allah gani gani rahmet eylesin, turkiyedeki en buyuk ozanlardan biri idi .....
Printable View
allah gani gani rahmet eylesin, turkiyedeki en buyuk ozanlardan biri idi .....
Allah rahmet eylesin...
Türkiye bir ozandan ziyade bir değerini kaybetti adeta
allah rahmet eğlesin yakınlarına baş sağlığı diliyorum.
Bir tane parçası da anlamsız olsun,o kadar güzel,anlamlı,dinlendirici bir mızrabı vardı.Allah mekanını cennet eylesin.
şuan show tv de anısına daha volkan konakla olan programı yayınlanıyor
tr nin yapi taşlarından biri daha gittii:( allah rahmet eylesin....
bi çınar daha devrildi başımız sağolsun.
Allah rahmet eylesin.
Neşet Ertaş - Yılmaz ÖZDİL - Hürriyet
ALLAH rahmet eylesin, yakınlarına sabır versın.
yine çıkıntılık yapıyorum yine 50 tane adam laf edecek kesin ama...
öncelikle şunu belirteyim...neşet ertaşı dinlemezdim çünkü bende popüler kültür ile yetişmiş yoz bir türk genciyim...kendisine saygı duyardım çünkü büyüklerimiz yada bu tarz müzük tercihi olan insanların saygı duyduğunu bilirdim...
ancaaak...bakıyorum facebookta twitter bizim forumda herkes yardırmış...aman ustaaam canım ustaammmm...sen gibisi gelmezzzz...ıvır zıvır bir ton laf....birde herkesin ağzında bozkrın tezenesi lafı...lan arkadaş 35 yaşına geldin kaç kere tezene lafını kullandın ne olduğunu bilir misin?(bende bilmiyordum az önce öğrendim...)...neyin lafını yapıyorsun??? kaç türküsünü bilirsin? zahidemm buuuu.... eee sonra amk??? kaç kasedini aldın kaç konserine gittin? kaç tv programını izledin? üç türkü arka arkaya sadece adını söyle desem ne diyeceksin???
ayrı bir nokta daha...70 lik neşet ertaş öldü forumda 7 sayfa....7 tane 20 lik fidan öldü 3 sayfa yazı.... http://www.techturkey.com/forum/sohb...a-7-sehit.html
sıçarım böyle popülizme...
not: bu post techturkey üzerinden tüm dünyaya sitemdir... atara geçecek olanları uyarayım...bügün vaktim çok, hafif sıkıntı ile beraber beynimin aktif olduğu bir gündeyim...yani mantıklı olmayacaksa uğraşmayın pişman ederim...:)
herkese hayırlı traşlar....
Önemli olan birşeyleri izlemek değil, dinlemek değil. O sanatçıların değerini bilmek ayrı birşey.
Neşet Ertaş'a 7 sayfa değil 10 sayfa yazı da yetmez 20 sayfa da çünkü o zamanında Demirel'in ona vermeye çalıştığı devlet sanatçısı ünvanını (ve zamanının yüklü maaşını) kabul etmeyerek, ben halkın sanatçısıyım demiştir. Onun için halk herşeyden önemlidir, asla işini para için yapmamıştır
Toplum için önemli insanlar vardır ve bu insanlar vefat ettiğinde toplumun 7den 70e bu konuya duyarlı yaklaşması çok ama çok önemlidir. Çünkü bilmediğin bir nokta vardır ki toplumu ayakta ve birlikte tutan bu tarz insanlar, bu tarz değerler, bu tarz ortak noktalardır..
sen şimdi benim yazdığımdan bu kadar ilginin yanlış olduğunu düşündüğümü mü çıkardın? bencede 50 sayfa yazılması lazım...benim dediğim tüm yaz serdar ortaç demet akalın dinleyen kızların..."ah ustaaaa...vay ustaaaa" tarzında ki paylaşımları....
toplumu ayakta tutan sanatçılar ise...sınır karakollarına türk halk müziği sanatçılarını..taburlara sanat müzikçileri koyalım...saz heyetine de devreye attırdık mı iş tamam...valla mantıklı...
oraya da yazmadım..buraya da yazmıyorum...genel olarak şehit konularına yazmıyorum zaten...çünkü sakin yazamıyorum ceza alıyorum...yada aradan bir lavuk çıkıyor sinir sahibi oluyorum...yeterli mi?
ayrıca tech üzeriinden rahmet dilemenin allah katında karşılığını gösteren ayeti görebilir miyim??