bayan kullanıcı için dizel otomatik - yarı otomatik araç bakıyoruz. bütçe 23.000 TL, aklıma gelenler punto, corsa, yaris. başka önerebileceğiniz araç var mıdır? ilk aracı olacak az da olsa güvenli olması tercihimizdir.
bayan kullanıcı için dizel otomatik - yarı otomatik araç bakıyoruz. bütçe 23.000 TL, aklıma gelenler punto, corsa, yaris. başka önerebileceğiniz araç var mıdır? ilk aracı olacak az da olsa güvenli olması tercihimizdir.
Punto uzun süre araştırdım, otomatik şanzımanları sıkıntılı genelde. Ya da bana denk gelenler hep öyleydi. Clio önerebilirim ama o fiyata dizel vermiyorlar maalesef daha doğrusu Clio II bulunabiliyor o fiyata. Yaris ya da Corsa candır.
Mümkün olduğunca yarım değil tam otomatik bakın. Yarım otomatikler çok daha sıkıntılı oluyor genelde. Tam otomatiklerde dizelin de torkunu katarsak yokuş kalkışa gerek kalmaz. Dizel Cliolar geri kaçırmıyor mesela. Güvenlik konusu dediğinizden önermedim ama ucuza dizel otomatik Getz alınır paşa paşa binilir bence. Hele ki ilk araç.
cmax. hem full hem geniş hem güvenli(biraz yüksek ya)
--
her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...
Pardon yav, i20lerde vardı dizel otomatik. Kafa uçmuş gitmiş benim.
i30da var, efsane yakıyor hatta da i20de de olması lazım. Ya da ben iyice uçtum.
Sorma, sabahtan beri ofiste pc başında olunca yaktım devreleri.
Corsa tercih ederim şuan kuzenime alalı 1 seneyi geçti 2010 model 1.3 cdti 90 yada 95 hp gibi birşey olması lazım. triptonik şanzuman enjoy paketi. yakıt çok az geçen antalyaya gittik geldik 100 tlye gitti geldi gayette basarak gittik. kullanışıda rahat sonuçta avrupa punto veya yarisle kıyaslamaz bile.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)