sabiha gökçenden abimin uçuşu var ve otoparkında 4-5 gün araç bırakmak istemiyor açıkcası ( tuzlu oluyor ) ona alternatif otopark vardı ,konusu bile olmuştuda bulamadım bu konuda bilgisi olan varmı?
sabiha gökçenden abimin uçuşu var ve otoparkında 4-5 gün araç bırakmak istemiyor açıkcası ( tuzlu oluyor ) ona alternatif otopark vardı ,konusu bile olmuştuda bulamadım bu konuda bilgisi olan varmı?
Ozan abi viaport yanındaki crowne plaza hotel'in otoparkına bırakabilirsin, günlük 10 tl ücreti var, aracı bırakınca transporter ile havalimanına getiriyor dönüş günü saati arayıp haber verincede havalimanından gelip alıyorbir kaç kere bıraktım çokta memnun kaldım
![]()
Pegasus'un kendi otoparkı var.Havaalanı'nın biraz uzağında ama her 15dk bi servisle shuttle yapıyorlar,fiyatlarda daha uygun.
harbi bende pazar günü marmarise gidicem arabayı havaalanının otoparkına bırakıcam(Sabiha Gökçen) ne kadar tutar ya 5 gün bilgiisi olan varmıdır?
grup center iş merkezi yanında migros'un açık otoparkı var ücretsiz oraya bırakılabilir.havaalanı ile arası 1-1.5 km![]()
Valla ben bir defasında kurtköy vergi dairesinin kapısına bırakmıştım 1 haftalıgına
taksi 7 tl tutmuştu havalimanına araç sadece toz olmuştu allaha emanet orda kalmıştı
IMPOSSIBLE IS NOTHING
Viaport otoparkı uygun taksi 10 lira civarı tutuyor. Dönüşte havalimanı taksi yerine yoldan gecen taksiye binilmeli ***** adamlar saatlerce sıra bekliyor
valla atlantise bende bırakmamnormalde bıle yyol ustu gırdıgımde lan dıyorum bısey olurmu acaba
in cin top oynuyo ztn atlantis ölü yapı gibi viaport o yonden cok daha uygn
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)