User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
22 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Nissan Primera hakkında..

kadiR_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Nissan Primera hakkında..

Merhaba abilerim,kardeşlerim nissan primeralar hakkında bilgiye ihtiyacım var forumda arattım aynı kasanın GT si hakkında bi kaç konu açılmış parça pahalılığı ve bulunma zorlu yazıyordu artıları eksileri nelerdir,Alınır yoksa başa belamı olur?

yardımcı olması açısından bu kasa
    Nissan Primera 1.6 Special 1999 Model 16.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Lacivert renk - 101163646
    life is a day room is today.

JusticeForAll
    Misafir
    donanımlarına göre araç güzele benziyor ama sorduklarınız hakkında bilgisii olan vardır muhakkak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı JusticeForAll Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    donanımlarına göre araç güzele benziyor ama sorduklarınız hakkında bilgisii olan vardır muhakkak
    evet donanım açısından fena değillerde geriside önemli beklemedeyim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    24 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende 1.6 GX vardı. Tek farkı donanım senin verdiğin ilandan. SE çok güzeldir, son 1-2 sene geldi bildiğim kadarı ile. Donanım bugün bile idare eder.
    Parça sıkıntısı yaşamadım ben. Ben 97'de aldım, 2009'da mı ne sattım. Bu süre zarfında bakımlar hariç sadece 1 kere arka ampül yandı, onu da beleş değiştirdiler zaten.
    PErformans olarak birşey bekleme diyeceğim hatta hiçbirşey bekleme diyeceğim. Araba birinci viteste bile patinaj çekemiyor (debriyajı kavrama noktasına getiriyorsun, araba ufak ufak giderken gaza abanınca demek istiyorum). Ancak yol ıslak falan olacak. Haliyle ara hızlanmalar falan, özellikle araba yüklü ise can sıkıcı olabiliyor........
    Yol tutuş harbi güzeldir. Arka süspansiyonu özeldir zaten.
    Konfor çok güzel, içi sessiz ve geniştir.
    Tüketimde tatlı-sert kullanımda şehiriçi 8 litre falandı yanlış hatırlamıyorsam.
    Tavsiye ederim......
    Okumadan imzalamam.....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Civiclere göre donanımlı ve ucuz gerçi donanımdan kasıt airbag ve klima var arka camları manuel dikkat ettiyseniz, bana biraz pahalıymış gibi geldi bu paraya bi üst segment olan accord düşündünüz mü hiç ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DOHC Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende 1.6 GX vardı. Tek farkı donanım senin verdiğin ilandan. SE çok güzeldir, son 1-2 sene geldi bildiğim kadarı ile. Donanım bugün bile idare eder.
    Parça sıkıntısı yaşamadım ben. Ben 97'de aldım, 2009'da mı ne sattım. Bu süre zarfında bakımlar hariç sadece 1 kere arka ampül yandı, onu da beleş değiştirdiler zaten.
    PErformans olarak birşey bekleme diyeceğim hatta hiçbirşey bekleme diyeceğim. Araba birinci viteste bile patinaj çekemiyor (debriyajı kavrama noktasına getiriyorsun, araba ufak ufak giderken gaza abanınca demek istiyorum). Ancak yol ıslak falan olacak. Haliyle ara hızlanmalar falan, özellikle araba yüklü ise can sıkıcı olabiliyor........
    Yol tutuş harbi güzeldir. Arka süspansiyonu özeldir zaten.
    Konfor çok güzel, içi sessiz ve geniştir.
    Tüketimde tatlı-sert kullanımda şehiriçi 8 litre falandı yanlış hatırlamıyorsam.
    Tavsiye ederim......
    bilgi için teşekkürler abi performans beklentim yok zaten aile arabası olucak verdiğin bilgilerde olumsuz değil hayırlısı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı orkuteren Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Civiclere göre donanımlı ve ucuz gerçi donanımdan kasıt airbag ve klima var arka camları manuel dikkat ettiyseniz, bana biraz pahalıymış gibi geldi bu paraya bi üst segment olan accord düşündünüz mü hiç ?
    evet bu biraz pahalı örnek olsun diye koydum bu ilanı zaten,2012 model arabalarda bile arka camlar manuel pek fazla dert değil benim için accorda bakamadım ama 1,6 sı yok ya 1,8 yada 2,0 diye hatırlıyorum

