Merhaba arkadaşlar alcantara kumaş hakkında bilgi istiyorum clio aracım için düşünüyorum kapı kumaşları tavan direksiyon vites körüğü torpido tahmini olarak ne kadar a patlar.Ayrıca istanbulda bildiğiniz yer varmı bu konuda telefon numarası filan
![]()
Merhaba arkadaşlar alcantara kumaş hakkında bilgi istiyorum clio aracım için düşünüyorum kapı kumaşları tavan direksiyon vites körüğü torpido tahmini olarak ne kadar a patlar.Ayrıca istanbulda bildiğiniz yer varmı bu konuda telefon numarası filan
![]()
istanbul beşiktaş maçka'da artcar var.
döşemeyi icat eden adamlar..
alacantra biraz tuzludur haberiniz olsun.
Success is just like being pregnant.
Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.
Alcantara'nın dibi Göki,ZD
http://www.techturkey.com/forum/body...ma-gokizd.html
Bunun gerçek ismi ne ya ALCANTARA mı ALCANTRA mı ALACANTRA mı![]()
Gerçek ismi Alcantara.
Matthardy'nin önerdiği Art Car tektir bu konuda ama maliyetli bir iş.
Torpido işi riskli, aracın güneşte durmaması lazım vs atma yapmaması için.Onun dışında bahsettiğin yerleri yaptırabilirsin rahatlıkla.
şimdiye kadar alacantra yaptırıpda pek memnun kalan görmedim yapan yerler bile 2 sene en fazla garanti veriyor.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Torpido işi riskli art car'ın da garanti vermediğini duymuştum..
Yalnız bende kaplatmayı düşünüyorum bahar aylarına doğru çünkü rengi solmuş gibi ayakkabı süngeriyle saçma sapan parlatılmış bir konsol görüntüsü hiç hoş değil..
Acaba neyle kaplasak en sağlıklısı olur bende araştırıyorum..
araç kapalı garajda duruyosa iyi bi işçilikle göğüs 10 numara olur.
torpidonun güneşte parlayıp cama yansıması deli ediyor beni
bence en iyisi flok.
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
Benim direksiyonum ve vites körüğüm alcantra kaplı çokda memnunum şuanKapalı garajım olsa düşünmeden göğsüde kaplatırdım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)