akşam üstü saat 4 gibi şirkette çalışırken avea hattıma ard arda mesajlar gelmeye başladı... avea1907 paketiniz aktif edildi, ringa üyelik işlemleriniz başlatıldı, ringanız aktif oldu, ringa tanımlama işleminiz başlatıldı,ringa üyelğiniz onaylandı, seçtiğiniz ringayı telefonunuza indirmek isterseniz falan filan diye 5-6 tane mesaj... işin garip tarafı o mesajlar bana ne gönderilmeden 1 saat önce nede sırasında telefona bile dokunmadığımdan adım gibi eminim masamın üstünde öylce duruyordu...
ikinci hattım olarak kullandığım avea hattı kontorlu fakat bu mesajlar oncesinde ne kadar kontorum vardı bilmiyorum gecen hafta pazardı sanırım, 500 kontor yukledim... o kadar konuşup mesajlaştığımı hiç ve hiç zannetmiyorum ve bu mesajlar geldikten sonra kalan kontörüm sadece 7 idi...
avea musteri temsilcisini arayıp durumu anlattığımda benim fenerbahçe tarifesi yada ne karın ağrısıysa ona geçmem gibi bir talebim olmadığını doğruladı ve bir arıza kaydı oluşturduğunu en kısa sürede bana geri döneceklerini söyledi?
şimdi benim sorum şu
- avea kullanıcısı olan arkadaşlarım sizinde başınıza bu ve benzeri garip olaylar geliyor mu?
- kaç kontor gitti hesabını yapacak değilim ama saf yerine konulduğumu düşünüyorum hakkımı nasıl arayabilirim?