2 senedir yurtiçi kargo ile çalışıyorum,ramazanda bazı anormallikler olabiliyor.ama paket er yada geç yerine ulaşıyor bi sıkıntı olmaz zannediyorum.
Printable View
2 senedir yurtiçi kargo ile çalışıyorum,ramazanda bazı anormallikler olabiliyor.ama paket er yada geç yerine ulaşıyor bi sıkıntı olmaz zannediyorum.
Yurtıcı bu aralar cok savsaklamaya basladı. Plaka gonderıldı ıstanbul ıcı benı arıyolar geldı dıye subeye gıdıyorum yok gelmedı falan yarım saat beklettıler sonunda bulabıldıler. O sırada gozume takılan seyde laptoplar falan yerlerde dolasıyor ortaklıkta adamlar resmen kutuları yere atıolar sankı bedavaya iş yaptırıyoruz.
hayır o değil karşı tarafa mahçup oluyorum
alıcı bilgilerini eksik söylemiş olsam bile şubede ki çalışan şunu eksik söylediniz demesi lazım değil mi ? ayrıca ilk defa kargo göndermiyorum ki. gönderici bilgilerine sadece tc numaramı yazarım sistemden bilgilerim çıkar
ben bugün anfi yolladım yurtiçi ile 6.5 kilo anfiyi ankaradan karabüke 6 liraya yolladı adamlar
coil gelecek p.ertesi istanbuldan hataya :D ne kadar tutar acaba
Yaklaşık 7 yıldır bu sektör içersindeyim, Yurtiçi kargo Tr'de en iyilerinden biri olduğunu söyleyebilirim fakat kusursuzda değiller arada sırada operasyonel sebeplerden kaynaklı problemler yaşanabiliyor.Merak etmeyin bir problem yoktur.
Ayrıca bireysel gönderilerde pahalıdır...
şubeler arası çok fiyat farkı yaşadım ben hep kavga ettik :D
her zaman fiks 11 liradan yolladığım ürünü başka şubelerden yollamak zorunda kaldığımda 40 liraya kadar gördüm
sonuç : az evvel gönderim alıcıya ulaştı :) operasyonel sebep olayı fasafiso çıktı :D