bence pes çok saçma.fifa gerçekçi ve daha zor.pes oyanayan birçok kişide kabul ediyor zor olduğu için oynamadıklarını :)
Printable View
bence pes çok saçma.fifa gerçekçi ve daha zor.pes oyanayan birçok kişide kabul ediyor zor olduğu için oynamadıklarını :)
Daha adam akıllı yaptıgım 4-5 macı geçmedi hareketler kontrol ve oynanabilirlik acısından 12 den daha üstün oldugu cok acık hareketler falan daha kullanıcıya yönelik olmus c.ronaldo cok asırı iyi oynuyor 12 de oldugundan iyi oyunu biraz kurcaladıkca yeni şeyler cıkıyor uzaktan sutlar pes 12 de %50 etkiliyken bu oyunda %75 e kadar etki gösteriyor kaleci hareketleri biraz daha gerçekçi ayarlanmıs vs.
Fifa daha gercekci ve daha zor ama "oyun" oynamak isteyenler PES ten vaZ gecmez.
2 tane yakin arkadasim PS Cafe si var, her ikisinde de PES Oynayanlarin sayisi FIFA oynayanlarla alakasiz derecede fazla...
Bir tanesinde gunde ortalama 75 kez Pes oynanirken fifa oynayan sayisi gunde 1 masa olmuyor her zaman...
Tamam daha gercekci daha zor ama ben de oyun istedigimde pes den vazgecmem
pes 2012 de bile goruntuler çamur gibiydi
şuan fifanında çıkmasını bekliyorum demolarını incleyip alıcam ama bence fifa gene onde gibi
benim için pek fark etmiyor ama yinede pes biraz daha iyi gibi...
2011 e kadar pes diyodumda 2012nin başlarında gördümki fifa ağır yaslamış :) fifa daha iyi , 13 ün demosunu oynadım 12 den sonra biraz geri gitmiş gibi geldi bana , sahada boş alan yok gibi sacma boyutta zorlaşmış
Fifa 13 un demosunu oynadim,hakkaten pes falan hikaye kaldi artik bence. 12'nin ustune koymuslar gerek oyuncu hareketleri olsun gerek paslar olsun gozle gorulur gelistirmeler var
her ikisinide oynarım sıkıntı yok pes biraz kendine gelmiş 12 den sonra baştaki antreman baya iyi olmuş öyle karamböle oynayan adamı saha içinde madam ediom madaaaam :D
fifa 2007 de kaldı , forever pes :)
Pesciyiz valla.. Fifa bana bi garip geliyor..
Pes eskiden iyiydi .. Benim Fifa 2012 oynamam devrim niteliğindedir .. Oyun Pes e göre 1000 kat daha gercekci ve daha ayrıntılı artık Fifa dönemi başladı benim için
Winning elevendan beri pesciyim.artik fanatiklik boyutunda fifa ne kadar gercekci olursa olsun kamera acilarina bile alisamadim adam boyutlari degisik pes her zaman iyidir nolursa olsun :)
3gündür pes13 oynuyorum. fifa yerine oynamayada devam ederim fakat 13te gol atmak cok daha kolaylaşmış bana göre. uzaktan şutlarda kaleciler en yüksek seviyede bile etkili olamıyor.ileride hızlı adamlarınız varsa her arapas=pozisyon. gol atmak güzel ama bu kadar kolay olmamalı bence.
Pes zamaninda piyasaya hakimdi ama artik devir degisti fifa borusunu otturuyor.fifa 2011 ile cok buyuk bir gelisim gosterdi ea sonrasi *****,soylemeye gerek yok.2013 fifa da yine beklentileri karsilar,ciktigi gibi alcaklardanim.
Fifa 13 ne zaman cikiyor bilgi var mi
28 eylül diye biliyorum
Gerçekçilik istiyorsanız fifa almanızı tavsiye ederim,pes ise tam anlamı ile oyun.Eğer önceden pes oynuyorsanız 2-3 maç diceksinizki ne kadar yavaş ama sonra normal olduğunu alicaksınız.Şutlar ara paslar filan fifa 13 de daha bir efsane olmuş skiller ve falsolara dicek bişey yok zaten.Fifa 13 ünde pes 13 ünde demosunu oynadım.O kadar para vericeksiniz pes almanızı tavsiye etmiyorum.Ve ekliceğim bir şey var online olarak çok zevk alıcaksınız.Kendi oyunucunuzu yaratıp onlinede takıp kurup maç yapmak kadar eğlencilisi yok.Bir çok modu var fifanın pese göre.Paranıza yazık olur pes alırsanız.
ben futboldan zevk almak için oynarım diyorsan PES
yok ben futbol oynamak için oynarım diyorsan FİFA
pes cok kolay ve bir o kadarda komik kalıyor gerek oyun içindeki hatalar gerekse futbolcu kontrolleri gerekse oyuncu grafikleri.
Fifadaki tek problem oyuncu fiziki görünüşleri onun dısında kusursuz bir futbol oyunu
bence FİFA !