User Tag List

Sayfa 1/4 123 ... SonSon
64 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Adana Converse Bayisinin Yaptığı Rezillik

bozdemir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Adana Converse Bayisinin Yaptığı Rezillik

Merhaba Arkadaşlar,

Pazartesi günü (11.06.2012) "Adana Reşatbey Mahallesindeki(sabancı kız meslek lisesi arkasındaki) Merkez" Converse mağazasından aldığım ayakkabıyı dün iade etmek istediğimizde zorluk çıkardılar. İade almadılar.

Kasada duran vatandaşın, Aynı gün olsaydı olurdu ama ertesi gün geçtiği için post cihazından iptal edemiyoruz demesi üzerine sinirlendim. (Bu arada Kredi kartından tek çekim yapmıştık.) Üstlerimiz öyle diyor kesinlikle iade kabul etmeyeceksiniz, sadece ürünü değiştirip, çek vereceksiniz gibi şeyler zırvaladı. Bana göre tamamen yalan söylüyor. İsterse onu kabul edip para iadesi yapabilirdi ama gayet rahat bir şekil de yardımcı olamam bu konuda dedi..

Her neyse biraz tartıştık filan, çalışanlar ürünü almaya gittiğimiz günkü gibi güler yüzlü olup yardımcı olmadı. Yani yaptıkları esnaflığın ürünü sattıkları andan itibaren bittiğini gösterdiler.
    Kasadaki herif de tüketicileri koruma derneğine şikayet edebilirsiniz en doğal hakkınız diyerek konuşunca kafa göz dalasım geldi çakala...

Biz de genel merkezin numarasını istedik, yanlarında hemen aradık ama müşteri hizmetleri (08:00 - 18:00) arası çalışıyormuş. Kimseye ulaşamadık.
    Twitterdan filan baktım da converse Türkiye yok. Var olan hesaplarda fake hesap. Oradan şikayet etmeye başlıyayım dedim ama olmadı..

Bugün sabah saatlerinde converse Genel Müdürlüğünü arayıp yarım saat telefonda konuştuk ve onlarda ürünü hiç kullanmadıysanız 30 GÜN içinde DEĞİŞİM ve İADE HAKKIMIZIN olduğunu söylediler.. Ama gel gelelim ki bayii çakallık yaptı dün akşam..

Genel müdürlükle görüştükten sonra, bayiyi arayıp durumu anlattık. İade alınabildiğini söyledik, onlarda İstanbul ile görüşelim tekrar size dönüş yaparız dediler.
    Aradan saatler geçtikten sonra bayiden ses çıkmadı ve biz tekrar aradık. Bu sefer daha rezil bir duruma düşürdüler kendilerini. Bu kadar ucuzluk adilik olamaz yani.

Sözde İstanbul’dan aldıkları bilgiye göre; Kdv ve Kart slip işlem parasını ödesinler iade alın demiş.. Son sözleri buymuş adamların.

Biz yarın tüketici haklarına gideceğiz. Aldığımız o ayakkabıyı öyle ya da böyle iade edeceğim. Adi heriften öylesine gıcık aldım ki bu işin peşini bırakmayacağım.

Bu arada Gazipaşadaki converse mağazası da aynı kişilere aitmiş. Bu çakallardan ayakkabı bağcığı bile almam daha... Alışveriş yapacağınız mağazalara dikkat edin.

Gelişmeleri adım adım yazacağım..

