Pedere A5 bakıyoruz.
İllaki beyaz istiyor.
Hangi motor seçeneği iş yapar? Çok km yapan birisi değildir. Bundan dolayı benzin-dizel farketmez.
Sportback mi yoksa coupe mi almalı?
Pedere A5 bakıyoruz.
İllaki beyaz istiyor.
Hangi motor seçeneği iş yapar? Çok km yapan birisi değildir. Bundan dolayı benzin-dizel farketmez.
Sportback mi yoksa coupe mi almalı?
sportback S line mevzunun sonu oluyor
1.8t hem kasaya yetersiz hemde 2. elde tercih edilmiyor. 2.0tfsi gayet zevkli hos guzel makina ama 2.0tdi en mantıklı secenek oluyor..
Bmw 6 gran coupe sportbacki biraz ezmis sahsi fikrim tabi zevkler renkler tartısılmaz ama kesin birsey varsa dizeli kesinlikle alınmaz sportbackin bu kdr keyifsiz bir araba gormedim.
2.0tfsi quattro derim.test sürüşü yapmıştım kesinlikle çok zevkli.hemde çok güzel yanlıyorarkası yanlız biraz dar o konuda fazla beklentiniz olmasın.1.8 t den de uzak durun hem çok yakıyor hemde gitmiyor.Ekonomi isterseniz 2.0tdi bakın.
bana a5 versinler, mecbur 3.2'si olacak desinler. ne yapar eder, yediğimden içtiğimden artırır, vergisini de yakıtını da karşılar binerim.
. . . audi . . .
Vorsprung durch Technik
2.0 TDI gayet idealdir makyajdan önceleri 2.0 143 hp idi yetersiz geliyordu
Şu an gayet yeterli motora sahipler 2.0 177 hp 380 Nm.
2.0 TFSI tabikide daha iyi ama hem satışı daha yavaş olur hemde TDI a oranla çok ciddi tüketim farkı olur
Öte yandan babanız için 2.0 TDI ın performansı çok yeterli olur diye düşünüyorum
Audi A5 Sportback 2.0 TFSI 2010 Model 58.000 EUR Sahibinden satılık ikinci el Beyaz renk - 69268690
yorumları alalım
ilan sahibini birazdan arayacağım. olmazsa öğleden sonra atlar giderim...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)