İyi bayramlar öncelikle
Kısmet olursa bu aracı düşünüyorum 2007-2008 model kullanan avantaj ve dez avantajlarını söyleyen olursa çok sevinirim beni en çok etkileyen kısmı hb olup 1.8 olması sizin de görüşleriniz benim için çok önemli
İyi bayramlar öncelikle
Kısmet olursa bu aracı düşünüyorum 2007-2008 model kullanan avantaj ve dez avantajlarını söyleyen olursa çok sevinirim beni en çok etkileyen kısmı hb olup 1.8 olması sizin de görüşleriniz benim için çok önemli
2006 yılında sıfır km aldık 1.8 i-shift
şuan 2007 2008 model alıcağının sana çıkarabiliceği tek masrafı debriyajı
onun dışında hiçbir kusurunu gormedim
1.8 e gore biraz hantal ama performansı tatmin edici yakıtıda bir okadar duşuktu 1.6 civicten az yakıyor
yol tutuşu çok güzel kullanımı keyifli
ben kesinlikle tavsiye edebilirim
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
manueli var tek kelimeyle her yönden 10 üzeri 10
kendi fikrim , aracın otomatiğini kullandım pek çok defa...bu kadar aptal bir şanzımanla hiç karşılaşmamıştım...vitesleri o kadar geç ve zor atıyor ki arabadan sogutuyor resmen insanı...düzünüde kullandım çok güzel...ama otomatiği insanı gerçekten bunaltıyor asla tavsiye etmiyeceğim ve binmiyeceğim bir araç
Perf. Yakit iliskisi gayet guzel gayet ekonomik ama tatminkar gidisi olan bir arac.konfor konusunda beni sasirtti daha konforlu beklerdim..bu konu disinda gayet guzel bir arac
Bir muddet sirkette vardı cok defalar istanbul bursa arsında ve istanbulda sehir icinde kullandım, sanzuman cok keyifsiz vites degistirme sureleri cok yavas performanslı kullanımda butun keyfi torpuluyor ayrıca kalkıslarda titretme vs.. de yapabiliyor onun dısında sakin bir kullanıcı isen sıkıntı yasamassın. Yakıtından ben cok memnundum istanbul sehir icinde 7,5 8 litre ortalama ile kullanabiliyorduk. Uzun yolda 6 litreler falan gorursun kesinlikle cok basarılı bir motor bence.
İ-shift değilde manueli alınırsa tadından yenmez. keyifli konforlu güzel bir araç bütçe varsa TYPE-S 3 kapılı versiyonu gayet başarılı.
feel is everything
ne yaparsam yapayım 9.5 lt nin ustune kesinlikle çıkmıyor ki uzun yolda inanılmaz az yakıyor oyle 80 lede gitmenize gerek yok
ayrıca i-shift şanzıman sizi korkutmasın bildiğiniz otomatikleştirilmiş duz vites
tek masrafı debriyaj
performans isterseniz uzer ama günlükte çok keyifli rahat bir şanzıman
bir donem sıkıntı çok oldu diye yazılıp çizilmişti yazılım günellemesi falan çıkmıştı gerçi o denilen sorunların hiçbirini yaşamadık biz
135
├┼┼╕
246R
+61
i-shift olan şanzuma iğrenç bir şanzuman. ben hayatımda bu kadar mal, gereksiz bir şanzuman görmedim. adamı kanser eder.
performansı gerçekten çok güzel. inanılmazda keyifli bir araç. konforu yol tutuşu falan gayet güzel. tek engel i shift manuel alırsan tadından yenmez. hayırlı olsun.
schumi
dr.46
iron tyson
frank ' the chemist ' zane
Ishift. 2011 guncellemesinden ve baskı balata değişimimden sonra ben gayet memnundum. 1-2 biraz yavaştı gerisi kötü değildi. A modunda aldığımdan beri kullanmadım adam gibi o mod beni kanser ediyordu
.
Hocam şimdi Manuel de de mi performans konusun da üzer beni ? Bende 1.6 astra var onun performansından gayet memnunum 1.8 140 beygir den çok büyük ümitlerim varhayallerim yıkılmaz umarım
1.6 astradan hızlıdır
ama oyle super performansta bekleme140hp kadar gider
![]()
135
├┼┼╕
246R
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)