User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
37 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: AveA!!!...

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Angry AveA!!!...

akşam üstü saat 4 gibi şirkette çalışırken avea hattıma ard arda mesajlar gelmeye başladı... avea1907 paketiniz aktif edildi, ringa üyelik işlemleriniz başlatıldı, ringanız aktif oldu, ringa tanımlama işleminiz başlatıldı,ringa üyelğiniz onaylandı, seçtiğiniz ringayı telefonunuza indirmek isterseniz falan filan diye 5-6 tane mesaj... işin garip tarafı o mesajlar bana ne gönderilmeden 1 saat önce nede sırasında telefona bile dokunmadığımdan adım gibi eminim masamın üstünde öylce duruyordu...

ikinci hattım olarak kullandığım avea hattı kontorlu fakat bu mesajlar oncesinde ne kadar kontorum vardı bilmiyorum gecen hafta pazardı sanırım, 500 kontor yukledim... o kadar konuşup mesajlaştığımı hiç ve hiç zannetmiyorum ve bu mesajlar geldikten sonra kalan kontörüm sadece 7 idi...

avea musteri temsilcisini arayıp durumu anlattığımda benim fenerbahçe tarifesi yada ne karın ağrısıysa ona geçmem gibi bir talebim olmadığını doğruladı ve bir arıza kaydı oluşturduğunu en kısa sürede bana geri döneceklerini söyledi?

şimdi benim sorum şu

- avea kullanıcısı olan arkadaşlarım sizinde başınıza bu ve benzeri garip olaylar geliyor mu?

- kaç kontor gitti hesabını yapacak değilim ama saf yerine konulduğumu düşünüyorum hakkımı nasıl arayabilirim?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    avea kadar saçmalayan başka bir operator olamaz heralde. benimde başıma geldi

"o içeriği indirmek için tıklayın" tıklamadan konturum gitti , yeni telefon kendi kendine gprs'e

girmiş falan... başlarım böyle operatore. sırf şu mobilöğrenci ayağına tutuyorum , geçicem

türkcell'e

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ringa türü uygulamalar feci kontör yiyor benim de başıma geldikten sonra iptal ettirmiştim..Hiç bir şey kullanmıyorum, kontörüm olduğu gibi yerinde duruyor..

Eğer kontörlerinizi geri vermezlerse tüketici mahkemeleri yardımcı olur sanıyorum.. Veya mahkemeden önce Tüketici Koruma Derneği'ne başvurulabilir..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Aveanın interneti de cok pahalı...

Aveadan nete baglanmayın ay sonunda 300-500 fatura ödersiniz.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Avea da tarife değiştirmek bile işkence,kullanmıyorum artık.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ben aveanın ta...dıyorum...
    1- hıc bır sekılde kontur yetısmıyo her hafta 250...
    2- 10 dk sı 2 kontur dıyolar....ne zaman gorusmeye baslasam 2.04 dk da hat dusuyo...sacma sapan bırsuru mesaj gelıyo ben okumuyorum bıle...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ama bu mesajlar süresince ben telefona dahi dokunmadım ki... işin garip tarafı kaç kontörum gittiğinide kestiremiyorum...

internet şifresi diye bir olay vardı biri o şifremi mi ele geçirdi desem öyle bir şifre de talep etmedim.. telefon bilgim açma kapama arama ve mesaj fonksiyonları bilgilerinden biraz hallicedir... kendi kendine tuşları bastı diye bir fantazide kuracam kuramıyorum çünkü o hattın takılı olduğu telefonum kapaklı...

aklıma şuan gelen çözüm her gün müşteri hizmetlerini arayıp ağzıma geleni sayıp size dava açıcam diye tehdit etmek... kontör için mahkemeyede başvurcak değilim elbette ama aptal yerine konulduğumu hissediyorum...

aslında hukuk okuyan mezun olacak yakın arkadaşlarımı böyle bi dava açarsam ve kazanırsak örnek teşkil eder sizde kariyerinizin başında meşhur olursunuz diye gaza getirsem mi diyede düşünmüyor değilim...

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bende de bu aile zımbırtısı hat var, eskiden full çeken yerde şimdi çekmiyor doğru dürüst, Tünay kanka aynı şey bende de var her 2dk da bir hat düşüyor gene arıyosun gene kontör atıyor şaka gibi... Aradık aveayı bu çekmiyo saçma sapan hat kopuyo dedik, sistemlerimizde bir süredir arıza var halletmeye çalışıyoruz cevabını aldık ama ne kadar doğru tartışılır... 3-4 senedir 533'lü bir turkcell'im var kampuscell ne dert var ne de tasa... Biraz pahalı olabilir ama en sağlamı, düzgünü hala turkcell...
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kesınlıkle turkcell...ama gecen ay benım mektar turkcell hattı acmak durumunda kaldım 2 haftanın bedelı 150 ytl oldu...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Aveanın interneti de cok pahalı...