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    böyle terbiyesiz esnaf dolu. ayakkabı kullandığın an iade hakkı biter. ama kullanılmamış malı 1 ay içinde almak zorundalar. hakkınızı arayın.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

timucintt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    reziller... paranızıda geri alırsınız malınızıda iade edebilirsiniz ne demek alamayız felan.... ne demek kart slim parasını kdv'yi alın vs o kadarda değil ya... ben kartla alışveriş yaptığım beğenmediğim malı iade ettiğim an bana kartıma paramı iade ediyorlar sadece ertesi ayın ekstresine yansıyor hiç bir kesimde şu buda yapılmıyor... converse adilik yapmış....
    1991 HONDA CRX - TOTALLED
    1988 TOYOTA CELICA GT ST162 - SOLD
    1991 HONDA INTEGRA LS - SOLD
    1990 HONDA CIVIC EF - SOLD

85-92 OLDSKOOL COMING SOON

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    de facto'dan tshirt almış valide. Küçük geldi. Tam 2 ay sonra değişime gittim fişiyle birlikte(il dışındaki bi mağaza olduğu için o kadar zaman geçti) hiçbir pürüz çıkartmadan işimi gördüler. Kurumun anlayışıyla alakalı bi durum

özgür67 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kullanılmayan ürünü kartla çekim yapıldıysa sadece fişteki kdv yi ve %2-3 lük banka kesintisini yaptıktan sonra iade yapıyorum olmaz diye birşey yok.Esnaflık anlayışı ile alakalı bir durum tamamen.

G_TT_I - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    conversin merkezine ve tüketici hakalrına mail attınız mı? ses kayıtlarınıda konuya katın. mecbur geri alacaklar.

mechanic - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tekrar müşteri hizmetlerini arayın. canınızı da sıkmayın ya hertaraf böle adamlarla dolu
    --
    her geçen yıl bir önceki yılı aratır hale geldi zaman...

c20let - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    morhipodan ayakkabı aldım geldiğinin ertesi günü giydim işe gittim sıkıyordu ayağımı dedim açılır 2-3 gün giydikten sonra iade etmek istediğimi durumu da anlattım gönderin sorun değil dediler para hesabıma yattı

driftboy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ysn_erl Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    de facto'dan tshirt almış valide. Küçük geldi. Tam 2 ay sonra değişime gittim fişiyle birlikte(il dışındaki bi mağaza olduğu için o kadar zaman geçti) hiçbir pürüz çıkartmadan işimi gördüler. Kurumun anlayışıyla alakalı bi durum
    aynı şey benim başıma geldi, kız arkadaşım hediye olarak pantolon almış bende denemeden bursadan sakaryaya gititm. Baktım oda üzerime olmuyo gittim 1 ay geçmesine ragmen bakın rafta aynısı varsa alın yada begendiginiz başka şeyle değiştirebilirsiniz dediler..

Yaptıkları çirkeflik, mallarını satmaya calısıyolar sadece..
    Marblex Mining & Marble

Harput Yapı İnsaat

Alıntı CasabLanca Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arabanın önüyle arkası arasında 3 yaş fark var

Toul - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gecmis olsun
    Tolga Say.
    Project01 Garage

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı G_TT_I Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    conversin merkezine ve tüketici hakalrına mail attınız mı? ses kayıtlarınıda konuya katın. mecbur geri alacaklar.
    Conversin merkezine detaylı bir şekil de şikayet maili gönderdik.

Yarın da ürünle birlikte Tüketici haklarına gidip şikayet ediyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağım, sırf o bayide duran karaktersiz herifin suratına tükürmek için uğraşacağım.

Yapılabilecek başka şeyler varsa bildiğiniz, bilmek isterim. Tüm imkanları kullanmak istiyorum.

Teşekkür arkadaşlar.

