Genel bir bakım yaptırmak ve bir kaç sorununu halletmek için güvenilir servis önericek arkadaşlar arıyorum aciliyeti vardır..Şimdiden sağolun![]()
Genel bir bakım yaptırmak ve bir kaç sorununu halletmek için güvenilir servis önericek arkadaşlar arıyorum aciliyeti vardır..Şimdiden sağolun![]()
40 tl benzin yakıp maslak AYN auto'ya ulaşmanızı öneririm
Kosifler'de de baş ağırır ayrıca![]()
1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
Instagram: @itkopekas #dev20 #project400
AYN auto tek gecerim herseyine kefilimbircok aracimiz oraya gitmekte ve cok memnunuz kendi aracimin her isi orada yapildi SC li S2K dan M3 umuze kadar orada bence macera aramayin AYN dogru adres
Buyuklerimiz biliyo isi AYN'yi oneririm ben de![]()
Don't believe everything you hear,
Real eyes, realize. real lies.2Pac Shakur
Mavi servis (0216) 574 61 61 | info@mavi-servis.com
Sadece bmw ve mini lere bakiyorlar. Konularinda uzmanlar.
Ayn auto, min auto veya mavi servis haricinde anadolu yakasinda jcw aracimizi gonul rahatligiyla teslim edebilecegimiz bir yer var mi acaba ? Birde kartalda taskin garaj varmis. Bilgisi olan var mi
Min auto, ayn auto veya mavi servis haricinde istanbul anadolu yakasinda mini aracimizi goturebilecegimiz bir servis tavsiyesi verebilecek var mi acaba? Kartalda taskin garaj ve maltepede alpinstar garaj hakkinda fikir sahibi olan var mi?
Bostancı oto var tavsiye ederim..Ben bütün bakımları orda yaptırıyorum hem yakın sizede..
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)