Biliyorum bundan önceki son makyajlı kasa buda, mert o videoyu izletti ya daha ben ne diim
Yok yok GT86-BRZ-SCİON ların 120-130 binlerde olduğu bir dünyada bu arabanın her türlü hakkı 65-70 bin
Biliyorum bundan önceki son makyajlı kasa buda, mert o videoyu izletti ya daha ben ne diim
Yok yok GT86-BRZ-SCİON ların 120-130 binlerde olduğu bir dünyada bu arabanın her türlü hakkı 65-70 bin
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
70 tl lere çıılıncada 320i alınabiliyor aslında e92 ama hepsi 100k km lerde.
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
Fiyat/Performans açısından bence piyasada ki en mantıklı otomobillerden birisi Genesis Coupe. Ayrıca tasarımı çok güzel ve inanılmaz dikkat çekiyor hatta bana göre şu yeni çıkan GT86'dan filan daha güzel ve mantıklı.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
90 lı yılların hyundai leri akla geldikçe ferrari kalitesinde araç çıkarsa yinede alası gelmiyor insanın
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
almayın demiyorumda bu video hep beni düşündürmüştür
Idiot Blows up Hyundai Genesis 2.0t - YouTube
3. sanayıde lastıkcıdeydım genesıs coupe geldı mıllet etrafına dolustu. gercekten bu sefer yapmıs hyundai. cok dıkkat cekıyor bır o kadarda yakısıklı
E30 M50 TURBO & F30 320i ED
Benimde kafamı kurcalamıyor değil bunlar fiyatları görüntüsüne gücüne modeline göre gayet uygun.
Şanzımanıda dsg kadar ölümüne değiştirmez ama yinede roll falan yapılmayacaksa çok can sıkmaz gibime geliyor.
Eşşek gibide 5 sene garantisi var hyundai bayisine gidildiğinde de bu araçlara getz accent muamelesi yapmıyorlar özel olarak vip gibi ilgileniliyorsunuz.
renk biraz tırt ama 62 bine kadar düşmüş hemde 6000 km de![]()
Hyundai Genesis 2.0L TCI 2011 Model 62.500 TL Galeriden satılık ikinci el Gümüş Gri renk - 93704489
Aracımı değiştirirsem seçeneklerimin arasında olucak bu araç.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)