arkadaşlar telefon alıcam kız arkadaşıma karar veremedim kendimde sensation xl var ben çok memnunum ama karşılaştırmalarda samsung s3 te dikkatimi çekti sizce ne almalıyım yardımcı olun.
s3 en iyisiama bayan için birazcık büyük olabilir
e36 3.28 Coupe individualNaturally Aspirated FTW
HTC One S alın pişman olmazsınız , ben aldım çok memnunum...
Hem herkesin elinde de yok![]()
valla, sana söyle söyliyim. s3 pek ilgimi cekmezdi cıktıgından beri bikac mazada kullanmıstım kullanabilme imkanım oldugunca kısıtlı bişekilde
Gecen hafta peder bey hediye ettiktensonra 3 4 yada 5 gundur kullanıyorum ayrılmaz bi parcam oldu. Dokunmatik olsun hızı vs olsun asırı derecede mukkemmel. bence HTC ile aynı sıfına bile koymayıns3 alıp keyfini cıkartın derim.
#KGdetanirlar
Karşılaştırma Samsung Galaxy S3 vs. HTC One S - Samsung Galaxy S3 için 18 Sebep - VERSUS IO
Şu sitede istediğiniz telefonu karşılaştırabiliyorsunuz , güzel bir site mutlaka yardımcı olur
HTC One X![]()
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
one x alırsanız sarj aletıyle dolasırsınız karsılastırmaların cogu yanlı hele kı dh'ın..
s3 alın keyfın doruklarına varın telefondan daha fazlası teror bolgesınde daglarda maıl takıp edıp sosyal medya yı aktıf kullanıyorum sarjı cok ıyı kalıtesı tartısılmaz...
one serisinden şaşmayın. ben one v kullanıyorum. one s ve x de biraz kurcaladım bu seri efsane olarak kalıcak bence.
Ex Automobile Service Advisor - New Truck Service Area Manager
s3 ile xl mı? tartışmasız s3.
iphone 5 inde satış fiyatı bi kaç arkadaşımın dediğine göre 3300 müş. açıkcası hologramı sanal klavyesi(hurafede olabilir bunlar) falan varsada verilmez.
s3 kullanıyorum. günde ortalama 1 saat internet 1 saat oyun 50 civarı sms ve yarım saatlik görüşmeyle 3 günü rahat rahat çıkarıyorum. iphone yahut htc ile bu sürelere çıkanını görmedim.
hızından memnunum. hanımda 4s var gerçekten aynı uygulamalarda s3 daha hızlı tepki veriyor. ha 5 belki daha hızlı olacak ama 3000tl etmesi için hız yeterli değil
menü geçişlerinde yavaşlık problemi var diyenler olabilir. geçiş animasyonunu kontrol edebilirler düzeltmek için.
herkesinde elinde yok diye telefon alınmaz bence.eğer alınacaksa vertu alınır.
one x'ı begenmeme nedenım su dh'da ılk s3 tanıtımında da oyunlara agır uygulamalara s3 tepkısı cok ıyıydı kı oyle nova3 olsun dead trıgger olsun sorunsuz kasmadan calısıyo..servıs konusunda sıkıntısız..buyukluk konusuna gelınce wave2 ıcın buyuk derdı arkadaslar sonra s2 aldım bı ay sonra s3 bu ekrana alısınca okdr normal gelıyo kı 4s ı olan bı arkadas cıddı cıddı dusunmeye basladı bıraz kurcaladıktan sonra..
sadece one x' ın tek parca oldugunu dusunun ben gorev nedenıyle arazıde calısıyorum bana sarj yetıyo yetmezse bı pıl daha alır agır kullanımda takar devam ederım demıstım ht'de bu sansınız olmayacak
1 haftadir s3 kullaniyorum galaxy ace den sonra esekten inip boeing e binmis gibiyim![]()
BU UYE DUNYANIN EN PAHALI BENZININI KULLANMAKTADIR.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)