User Tag List

Sayfa 1/3 123 SonSon
49 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: İstanbul'da özel üniversite tavsiyesi

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İstanbul'da özel üniversite tavsiyesi

***** tercih dönemindeyiz, kafma takılan bazı üniversiteler var,

aşağıya yazdığım ünileri %50 burslu yazmayı düşünüyorum, bölümüm lojistik, oöbp = 288 2 yıllık meslek yüksek okullarını yazacağım

üniversiteler hakkında yorumlarınızı alabilirmiyim ?

bahçeşehir üniversitesi ( myo )
    gelişim üniversitesi ( ist gelişim myo )
    kavram meslek yüksek okulu
    kültür üniversitesi ( işletmecilik myo )

ve bunlara ek olarak

arel,okan ve aydın üniversitesi de olabilir, birsürü üniversite var, kararsız kaldım acıkcası..

ekleme yapayım, ilk sıralara yazmayacağım bu üniversiteleri, başlarda devlet ve tam burslu var, bunlar ikinci planda..

officer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Myo için Aydını şiddetle tavsiye ederim ama 4 yıllıkta bişey diyemem. hatta hayır bile diyebilirim.

MYO da 10 numara kaliteli işleniyor dersler. Kampüs de fena değil, her yıl yeni bir arsa satın alıp yeni bir bina dikiyor Mustafa Aydın ..

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bahçeşehirde ingilizce hazırlık muhabbeti var. hazırlık için sınava gireceksin ingilizcen iyi ise gersin yoksa hazırlık okuyacaksın. MYO beşiktaştaki kampüste değil, çağlayan da beşiktaştaki kampüsü görüp benim gibi kanma ama orayada istediğin zaman girebilirsin.

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bahçeşehir üni MYO uluslararası lojistik mezunuyum. Hazırlıktaki hocaların çok iyi olur , sende istekli olursan iyi geliştirirsin ingilizceni. Hazırlık sonrasında ise dersler çok ağır değildir , ben her zaman sınavdan önce yarım saat çalışarak geçtim tabi kopya vs. olmazsa olmazımdı. Genel olarak iyidir tavsiye ederim. Fakat Beşiktaş kampüsünde olmayacaksın , çağlayanda myo kampüsü. Eskiden Sami Yen' e yakın diye işime geliyordu benim açıkcası okuldan çıkıp 5 dk da maça giriyordum

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yorum yapanlara çok teşekkürler, açıkcası 1 yıl ingilizceyi duyunca kafadan silmek geldi aklıma ( bknz: ilk mesajıda editledim )

şu ingilizce hazırlık mevzusunu biraz daha açabilirmiyiz ? sadece ingilizce dersler ve ingilizce öğrenimine mi yönelik oluyor, bölümle alakası var mı ?

1998corsa - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    oncelıkle sunu sorıyım 4 yıllıga tamamlama dusuncen var mı??

bunu sormamdakı amac 2 yıllık lojıstıkten sonra hangı bolumlere gecebılıcegını ve bu bolumlerın hangılerı bu yazmıs oldugun okullarda var bunuda arastır derım senın ıcın okul secmesı daha kolay olur...

alper_pug - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı hakan_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yorum yapanlara çok teşekkürler, açıkcası 1 yıl ingilizceyi duyunca kafadan silmek geldi aklıma ( bknz: ilk mesajıda editledim )

şu ingilizce hazırlık mevzusunu biraz daha açabilirmiyiz ? sadece ingilizce dersler ve ingilizce öğrenimine mi yönelik oluyor, bölümle alakası var mı ?
    Bölümün %100 Türkçe eğitim. Sadece 1 yıl hazırlık okuyorsun. Hazırlıkta kalmada kalkmış galiba öyle duymuştum. Okulu bitirene kadar hazırlığın sonundaki sınavı vermen gerekiyormuş ama. Eğer istersen bunuda tamamıyla öğrenebilirim.

