Beyler oyunu çözdüm sanırım. Anladığım kadarıyla anlatmaya çalışayım.
Bu silah ve savaşları kazanma olayı şöyle oluyor. Mesela mob sayınız 25 olsun. Savaş sırasında 25 mobunuzun her biri bir silah bir özellik birde araba alıyor. Ve o listenin en iyilerini alıyor. O yüzden mesela sadece en güçlü özelliği alsanız 25 taneden sonra aldıklarınız hiçbir işe yaramaz. Önemli olan mob sayınız. O yüzden alabileceğiniz kadar güçlü 25 adet silah 25 adet özellik 25 adet araba almanız gerekli. 26. cılar hiçbir işe yaramaz. Farklı farklı almanıza gerek yok. Hatta işinize yaramayanları saklamanıza gerek bile yok. Görevlerde kullanacaksanız dursun. Tabi bu sayılar 25 moblu olan biri için geçerli.
Para düşme olayınıda ben kendime şöyle bir taktik geliştirdim. Önce rakipler kısmındaki herkese bir kere saldırıyorum. Yüksek para düşmezse sürekli rakiplere tıklıyorum. Listede genelde aynı isimler oluyor. Farklı bir isim geldiğinde direk ona saldırıyorum. Genelde ondan yüksek para düşüyor. Ama dediğim gibi ben böyle düşündüm yanlış olma ihtimali yüksek. Bide ligimdekilere sürekli saldırıyorum. Nekadar yüksek levelli birine saldırırsam para düşme ihtimali o kadar yüksek oluyor. O yüzden ben yüksek levelli düşük moblu kişileri tercih ediyorum.
Benim mob kodum: n9j3n1 hepinize iyi oyunlar.