İlicada butik oteller 2 kisi oda fiyati 200tl oda kahvalti seklinde, bence ilicada kalin(ilica-ayayorgi arasi taksi 40tl tutuyor) gunduz ayayorgiye marrakech e falan plaja gidersiniz aksam alacatida yemek falan yersiniz gece de eglence icin ayayorgiye gidersiniz. Eger yaninizda bayan yoksa rezarvasyon olsa bile marrakech e giris buyuk sikinti solemare veya papprazzi ye gidebilirsiniz, Marrakech de full dizi oyunculari futbolcular oluyor ben selcuk inan, burak yilmaz ve kuzey guney oyuncu kadrosuyla karsilasmistim 3 hafta once ahaha... Baska eglence mekani olarak Rider's diye bir mekan var oldukca guzel konum olarak jandarma bolgesinde oldugu icin kafasi trilyon hatun falan cok oluyor hani bos donmezsiniz fakat ridersta tek sikinti ayayorgiden 110tl tutuyor taksi![]()
Cesmede Alkollu araba surmek buyuk sikinti ayayorgiden ana yola hemen cikista banko cevirme oluyor dikkat edin. Denizi kalitesi vs tartisilmaz 1 numara zaten
Edit: Cafe pi ye hic gitmeyin coluk cocuk dolu oluyor cesme kafepiyi ben hic sevmedim izmir istanbuldakiler gibi degil ...
Gunduz plaj icin en guzeli marrakech gece eglence icinse marrakech papparazzi ve riders derim ama eglenceden once alacatida yemek yiyin cok guzel restaurantlar var alacatida..