Şerefsizin biri arkadaşımı rahatsız ediyor telefonu avea numarayı engellemek istiyoruz nasıl yapılıyor, biraz araştırdım ama hiç biri işimizi görmedi, sadece arayan numarayı engellemek istiyoruz nasıl yapılır ?
Şerefsizin biri arkadaşımı rahatsız ediyor telefonu avea numarayı engellemek istiyoruz nasıl yapılıyor, biraz araştırdım ama hiç biri işimizi görmedi, sadece arayan numarayı engellemek istiyoruz nasıl yapılır ?
Android işletimli dokunmatik cihazlarda arayan kişiyi engelle seçeneği mevcut...
Sizi aradığı zaman direk meşgule atıyor kendisi.
Telefon modeliniz nedir ? En kötü ihtimal müşteri hizmetlerini arayın.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
direk bir engelleme telefon özelliklerinde yok diye biliyorum sadece ilk çağrı sesini duyduğu anda otamatik olarak meşgule düşeren özellikler telefonlarda bulunmakta eğer istenen bu ise yok diğer türlü ise zaten emniyete şikayette bulunulabilir .
Nokia x3, googleden araştırdığım kadarıyla müşteri hizmetleride işe yaramıyormuş![]()
telefonun numara engelleme özelliği varsa yapılabilir eger yoksa mobile guard adında bi program var..Sizin telefona uyumlumudur bilmiyorum ama bi arastırın..Ben e72de kullanıyorum telefonun engelleme özelliğinın yanısıra bu programlada engellenebiliyo![]()
benim çok eskiden sony telim vardı onda bu özellik vardı istediğin teli giriyordun o telden aradılarmı telefon direk sekretere yönlendiriyordu.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Telefon benımde değil kız arkadaşımın şerefsizin teki mesaj atıyor arıyor 2. hattı bu yine bulmuş biryerlerden, Nokia x3 black list falan diyor başka sitelerde okudum ama öyle bir seçenekde yokmuş telefonda.
black list yazıyosa biyerlerde.. ad. com. mgr diye bi program varmı telefonda ona bakın
Edit: Şuan nokia suite'ten baktım telefon desteklemiyor bu programı... Mobile guard'ı araştırın dediğim gibi..
Bu nasıl bir çaresizliktir anlamıyorum adamın numarasını bir türlü engelleyemiyoruz numarası açık eskort sitelerine yazıcam güzel fikir teşekkür ederim yorum atan herkese
*100# den işlemler menüsü var orada gizli numara engelleme var ama sadece bir numarayı nasıl engellersin bilmiyorum
android bir telefon edinin ve eset (nod32) app.unu indirin, 1 aylığı ücretsiz yıllığı 10 dolar, istediğiniz numarayı 'gelen sms, gelen mms, gelen çağrı ve giden çağrı' olarak engelleyebiliyorsunuz..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)