DEJ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

İng hazırlıkta sadece ing dersler görürsün, bölüm derslerini hazırlık bittikten sonra bir sonraki sene görürsün,. asıl 1.sınıfa hazırlık bittikten 1 yıl sonra başlarsın yani. hazırlık ayrı, ama lojistikte ing olmazsa olmaz, ing. ile aran yoksa yapamam,geliştiremem dersen hiç yazma bu bölümü kardeşim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    oncelıkle sunu sorıyım 4 yıllıga tamamlama dusuncen var mı??

bunu sormamdakı amac 2 yıllık lojıstıkten sonra hangı bolumlere gecebılıcegını ve bu bolumlerın hangılerı bu yazmıs oldugun okullarda var bunuda arastır derım senın ıcın okul secmesı daha kolay olur...
    eğerki başarabilirsem 4 yıllığa elbette tamamlamak isterim, bu dediğiniz iyi oldu, ben tekrar okul bölümlerini araştırayım, MYO hariç 4 yıllık lojistik varmı yokmu buna bakıcam değilmi? doğrumu anladım?

Alıntı alper_pug Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bölümün %100 Türkçe eğitim. Sadece 1 yıl hazırlık okuyorsun. Hazırlıkta kalmada kalkmış galiba öyle duymuştum. Okulu bitirene kadar hazırlığın sonundaki sınavı vermen gerekiyormuş ama. Eğer istersen bunuda tamamıyla öğrenebilirim.

ailemle konuşacağım bahçeşehiri yazayımmı diye, bir de o konu var açıkcası, ama öğrenirseniz çok sevinirim..

Alıntı Doğan E Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İng hazırlıkta sadece ing dersler görürsün, bölüm derslerini hazırlık bittikten sonra bir sonraki sene görürsün,. asıl 1.sınıfa hazırlık bittikten 1 yıl sonra başlarsın yani. hazırlık ayrı, ama lojistikte ing olmazsa olmaz, ing. ile aran yoksa yapamam,geliştiremem dersen hiç yazma bu bölümü kardeşim
    ingilizceye ilgim var, üst satırlarda dediğim gibi aileyle konuşmam lazım önce elbette, yorumunuz için çok teşekkürler..

ek olarak; verdiğiniz bilgiler altın değerinde benim için allah razı olsun

therev - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben bahceshir unide 2. sınıfım suan mekatronik muhendisligi. ben valla okuldanda memnunum bolumdende tek sıkıntı otopark olmaması. kampus hayatı istiyosan ama onermem cunku kampus olan bi uni degil gerci bu sene 2 bina daha aldık sen mezun olana kadar besiktası kapatır enver yucel

edit: hazırlıkda kalma kalkmadı benim bildigim ozellikle zor yapıyolar sınavları ki para gelsin diye ama calısana hic birsey zor degil

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=hakan_41;6089312]eğerki başarabilirsem 4 yıllığa elbette tamamlamak isterim, bu dediğiniz iyi oldu, ben tekrar okul bölümlerini araştırayım, MYO hariç 4 yıllık lojistik varmı yokmu buna bakıcam değilmi? doğrumu anladım?

hem 4 yıllık lojıstık olur hemde 2 yılııgı... ama 2 yıllık lojıstık okuyacaksanda dedıgım gıbı sonrasında hangı 4 yıllıga devam edebılıyorsun onlarada bak ona gore okul sec...

eger 2 yıllık ısletme okuyacaksanda 2 yıllık okulunu bıtırıp tekrardan acıkogretımden 4 yıllıga tamamlarsın senın ıcın daha ıyı olur.

basarabılırsem dedıgıne gore pek dersle aran yok denebılırız gıbıme geldı, o zaman tercıhın acıkogretım olucak

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dersle aramız çok olsaydı 2 yıllık değil 4 yıllık bi üniversite arardık meslek lisesiyiz biz abicim, çoğu şeyi zamanında görmedik son sene dershanede yüklendik, haa ben bununla savunmuyorum kendimi tabi, yapan insan bu şekildede yapardı daha iyisini ama olmadı işte sonuna kadar katılıyorum çalışan insan herşeyi yapar..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı therev Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bahceshir unide 2. sınıfım suan mekatronik muhendisligi. ben valla okuldanda memnunum bolumdende tek sıkıntı otopark olmaması. kampus hayatı istiyosan ama onermem cunku kampus olan bi uni degil gerci bu sene 2 bina daha aldık sen mezun olana kadar besiktası kapatır enver yucel

