el bombası falan kullan kardeşim ?
ne kıymetli arabanız varmış AMK...
Sağlam bir hayvansever o sopayla yakalamasın seni o kedileri kovalarken... Karma diye birşey vardır sen böyle davranırsan o hayvanlara , o arabanla hiç mutlu olamassın bunuda sakın unutma.. Ne demiş mevlana "Ya kırdığın gönlü Allah seviyorsa? Bilemezsin, bilseydin ödün kopardı dokunamazdın..."
düşünce yapın bir an önce değişir inşallah.. Şu dünyaya çok acil bir "insan kovucu" şart..
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
hahahahahahaha sabah sabah iyi güldüm MertKanka en iyi çözüm üşenmiceksin her seferinde brandanı kapatıcaksın
![]()
Ya beyler daha Ramazan gelmeden bu ne gerginlikArkadaşlar şaka yapmış rahat olun. Sanmam ki bu dediklerini yapsınlar. Aynı dertten ben de muzdariptim. Yaptığım tek şey iyi bir boya koruma attırmak ve kediciklerle yaşamayı öğrenmek.
amma büyüttünüz heee kimsenin kedi fln öldürdüğü sopaladığı yok öldürmek,vurmak mecazi anlamdadır...adam gülücüklerle bir konu açmış yapılan yorumlara bak
ayrıca herkesin aracı kendine kıymetlidir,kıymeti kimseyi ilgilendirmez,olumsuz yorum yapabilirsiniz ama küfürsüz mümkünse...
35 VT 555 98 vti 35 AD 5528 04 ep3 35 EA 6432 08 fn2
35 EA 7292 08 s2k 35 EA 2260 09 s2k 35 EA 5988 09 s2k
35 EA 5522 09s2k
çamaşırsuyundan çok tiksinirler.
en temizi köpek
ben bulldog u bi kaç gün senin arabanın yanına koyalım 1 daha mikseler gelmezler
sıfatı da bu
![]()
Hayvanların ne suçu var, tırnakları patileri çiziyor diyemi rahatsız oluyorsunuz. Merak etmeyin çok daha fazlası geliyor o gözünüz gibi sakındıgınız arabalarınıza dışarıda durdugu zaman. Kaldıkı bu ufacık kılcal çiziklerden ÇOK daha fazlasına yıkama esnasında sahip oluyorsunuz birçoğunuz farkında olmadan. Ben şahsen aracımın üstünde kedi vs. gördümmü öyle bodozlama üstüne koşmam, panikle daha çok tırnaklarına çıkaracağından aracın boyasına daha fazla zarar verir. Madem çok takıntılısınız sirke yada naftalin olayını deneyebilirsiniz, kedilerin burnu keskin kokuları çok uzaktan dahi alır yanınada yaklaşmaz. Ama öyle sopayla kovalamak , birisini öldürüp arabanın üstüne koymak vs. bu tarz yorumlar dahi çocukca ve bir arkadaş demiş, gerçekten bunu yaparken bir hayvansever sizi görürse, o zaman anlatacak vakit bile bulamassınız arabaydı cilaydı kılcal çizikti dye![]()
ya arkadaşım evinde kız oğlan kız kedi besliyormahallenin bıçkın delikanlı kedileri salça oluyodu (buldular cıvırı tabi) Giriş kat arkadaşın ev balkon ve bahçe parmaklıklarının oraya bi sprey var ondan sıkıyor kediler toz gelmiyor uzunca bi vakti tahminimce 2 3 günde bir onu sıksan parkettiğin yerin oralara gelmezler heralde onu bi öğreneyim yazarım buradan. Bende aynı dertten muzdaribim itneler bide arabanın camının önüne havalandırmanın hava emdiği yere attırıyolar mı işiyolar mı ne o kadar berabat kokuyoki ne klima ne havalandırmayı açamıyorum.
Gott weiss ich will kein engel sein...
Kanka gecen ay benım arabaya'da dadandılar.Elımde sopa tas bır kaç gun kovaladık.Su ara bır problem yok.Sirke fayda ediyor ama.
DR. ECUADA HONDA SERVICE
ATA MOTORSPORTS ANTALYA
ahahahah s2000 nim varken çok geldi başıma çoookkkkkkk
ulan arabayı her tarafı kapalı otoparka kilitliorum bi geliorum tentenin üstünde paşa paşa keif yapıo şerefsizler bende çok kovaladım ama çözüm değil...velhasıl kediler s2000 tentesinden inanılmaz derecede hoşlanıyolartek çözüm brandayı çekmek aracın üstüne
ha bide motor kaputunda ayak izleri falan![]()
mert kediler işini biliyor. s2000 nin varken başka arabanın üstünemi çıkılır
senin gene iyi. benim vtecin üzerinde mart ayında parti yapıyorlardı![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)