User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Buyuk Problem Yardim Edin:(

rekord2000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Buyuk Problem Yardim Edin:(

Oncelikle gecmis kurban bayraminizi kutlarim, ardindan cumhuriyet bayramimiz kutlu olsun. Problemim su, tam 2 haftadir hastayim ve kalkamiyorum, saolsun babam kurban isini halletti bensiz, lakin sorun burda basliyor, ben halletseydim eger gereken ozeni gosterirdim fakat aldigim (dexter bile okadar musamba kullanmamistir eminim) musambayi babam kullanma geregi gormemis ve bagaj halisina akan kan falan suan arabanin icine inanilmaz bi koku yaratti hali sabit sokulse aticam o derece arabanin bagaji falan sabunlu suyla yikatti bugun babam, icini disini bi guzel temizletti kokular mokular suruldu lakin koku hala gitmis diil! Zaten midem fena ve hastayim arabaya oturdugum gibi midem azima gelip duruyo binemez oldum kocaoglanima ne yapmam gerekir
    bbm pin :2B244451

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kan vs sivi hali altina gecmistir. Haliyi istedigin kadar yika nafile. O haliyi gerekirse parcalayarak sokup altini vs temizlemen gerek. Daha sonra dosemeciye tekrar hali yaptirirsin

arm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    O iş sakat, koku hiç gitmeyebilir, gidebilir de. Sonax yada meguiars gibi yerlere uğramanız lazım. Koku hiç geçmez ise değiştirmeniz gereken parçalar (kan nereye aktıysa) gerekebilir. Arabaya alacağınız kokulara boşa para harcamayın kan nereye aktıysa komple değiştirin kurtulun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ya valla gucum kuvvetim olsa saniye durmam parcalaya parcalaya sokucem ama elim ayagim tutmaz durumda hastayim fena artik duzelince bisiler yapicam insallah

Ufuk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    12 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun.Çıkmaz o koku.Halıyı söküp altını bir güzel temizleyip halıyıda iyice temizlersen anca çıkar.Amonyaktır.Kan ve ufak protein parçalarındaki çürkçül bakterilerin sindirimi sonucu oluşan amonyak kokusudur o.
    sen dua et süt dökülmemiş.
    iyileşene kadar arabanı havalandır sonra bagajdaki bütün halıyı sök,sökülmeyen bir halıysa maket bıçağıyla kes iyice temizle cif mif artık sonra üstüne halıyı iyice yıkayıp geri ört.Olmazsa halıyı hunharca parçalamazsan geri yapıştırabilirsin.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    O iş sakat, koku hiç gitmeyebilir, gidebilir de. Sonax yada meguiars gibi yerlere uğramanız lazım. Koku hiç geçmez ise değiştirmeniz gereken parçalar (kan nereye aktıysa) gerekebilir. Arabaya alacağınız kokulara boşa para harcamayın kan nereye aktıysa komple değiştirin kurtulun
    Aynen ole duzeldigim gibi ilk is haliyi yerinden sokmek saolun simdiden baska caresi yok anlasilan

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Problem leke diil hali simsiyah leke yok problem agir bi les kokusu sanki adami kestik attik bagaja tobe yarabbim dana intikamini kokusuyla benden aliyo resmen

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı rekord2000 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Problem leke diil hali simsiyah leke yok problem agir bi les kokusu sanki adami kestik attik bagaja tobe yarabbim dana intikamini kokusuyla benden aliyo resmen
    Anladım, belki kan döşemenin derinlerine geçmiştir ve o yüzden koku kalmıştır. Belki bu ürünle o diptekileride temizlersiniz ve kokuda gider. (diye düşünüyorum)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Simdi arabaya indim bagaj icinde ne varsa arabaya doldurup kapagi acik birakmistik saatlerdir disarda ole duruyodu, bagajdaki koku resmen gitmis suanlik, ama arabanin icinde buram buram koku artmisti! Bende malzemeli koklarken ilk yardim setinin bi kosesini kokladim babamla beraber kusuyoduk az daha sokak ortasina neyse eve cikarip balkona astim cantayi, makinede falan yikamayi dusunuyorum koku gitmezse insallah kokunun kaynagi odur ya