edit: hazırlıkda kalma kalkmadı benim bildigim ozellikle zor yapıyolar sınavları ki para gelsin diye ama calısana hic birsey zor degil
    zor yapıyorlar dıye bırsey soz konusu degıl ben bılkent hazırlıktan tek seferde gectım aynı sınıftakı arkadaslarım dalga gecerdı benımle ılk seferınde kımseyı gecırmezler herkes cıft dıkıs okur hazırlıgı dedıler ama gectım olay surda bıtıyo sız ne kadar yapabılıyorsunuz.... vede zor olması sızın ıcın daha ıyı sonucta bılkent ıcın konusıyım derslerımız ıng ce ıdı daha az zorlanırsınız.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dersle aramız çok olsaydı 2 yıllık değil 4 yıllık bi üniversite arardık meslek lisesiyiz biz abicim, çoğu şeyi zamanında görmedik son sene dershanede yüklendik, haa ben bununla savunmuyorum kendimi tabi, yapan insan bu şekildede yapardı daha iyisini ama olmadı işte sonuna kadar katılıyorum çalışan insan herşeyi yapar..
    benımde yoktu dersle aram senı gayet ıyı anlıyabılıyorum ama 2 yıllıktan mezun olduktan sonra kı ınsallah olursun sıkıntısız bır sekılde 4 yıllıga gecmeyı kendın dusunuceksın... bunuda unutma :d

fevzi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    beykoz lojıstık m.y.o var
    beykent var
    okan 2 yıllıgı nasıldır bılmıyorum o var

ulasoztas1 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2 yıllık lojistiği 4 yıla tamamlamak istersen devlet üniversitelerinde pek olan bir bölüm değil özelden tamamlayabilirsin yada açık öğretimden işletme vs. yapabilirsin.

aynen yarkadaşın yazdığı gibi hazırlıkta yaz okuluna bırakmak için bilerek zorlaştırırlar ama çalışırsan direk geçebilirsin (bkz Ben )

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 1998corsa Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benımde yoktu dersle aram senı gayet ıyı anlıyabılıyorum ama 2 yıllıktan mezun olduktan sonra kı ınsallah olursun sıkıntısız bır sekılde 4 yıllıga gecmeyı kendın dusunuceksın... bunuda unutma :d
    tabii tabii tabii, düşünüyorum ben, inşallah abi

Alıntı fevzi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    beykoz lojıstık m.y.o var
    beykent var
    okan 2 yıllıgı nasıldır bılmıyorum o var
    beykozu listeye eklemedim çünkü onları yazacağım, ama haklısınız belirtmeyi unutmuşum, beykozun tam burslusunu da yazacağım..

Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2 yıllık lojistiği 4 yıla tamamlamak istersen devlet üniversitelerinde pek olan bir bölüm değil özelden tamamlayabilirsin yada açık öğretimden işletme vs. yapabilirsin.

aynen yarkadaşın yazdığı gibi hazırlıkta yaz okuluna bırakmak için bilerek zorlaştırırlar ama çalışırsan direk geçebilirsin (bkz Ben )
    ahh ahh, herşey çalışmak da bitiyor elimiz mecbur çalışmak zorundayız

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ulasoztas1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

ben hala hazırlıgın zor olması konusunda sızınle aynı fıkırde degılım, o kadar unıversıte yapmıs egıtım veren adamlar salak degıl heralde dusunsenıze hazırlıgı gecmek cok kolay olsa sıze bolumdekı derslerı takıp etmenız ıcın yeterlı ıng sevıyesıne ulasamadıgınızda, bolum derslerını alırken kaldıgınızı varsayın ıng oldugu ıcın adamlar daha cok para kazanır emın olun....

S.celik - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Beykoz Lojistik kesinlikle yazmanı tavsiye etmem ben mezun oldum.

Okul tamamen amatör ve yalan dolan işleriyle yürüyor.Biz büyük sıkıntılar yaşadık seninde başın yanmasın.

Ama bölüm hocalarından sağlam 3 hoca var işlerinde çok iyiler bunu söyleyebilirim.
    +Lojistik firmalarında askerlik olmadan iş bulman çok zor.Özellikle kurumsal veya kurumsala yakın firmalarda.Askerlik tamamlanmış olması şart.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)