sabah 5 gibi yola çıkacağım. yol 1 ile yol 2 arasında 40 km oynuyor. ama süre olarak 1 saat oynuyor diye göstermiş google haritası.
sanırım yol 2 biraz daha iyi imiş. iki yolu da kullanan oldu mu?
![]()
![]()
sabah 5 gibi yola çıkacağım. yol 1 ile yol 2 arasında 40 km oynuyor. ama süre olarak 1 saat oynuyor diye göstermiş google haritası.
sanırım yol 2 biraz daha iyi imiş. iki yolu da kullanan oldu mu?
![]()
![]()
Çetin ben 3 sene önce 1. yoldan gitmiştim.
Antalya - Giresun yapmıştım
Konyaya kadar bazı yerlerde çalışma vardı (antalya-konya arası) mıcır vardı ama genel olarak güzel bir yoldu.
konyadan gündüz geçme gibi bir durum olmuştu, uzun uzadıya düzlüklerde radar olacak diye uyumamak için cebelleşmekten başka bir sıkıntı yaşamadım (:
diğer taraflardan uzatmaya gerek yok bence...
Loading...
1.yol doğru yol sakın ıkıncıye bulaşma....
50 den fazla gitmişimdir kesinlikle 1. yol diğeri alternatif bile değil... yol düm düz radara ve çevirmelere dikkat...
ama ben senin yerinde olsam 3 gibi falan çıkarım Konyayı geçerim gece, gündüz işkence oluyor Konya yolu,
dümdüz yol güneş patlar karşıdan 90 ı geçemezsin...
konyadan sonrası rahat zaten çok radar yoktur hemde neşeli yoldur![]()
Loading...
tamam canlar. yol 1 den şaşan japoncu olsun ahuahateşekkürler hepinize. trapster ı açıp gideceğim valla. umarım benden önce gidenler tuzakları bildirir. hepinize şimdiden iyi bayramlar olsun.
edit: ben 5 saate alırım diyordum yolu ama herkes çevirme/radar diyor. sanırım 3 daha mantıklı bir saat. doğrusun enginim.
Polatlı üzerinden Konyaya gitmek nasıl bir fantezidir yaaa![]()
![]()
Direk Gölbaşı Konya devam edin hocam makasa gelmeden mutlaka radar olur (TŞOF'u geçtikten sonra genellikle)
Yol 1 iyidir abi, 2. yola hiç girme daha kısa ama ömür törpüsü çok daha kötüydü en son duyduğum kadarıyla (sürekli konya-alanya) yapan arkadaşım var.
Radar için Konya'ya kadar olan kısmı bilmem ama sonrasında, Konya çıkışı, Seydişehir'e gelmeden önce ya da geçince, Akseki sonrası, sahile indikten sonraki 15km içinde ve İncekum'dan 10km sonrasında dikkat![]()
yol 3 de var dikkat edersengoogle da fantazi bol
trapster super şey aslında herkes kullansa keşke. iphone uygulaması. belki android'de de vardır. yol üstünde çevirme veya radara kim denk gelirse harita üzerinde işaretliyor ve uygulama, oradan geçen tüm uygulama sahiplerini harita üzerinden uyarıyor. hem sesli hem görüntülü.
teşekkürler bu arada rampalara dikkat tamamdır.
ayynen coni vaynen kardeşim. biraz kestireyim ben.
sağlıcakla kalın. teşekkürler herkese
Yolla ilgili değil yeni bi uygulamamı taktik mi onu da bilmiyorum ama, geçen gün kuşadasından gelirken yolu bölmüşlerdi kenarda trafik kontrol vardı geçtikten hemen 200 metre sonra falan(rampayı aşınca) başka bi radar vardı. ve en az 5-6 kişiyi çevirdi. İnsanlar trafik kontrolu geçtikten sonra radar olmaz diye hızlanıyolardı. Aklınızda bulunsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)