Selamlar,
2 gün sonra İstanbul'a taşınacağım.
Normal de Mersin de Tarsus'a gidiyordum düzenli olarak go kart için İstanbul da nereye gidebilirim? Pist büyük olması lazım tabi araçların güzel olması gerekiyor var mı böyle bir yer? Yada çevre illerde?
Selamlar,
2 gün sonra İstanbul'a taşınacağım.
Normal de Mersin de Tarsus'a gidiyordum düzenli olarak go kart için İstanbul da nereye gidebilirim? Pist büyük olması lazım tabi araçların güzel olması gerekiyor var mı böyle bir yer? Yada çevre illerde?
RESPECT YOUR ELDERS
Avrupa yakası Bağcılar semtinde Olimpik mi ne vardı, bayağı büyük. Bakmanızda yarar var.
Su 1700metre olan garajdaki kapali pistten bahsediyorsunuz sanirim,pist guzel denebilir beton zemin gerci.Ben gaziosmanpasada bir yere gidiyorum surekli adi tunel go kart internetten bakin ilk basta baktiginizda boyle kohne bir yer gibi durur istanbulun bir cok yerinde go kart yaptim bu kadar eglenceli zor ve hizli araclarin oldugu birgo kart bulamadim.İndiginizde ne kolunuz kalkiyor ne omzunuz hamsaniz cok fena.Araclar 9 hp sanirsam ama bazi araclarda fren pek yokgerci pistte frenede gerek yok hep tam gaz gidebiliyorsunuz yeteri dipdibe gidip kaza yapmayin
birde zincirlikuyuda var acik alan ama cokda hizli degil araclar.Tuneli kesinlikle tavsiye ederim ama sakatlanirsaniz sorumluluk kabul etmem
hatta 2 numarali araci alin frensiz ama muthis gider
![]()
Pendikte var 10 numara temden ido feribot tabelasini takip et kartala inerken sagda kaliyo hem buyuk hemde guzel
Çok büyük değil ama çok çok keyiflidir burasıben sürekli gidiyorum fazlasıyla adrenalin yaşatıyor.
Go pist zeytinburnu karting pisti gece cekimi - YouTube
Pistler
İstanbul Go Kart Pistleri
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
85 kiloyum bana bile hızlı geliyoinip Imprezaya biniyorum gitmiyo lan bu araba diyorum
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
zeytinburnu iyidir asfalt guzel arabalar iyi yol tutuyor yanlaman istiyorsanız iyi değil tabi...
araclarda mukemmel olmasada idare eder...
Polo gti 2.43.85 best
Octavia vRS 2.38.40 best
Polo gti 56.8 best ''korfez''
Octavia vRS 56.7 best ''korfez''
Bulut Elektrik
gaziosmanpaşa tünelin pisti güzel ama arabaları iyi değildi en son bindiğimde. tünelden çıkışdaki virajı çok iyi yalnız en içten alıp çıkmak çok eğlenceli
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)