ondertopcu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Daha farklı araçlar bak bence fazla tutulan bir araç değil nissanın parçasıda sınıfına göre pahalı
    EkN garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı kadiR_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evet bu biraz pahalı örnek olsun diye koydum bu ilanı zaten,2012 model arabalarda bile arka camlar manuel pek fazla dert değil benim için accorda bakamadım ama 1,6 sı yok ya 1,8 yada 2,0 diye hatırlıyorum
    lpg ile işi çözebilirsin 2.0 ve 1.8 sohc vtecler var bütçen nedir bilmiyorum ama incelemeni tavsiye ederim ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ondertopcu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha farklı araçlar bak bence fazla tutulan bir araç değil nissanın parçasıda sınıfına göre pahalı
    abi piyasa berbat 14-15k tl arası neredeyse araba alamıycaz ne hondaya nede toyotaya yanaşabiliyoruz nissan kadar donanımlı bile değiller

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    lpg ile işi çözebilirsin 2.0 ve 1.8 sohc vtecler var bütçen nedir bilmiyorum ama incelemeni tavsiye ederim ...
    tamam bakıcam abi teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acelen yoksa sabredersen bulursun ***** sitelerdeki kafana uyan bütün arabalara salça ol nerden ne çıkacağı belli olmaz ...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    acelen yoksa sabredersen bulursun ***** sitelerdeki kafana uyan bütün arabalara salça ol nerden ne çıkacağı belli olmaz ...
    nasip olursa yılbaşından sonra alıcam şimdilik sorguluyorum

ÇALIŞKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    98 model sıfır 1.6gx
    2001 sıfır1.6collecion aldık sattık. artıları geniş iç hacim az yakıt...ama direksiyon manevra olarak dönmüyor

CoSA - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yazın sanayide çalışırken galerici bi abimiz vardı primera gt vardı elinde yahu neredeyse sanayide bakmayan ve uğraşmayan usta dükkan kalmadı bir türlü ayar tutturamadılar arabaya genel bir sıkıntımıdır nedir bilmiyorum ama benim gözümden düşürdü malesef bu olay aracı.
    cstuningstore

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Zamanında sıfır km olarak 1.6 SLX ve 2.0 SE satın almıştık. Çevremizdede bizim memnuniyetimizden etkilenip çok satın alan oldu hem bu kasadan hemde makyajlısından. GX en boş modeli,Special modeli GX ve SLX arası diyebiliriz tek avantajı sunrooflu olması, SLX orta donanımlısı SE en donanımlısı GT zaten spor versiyonu. Yakıtı-konforu-genişliği gayet tatminkardır. Bence eğer sunroofu çok önemsemiyorsanız SLX 1.6 alın. Hayırlısı olsun.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

akucukdogan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CoSA Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yazın sanayide çalışırken galerici bi abimiz vardı primera gt vardı elinde yahu neredeyse sanayide bakmayan ve uğraşmayan usta dükkan kalmadı bir türlü ayar tutturamadılar arabaya genel bir sıkıntımıdır nedir bilmiyorum ama benim gözümden düşürdü malesef bu olay aracı.
    Usta seçer biraz nissanlar bu arabanın genel imajını zedeleyen birşey değildir. Çok ama çok sağlam bi arabadır. Bakımlısı ustasını falan bulursan asla ve asla kullanıcısını yormaz zorlamaz. Yağ su koy devam..

jdmantalya
    Misafir
    Araç Güzel Konforlu Binilebilecek Bir Arabadır Yalnız Parça Konusunda Yurtdışı İle Bağlantın Olması Lazım Bozulduğunda Türkiyede Zor Bulursun Bazı Parçalarını

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgileriniz için hepinize teşekkürler

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)