Merhaba arkadaşlar,
Belki biliyorsunuzdur, 2001 model 1.8t s-line a4 b5 sahibiyim, aracımdan çok şükür memnunum, hık dese tık demeden sanayideyim ya da online olarak araştırma halindeyim. Ama artık bana performansı yeterli gelmiyor; yazılım, turbo&cooler büyütmek vereceğiniz tavsiyelerden biliyorum ama yazılım konusunda biraz eski kafalı bir adamım. Lpg olan bir araçta yazılım yapmak zaten tezat. Ufak 1-2 dokunuş aldığım her araçta yapıyorum ama herhangi bir stage atlatmam söz konusu olmuyor. Yetmediği yerde daha kuvvetlisini al mantığındayım. Sözü biraz fazla uzattım ama gözüm prelude 2.2 vtida. Kime sorsam deli olma, dara düştüğünde 2 lira azına 2 günde satarsın altındakini, azcık oynasan istediğini de alırsın diyor. Hoş satamazsın dedikleri alfa 147yi de e46 compactı da 1 haftada sattım, ama yine de yaş tahtaya basmamak lazım.Merak ettiklerim:
*Kronik arızası vesairesi var mıdır?durmadan sıkıntı çıkartabilitesi yüksek bir araç mıdır?Her hafta kendimizi sanayide bulur muyuz? hem hacimli hem turbo olmayan bir motor kolay kolay masraf çıkartmaz kanaatindeyim ama zorlanmış bir vti bana ne gibi sıkıntılar çıkartabilir?
*Piyasası/ederi nedir?kaç lira verilir, yandım diyince şu fiyata çok rahat satarsın dediğiniz bir fiyat aralığı var mıdır?
*Parça fiyatları ne alemdedir? 1.8tnin baskı balatası için 240 tl fiyat aldım mesela (luk marka) şu ya da bu siteden sorgulanan parça fiyatlarını baz almıyorum hiç bir zaman.
*4ws olayı bazılarında iptal oluyor.iptal olmasının artısı eksisi nedir?
*otomatik prelude ile aracım arasındaki performans farkı ne olur?aradaki farka değer mi araç değiştirmek?Alırsam prelude için intake, headers, eksoz ve düzgün bir ateşleme dışında hiç bir şey yapmayacağım çünkü.
son olarak kendi aracımla düşündüğüm aracın ilanlarını veriyorum.ilan sahibi arkadaşım siteden ise kusuruma bakmasın, affına sığınarak linkini veriyorum.aracı tanıyan varsa fikirlerini belirtirse çok sevineceğim.
Audi A4 1.8 T 2001 Model 28.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 99623566
takas etmek istediğim prelude:
Honda / Prelude / 2.2 VTi / 1998 Honda Prelude 2.2 vti vtec 4ws sahibinden.com'da - 94559635
favorimdeki diğer prelude:
Honda Prelude 2.2 VTi 1999 Model 26.500 TL Sahibinden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 32142187