HTC nin amiral gemisi daha güçlü geliyor. Telefon alacaklar az daha dişinizi sıkın derim. Ben özelliklerden süper memnun kaldım ama beyazı çıkana kadar almam.
HTC One X+ Tüm Özellikleri - Android Canavarı
edit : 22 ekimde satışa sunulmuş
HTC nin amiral gemisi daha güçlü geliyor. Telefon alacaklar az daha dişinizi sıkın derim. Ben özelliklerden süper memnun kaldım ama beyazı çıkana kadar almam.
HTC One X+ Tüm Özellikleri - Android Canavarı
edit : 22 ekimde satışa sunulmuş
DR. OWL
Pil falan mantikli olmus ama olan one x sahiplerine olmus asil telefonun degeri dusecek.. fiziksel bi menu tusu olsa keske ya degisiklik olsun diye s3 umu satar alirdim.. Zor geliyor tus olmayanca![]()
HTC One X+ Özellikleri ve Kullanımı İle Rakiplerini Geride Bırakıyor | Cep Avantaj
şu sitede daha detaylı yazmışlar.
DR. OWL
tamam kalite olarak htc cok daha üstün bir samsungdan ama samsung hala piyasanın lideri konumunda bence ... s3 ve note 2 de direk 2 gb ram var zaten (kendimde bayadır htc kullanıyorum suandada one s var , s3 almak yerine aldım ara yüzü sevdigim icin ve malzeme kalitesi oldugu icin ) ama samsung hala daha ustun malesef ...
edit :
- sd kart yuvası olmasıda güzel olurdu bu modelde
- 2 gb ram olması iyi olurdu
- tegra iyi bir islemci
- batarya 2100 yerine biraz daha kuvvetli olsa hic fena olmazdı one x günü anca cıkartabilirken , yeni bataryayla one x+ rahatca günü bitiricektir ama yine bos vakitlerde 1-2 uygulama karsıtırdıgımızda aksami yine cıkarmıcak
samsung kullanıcısının htc ye geçmesi zor gibi. özellikle menü tuşundan dolayı çok kullanışsız geliyor bana. ayrıca sürekli model çıkartarak 2. el piyasasını düşürdüklerinden dolayı kullanıcıları şikayetçi. dün yaklaşık 4 gb oyun vs indirdim en ufak takılma yok çok stabil çalışıyor.
one xxl'ı bekliyorum note2 alıcaktım vazgeçtim.
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
Arkadaşlar 1080p ekranlı cihazlar geliyor HTC j butterfly veya Amerika'da ki ismi ile HTC DLX olarak araştırabilirsiniz
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)