arkadaşlar aracı dedeme alıcaz daha önce hararet yapmış araba kapak yapılmış yapan usta araba temiz alınır diyor almadan yine başka ustaya da göstereceğiz. yalnız 1.9 dizeli nasıl bunların yakıtı falan çok yakar mı ? çok sorun çıkarr mı teşekkürler
arkadaşlar aracı dedeme alıcaz daha önce hararet yapmış araba kapak yapılmış yapan usta araba temiz alınır diyor almadan yine başka ustaya da göstereceğiz. yalnız 1.9 dizeli nasıl bunların yakıtı falan çok yakar mı ? çok sorun çıkarr mı teşekkürler
bildiğim kadaryla 1.9 ları eski teknoloji turbosuz motorlardır. bu yüzden yakıtı fazla olabilir. ayrıca çekişide çok iyi değil. bi tane 1.8tdci connect alın dedene. onu chipleyn güzel bi downpipe ve turboyu biraz büyütün. sonra bırakın dedeniz ikinci baharını yaşasn![]()
çok yol yapmıyacaksa sorun olmaz alınır
Abimde var yakıtı öyle fazla degil ama turbolar kadar seri ve hızlı değiller. Biz gayet memnunuz 40000 km dir bizde
C R M performance
Bizim araba 163k km de orjinal km
Km de 24-25 kuruş yakiyo ticari zaten sadece onde iki koltuk var arkası kapalı kasa
C R M performance
2001 modeli vardı zamanında 195.000 km ye kadar yolda bırakmadı bızı sonrasındada sattık. bayır çıkarken çok problem oluyor turbosuz eski motor olduğu için yakıtı 1.5dci lar kadar az değildir bence 1.5dci almaya çalışın olmadı 1.3multijet doblo bakın.
şuan şirket aracım 1.9 kango kmsi 222 küsürde.bakımları yetkili serviste yapılıyor.Ş.içi ful depo kullanıma göre 550 filan gidiyor.195 tl ye depo fulleniyor.gidişide öğle çokta hımbıl filan değil.bu arada aracı 7 yıldır kullanıyorum
14-15 e Doblo 1.9 JTD alınabilir.
daha önce hem kangoo hem berlingo kullanmış biri olarak söylüyorum.
Sonuçta Fiat diye bindiğim araba beni öyle bir şaşırttı ki anlatamam.
Hem az yakıyor, Hem performansı iyi
Kangoo gibi içinden takır tıkır seslerde gelmiyor
daha uzun ömürlü
kullandığım araç 220k veya 260 k da idi.
doblo 1.9 jtd benım dedemde vardı on numara bı araç gidişi falan cok ıyı
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)