Aveadan nete baglanmayın ay sonunda 300-500 fatura ödersiniz.

ben 2 ay öncesine kadar 1 turkcell faturalı hat 1 de avea faturalı kullanıyordum... yok kamu tarifesidir bilmem nedir diye kullanıyordum avea faturalıyı. sadece avealılarla ve tarife içindeki insanlarla konuşmama rağmen her ay 200-300 ytl gelince kapattım hattı...

ilk başlarda (taa 2-3 sene öncesinden bahsediyorum) kamu tarifesi iyiydi ama sonradan cıvığını çıkardılar

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tünayK Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kesınlıkle turkcell...ama gecen ay benım mektar turkcell hattı acmak durumunda kaldım 2 haftanın bedelı 150 ytl oldu...
    Sorma kanka, kampuscell olmama rağmen başka operatörü aramak turkcellde de facia ama en azından abuk subuk mesajlar gelmiyor, saçma sapan havadan kontör gitmiyor/fatura uçmuyor... Bizim fiyatlarımız budur istediğiniz gibi kullanın ama bizde sıfır problem yaşarsınız diyorlar adamlar...
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

koray03
    Misafir
    o mesajlardan banada geliyor hic okumuyorum valla allahtan eski bir telefon kullaniorum ringaymis falan gprs olayi bidefa geldi baglanmadim kontor gitmedi allahtan.telefon yeni olsa benimde basima gelcek demekki vodafonun kazikciligindan ve aveanin kendini kurnaz zannetmesinden usandim turkcellde varmi bu tip seyler merak ediyorum is cigrindan cikti bizi nasil soyacaklarini sasirdilar yok su tarife yok bu tarife.hakkaten bu mobil ogrenci ve arkadaslarim olmasa kaldir at telefon kullanma en guzeli Amerikada aylik 50 dolar sabit ode sehir ici heryere bedava konus tup sehir ici gorusmeler bedava ister mobil ister ev sehirler arasi eyaletler arasi bile bizim sehir ici tarifesinden daha ucuz bu ne yaaa

yearone - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sadece yurt dışı aramaları için kullanıyorum...Dakikası 4 kontör
    セルカン+レーラ=愛

...... Sefa_vts - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendede son zamanlarda kendi kendine kontör harcama olayı gerçekleşio.. Geçen günde 2 saat telefon çektiği halde benim ve benim dışımda avea kullanan tüm arkların telefonu seviş dışı kaldı... Eee ne demişeler.. koyunun olmadığı yerde keçiye abrurrahman çelebi derler..

TarikS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    59 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Promosyon mesajlarını müşteri hizmetlerini arayarak kapattırabilirsiniz.. Bena ylar önce kapattırdım çok rahatım..

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anıl turan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ben 2 ay öncesine kadar 1 turkcell faturalı hat 1 de avea faturalı kullanıyordum... yok kamu tarifesidir bilmem nedir diye kullanıyordum avea faturalıyı. sadece avealılarla ve tarife içindeki insanlarla konuşmama rağmen her ay 200-300 ytl gelince kapattım hattı...

ilk başlarda (taa 2-3 sene öncesinden bahsediyorum) kamu tarifesi iyiydi ama sonradan cıvığını çıkardılar
    Bende de tcell ve avea thy tarifesi var.

Avea thy ici bedava demesine ragmen aylarca 100 üzeri fatura ödedim, simdi 50-60 geliyor, kapattım kapatıcam az kaldı.

Turkcell faturalı en iyisiydi, 2 tane faturalı kapattım, faturasız kullanıyorum ama o da 250 250 yiyor iciyor mübarek...

Neden ucuz konusamıyoruz su memlekette bilmiyorum.
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende de tcell ve avea thy tarifesi var.

Avea thy ici bedava demesine ragmen aylarca 100 üzeri fatura ödedim, simdi 50-60 geliyor, kapattım kapatıcam az kaldı.

Turkcell faturalı en iyisiydi, 2 tane faturalı kapattım, faturasız kullanıyorum ama o da 250 250 yiyor iciyor mübarek...

Neden ucuz konusamıyoruz su memlekette bilmiyorum.
    aynen benimde öyle oldu... eski turkcell hattımı açtırdım... hizmetin karşılığını alıyorum turkcell de en azından... yurt dışına çıkmadığım yada yurt dışı ile konuşmadığım zaman komik rakamlarda fatura geliyor.. çünkü turkcell hattımla sadece turkcelllilerle konuşuyorum...

Kaan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Avea da sıklıkla karşılaşılan bi durum garipsemedim.O yüzden Turkcell den şaşmam.Biraz fazla fatura ödüyorum ama kaliteli konuşuyorum walla.
    Geçmiş olsun kardeş.Bu arada konturlerinin giden kısmının hepsini geri göndermeyecekler bilgin olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kaan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Avea da sıklıkla karşılaşılan bi durum garipsemedim.O yüzden Turkcell den şaşmam.Biraz fazla fatura ödüyorum ama kaliteli konuşuyorum walla.
    Geçmiş olsun kardeş.Bu arada konturlerinin giden kısmının hepsini geri göndermeyecekler bilgin olsun.
    saol =) dediğim gibi kontorun hesabını yapacak değilim ama aptal da değilim... aynı zamanda ringa denilen muhabbete de ayar oluyorum arayınca şarkı dinleten insanlar telefonumu açınca ilk işim küfretmek oluyor o derece..

neyse ki fenerbahçe marşı koymuşlar ringama hahaha ordan bi nebze kurtardım...

dediğiniz ve benimde onayladığım gibi turkcellden daha iyisi yok henüz...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)