evet panjur orjinal değil
Review: 2008 Hyundai Accent SE Review - Autoblog
feci bir şekilde renkten kaybediyor. Taksi çıkması derler sonra tek kapı olduğunu farkedip "tek kapı taksi mi olur" diye bir daha laf ederler![]()
evet panjur orjinal değil
Review: 2008 Hyundai Accent SE Review - Autoblog
feci bir şekilde renkten kaybediyor. Taksi çıkması derler sonra tek kapı olduğunu farkedip "tek kapı taksi mi olur" diye bir daha laf ederler![]()
kodoman(ensesi kalın)-3 5 gariban
panjur ne beyler evmi alıyonuz
sanayiye gidip diyecem bana 2 panjur ama pembe olsun
koptum gece gece Allah sizden razı olsun)
Peugeot 206 RC Feline -1.4 Hdi
Gizli olan bişey değil zaten. Ama araç Intercitynin mi orası tartışılır. Ben başkasının olduğu bilgisine sahibim.
La bu laferrariyi kim almış , fotoğraf da ki yer neresi, çeken arkadaş bizden mi , hele bi deyin
tr'ye girmesinin 5 milyonu bulacagını söyledi bir arkadaşım, 5![]()
Polo TDI WRC İsot Edition / Powered by İsot
Instagram : mehmetguliaytar
Araç intercitynin değil buğra abinin facede yorumunda gördüm. Buğra abi hatta resim türkiyeden değil dedi. Bir iki kişide aracın izmirde olduğunu iddaa ediyordu. Türkiyeye 2 adet gelicekmiş ama.
Benim de az önce ferrari alıp satan bir arkadaşım, aracın intercity nin oldugunu söyledi, çarşı karıştı![]()
bende geçen gün 323f neo gördüm alanyada da foto alamadım valideyi almaya giderken. ma yada mb idi plakası yani yabancı birine ait.
araç şundan,
,
![]()
Ben intercitynin aracı böyle bir yerde yıkatıcağını düşünmüyorum valla.
Türkiyeye gönderilmiş test aracı diyenlerde var hangisi doğru acaba ?
Bu araç Vural beyin degilmiş, ama kendisinin bir adet henüz yapımına başlanmamış siparişi varmış![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)