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Geçmiş olsun , tiksinç bir durum...Sonaxa gidin bence...
    Alıntı B.Koçer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İtalyan aşktır Alman ticaret
    KALBİNİ MAHŞERE GÖTÜR !!

metin - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    halının altına geçmiştir halıyı sök kosla oxi ile yıka altınıda bol sabunlu sıcak su ile sil söktüğünde görüceksinki en derinlere hiç alakasız yerlere gitmiş olabilir kan kurudumu iyice çok zor çıkıyor
    bizim peder et işi yaptığından biliyorum
    Bil ki, hakları bedelsiz vermez, zulmeden alçak ;
    Özgürlük armağan edilmez, feth edilir ancak !!!

dirk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senin ilacın Anti Bakteriyel Sabun Dostum... Protex'le kendin yıkanıyor gibi yıka o bölgeleri... bizim başımıza gelmişti böyle hallettik
    Aquila non captat muscas!

b16vtecturbo#gizlituning #hondateam#cilacılaranlamaz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı İbrahim33 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Geçmiş olsun , tiksinç bir durum...Sonaxa gidin bence...
    Suan adapazari karasudayim, k.yalida olsam drek sonax yollari tastan konusunu bile acmazdim ama istanbula bu kokuyla gelmem bana en az 150 Tl'lik yakita mal olur, ***** tapa gaz kusa kusa anca o diil sanirim ilk yardim seti cantasiymis kokan onu cikardim arabadan koku baya bi hafifledi bakalim sabah sicak yesin araba isininca gene kokmazsa sorun cozulmustur dicem!

mehmetRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Biryerden Formaldehit denen sıvıdan bulabilirseniz, bulun. formaldehit yerine formal felan var derlerse, endişe etmeyin aynı malzemedir. Kan gibi sıvıların, herhangi bir fermantasyonuna karşı en iyi engel olan maddedir. Halıyı sökemezseniz eğer, formali sprey şeklinde sıkın halıya.. Arabaya iki gün binemezsiniz gerçi ama, kan kokusu geçecektir. Formal kokusuda bir kaç güne gececektir. Zahmetli bir iş aslında ama en son çare olacak bir alternatiftir
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Biryerden Formaldehit denen sıvıdan bulabilirseniz, bulun. formaldehit yerine formal felan var derlerse, endişe etmeyin aynı malzemedir. Kan gibi sıvıların, herhangi bir fermantasyonuna karşı en iyi engel olan maddedir. Halıyı sökemezseniz eğer, formali sprey şeklinde sıkın halıya.. Arabaya iki gün binemezsiniz gerçi ama, kan kokusu geçecektir. Formal kokusuda bir kaç güne gececektir. Zahmetli bir iş aslında ama en son çare olacak bir alternatiftir
    Formal nedir acaba tam olarak ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Fomal denilen madde, ölen dokuların çürümesini engellemek için, kadavraların v.s. içinde bulunduğu sıvı madde. keskin kokusu vardır. Cildi mildi tahriş etmez, direk solunmaması lazım. nihayetinde kimyasal bir malzeme. Fakat bu kurbandan sonraki kokunun ilacıdır Tecrübe ile sabittir. ama yine dikkat cekmek istiyorum bu noktaya.. Formalin kokusununda gecmesi zaman alacaktır. Son çare kısaca
    yolunda gitmeyen şey var tabi ama araba il ilgili değil sen rölantide neden freni pompalıyorsun?

Anıl DALGA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mehmetRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Fomal denilen madde, ölen dokuların çürümesini engellemek için, kadavraların v.s. içinde bulunduğu sıvı madde. keskin kokusu vardır. Cildi mildi tahriş etmez, direk solunmaması lazım. nihayetinde kimyasal bir malzeme. Fakat bu kurbandan sonraki kokunun ilacıdır Tecrübe ile sabittir. ama yine dikkat cekmek istiyorum bu noktaya.. Formalin kokusununda gecmesi zaman alacaktır. Son çare kısaca
    bilgilendirme için teşekkürler birşey daha öğrenmiş olduk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Anıl DALGA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bilgilendirme için teşekkürler birşey daha öğrenmiş olduk
    İlk günlerde öğrendiğime bende pişman olmuştum.. Formalin kokusundan dolayı ama, 3 gün felan dişimi sıktım binmedim arabaya, koydum otoparka actım camları bıraktım öyle..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)