bi Mercedes e bunu hiçbir zaman yakıştıramam.
A serisi'nin dizelinde 1.5dci sistem olması sadece şaşırttı beni.Şuanda 2003 bi clio 1.5dci'm var.Gerek yakıtı olsun gerek performansı olsun tatmin edici ancak beni şaşırtan nokta yani mercedes'in böyle birşeye ihtiyaç duyması .
Şirket politikasıdır .vardır bi bildikleri elbet.Yoksa 1 Serisi dururken yada audi a3 vs. A serisine
pek te bakmam.Alıcak olanlar için iyi bi motor tavsiye ederim![]()
Sonuç olarak Hayırlı işler![]()
#NeMutluTÜRKÜMDiyene!
Esnaf adam hayatta almazAdam buna fazladan 10 liraya gider işini büyütür. döblö dururken napsın mercedesi
Tango-1 never dies.
vw caddy bu fiyatlardayken ticari bir araç için mercedesi tercih etmek adına tek neden bulamadım. umarım ilerleyen zamanlarda ya daha yenilikçi bir araba yapıp fiyatı sabit tutarlar ya da fiyatta indirim yapıp vatandaşın ömrü hayatında mercedese binmesini sağlarlar![]()
"Ve her millet, icraatına tahammül ettiği yönetimin mesuliyetine ortaktır."
@45
kardeşim sen neden taktın bu işe bu kadar anlamadım!!
mercedes'in a klasse'ye renö motoru taktığını duyunca hayalleri yıkılmış olan evlilik çağında ki genç kız gibi oldun.
a klasse'de bulunan Cdi motorların hepsi 2.0 litre, adamlar belli şeyleri göze alarak bu yola gitmiş.
mercedes hayallerini yıkmış *** atıyorsun ya, biraz araştırsan BMW hayallerinin de yıkıldığını anlardın
BMW dizel yapamıyor da mı PSA dizellerini kullanıyor?
genel olarak şaşıranlar için söyleyeyim,
bu adamların sadece binek araç üretmediklerini de hatırlatmak isterim.
kimse babasinin hayrina araba uretmez, buna mercedes de dahil..
mercedes bozulmadi, bozulmazda merak etmeyin
para kazaniyorsa, pazarda pay aliyorsa basaridir, heleki sinif ticari gurup ise tamamen basaridir bu..
siz mercedes in latin amerikaya caktigi kamyonlari bi gorseniz ahhhh anlarsiniz iste o zaman
sonuc olarak, denemisler adamlar, hep beraber gorecegiz basari oranlarini..
If you have no LAG, you have no turbo..
mini de fransız psa'nin motoru mu var pejo sitroen yani ? uuuuu yakında cooper s piyasası düşer o zaman.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
kangoo ya benzemesi gayet normal aynı bantta üretiliyor çünkü
mercedes kalitesi yok diyen arkadaşlar,o kalite olsaydı bu aracın başlangıç fiyatı zaten yaklaşık 70 bin civarı olurdu.millet motora ok atıyor ama a serisi 1.5 dizel yok satıyor şu anda araba yok![]()
barnak bassam olurmu ?
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)