Var, King of the kings. 341'inci sıradayım
27. evrende mi ne oynuyordum.
bi herif vardı ilk 100. adam sürekli online. bilen bilir, ay yoksa ve adam sürekli onlinesa, 1. bile olsan o adama dokunamazsın. Adam kraldır. Ben de bu adamı vuramıyordum.
6 arkadaşla anlaştım ve günler sonra vuracak şekilde 35-40 savaş filosu yollattım adama.
Adam kırmızı savaş yazılarına iyice alıştıktan sonra 4. günün gecesi 1 saat içinde vurmuştum
Tabi ondan önce adamın forumda yayınladıgı savaş raporlarından günlerce tüm filosunun listesini çıkartıp, ona karşı etkili olacak filo oranlarını belirlemek de cabası
Böyle de sayko bi oyundur kendileri. uzak durmak lazım
14.evrende 3.5 sene kesintisiz oynadım, 3.sıradayken ittifakı dağıttım, evren rekoru kırıldı patladığımda
1 hafta kendime gelemedim, tövbe ettim; hayata yeniden döndüm, akıl işi değil kesinlikle, bulaşmamak lazım...
M.Resat Simsek
20. evrende bende çok oynadım. Bıraktıktan 1 hafta sonra anladım dışarıda sosyal diye bir hayat varmış. Geçenlerde bir evrene kayıt oldum bir ton şey çıkmış merakımdan açmıştım zaten kapattım sonra![]()
9.Evrende oynuyodum ortaokul yıllarımdaBir ittifak toplanıp duman etti ben de lanet ettim bıraktım
![]()
ben o oyunu bulan arkdaşı ne kadar sevsem azdır. varım yogum bi an öyleydi ama 1.lige oturmama ramak kalmışken oyunu bloke ettilersaglık olsun o günden sonra tövbelyim
allah belasını versin ogame in. gecemi gündüzüme kattım. e9 da 6. idim, e13 te ise ilk 50 de.. 4 seneye yakın oynadım herşeyi yaptım. sonra e 22 ye operatör olup bir sene de evren yönettim. netsiz eve gitmezdim. giderken de 3.5 kiloluk notebook taşırdım omzum çökerdi o zaman arabam da yoktu amk.. nickim ise comandante idi.. forumda hala savaşlarım durur![]()
2005-2007 arası oynadım ben de evren 14 ve 28 di yanlış hatırlamıyorsam. Her şeyi yaptıktan sonra fantezi olsun diye ilk 100 den ayı küçük olan adam seçip takibe alırdık. Bir yandan da ekipten birisine devamlı malzeme yollar death star bastırırdık. Ondan sonra vatandaş tatlı tatlı uyurken gidip ayını patlatır, geri dönen filosunu kitlerdik. 10-15 kişilik ekip çalışması... 98 den beri online oyun oynarım hiç bu kadar zevk aldığım bir dönemi hatırlamıyorum. CounterStrike beta versiyonları hariç![]()
Ben oynarken 4. evrendeydim. Son zamanlarında ilk 100'e kasıyordum. Uyku düzeni neyim kalmamıştı. Sonra okulun açılması ve ilk 10'daki birinin beni patlatmasıyla bıraktım. Ama anıları ve getirdiği arkadaşlıklar unutulmaz her ne kadar hepsiyle koptuysam da.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)