crused - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    buyuk markalrin genelinde bu nalet olasica problem var sadece degistiriyorlar. ama gel gelelim tuketici haklarinda kulanilmammis urun 30 gune kadar iade edilebiliyor. bunu uzerine sirket prensibi yok zatr zurt sen kimsin arkadasim iade etmek almak gibi en dogal hakim. satmaya gelince guler yuz 10 numara iaedeye gelince sanki adama sovuyon resmen. terbiyesizlerrr hakini sonu kadar ara bence...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    BİMER ' e ( başbakanlık iletişim merkezine ) şikayet edeceğini söyle. Çok zorda kalırsan hakkını başka yerde bulamazsan da et. Adamlar şırıngayla dükkanın önüne gelmiş hissi yaratırlar..Bimer bu konuda işini çok iyi yapmakta.. 160 küsür TL cam filmi cezamı memurun hakaret ettiği gerekçesiyle iptal ettirmiştim, bimer sayesinde.. Çok geçmiş olsun..
    106 rh (+)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaptıkları çok yanlış o ayakkabıyı iade alsalar seni memnun etseler belkide senden 1 ayakkabı değil 8 10 ayakkabı parası kazanıcaklar.ayrıca kdv falana yok kart komisyonu hikaye bir kere fiş iade oluyor kart komisyonu isterlersede bankadan satışı iptal ettirin de,bende beyaz eşya bayii olduğum için başıma çok geldi
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uğraşmak istiyorsan dava aç mutlaka alırlar, hakem heyetine başvurursun
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı UF9370 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    BİMER ' e ( başbakanlık iletişim merkezine ) şikayet edeceğini söyle. Çok zorda kalırsan hakkını başka yerde bulamazsan da et. Adamlar şırıngayla dükkanın önüne gelmiş hissi yaratırlar..Bimer bu konuda işini çok iyi yapmakta.. 160 küsür TL cam filmi cezamı memurun hakaret ettiği gerekçesiyle iptal ettirmiştim, bimer sayesinde.. Çok geçmiş olsun..

BİMER'i biliyorum. Gönderilen şikayetleri dikkate alıyorlar gerçekten. Hatta direkt ilgili Belediye veya valiliğe yönlendiriyorlar.. Daha önce farklı konularda şikayette bulunup geri dönüş alan çok tanıdığım var.. Gerekiyorsa oraya da yazacağım.

Alıntı B.cihangir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaptıkları çok yanlış o ayakkabıyı iade alsalar seni memnun etseler belkide senden 1 ayakkabı değil 8 10 ayakkabı parası kazanıcaklar.ayrıca kdv falana yok kart komisyonu hikaye bir kere fiş iade oluyor kart komisyonu isterlersede bankadan satışı iptal ettirin de,bende beyaz eşya bayii olduğum için başıma çok geldi
    Satıcının o kadar lakayıt tavırları vardı ki görseniz yalan söylediği apaçık belli oluyordu. Sırf o yüzden bile nefret eder insan.

Alıntı senna Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uğraşmak istiyorsan dava aç mutlaka alırlar, hakem heyetine başvurursun
    Yarın tüketici haklarına gideceğiz. Oradan alacağımız bilgiye ve sonrasında yaşanacak gelişmelere göre onuda yaparım.

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bozdemir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Conversin merkezine detaylı bir şekil de şikayet maili gönderdik.

Yarın da ürünle birlikte Tüketici haklarına gidip şikayet ediyoruz. Bu işin peşini bırakmayacağım, sırf o bayide duran karaktersiz herifin suratına tükürmek için uğraşacağım.

Yapılabilecek başka şeyler varsa bildiğiniz, bilmek isterim. Tüm imkanları kullanmak istiyorum.

Teşekkür arkadaşlar.
    mağazaya tekrar giderek yazılı belge isteyin. belge örneği olarak aşağıdaki gibi yazdırırsanız daha iyi olur ( mağaza müdürü korktuğu için yazmayacak emin olabilirsin) bu belge ile hakem heyetine gidersen çok kısa zamanda cevap alırsın, yasal prosedürlerle ilgili sormak istediğin bir nokta olursa bana pmle ulaşabilirsin.

xxxx tarihinde xxx fatura numaralı xxx ürünün satışı xxx müşterimize xxx bankanı kredi kartı ile tek çekim olarak yapılmış olup, müşterimiz ürününü iade etmek ve tutarın kredi kartına iadesini talep etmektedir. Firmamızın prosedürleri gereği iade değişim işlemlerinde 1-1 değişim yada iade çeki ile yapılmaktadır. para iadesi ancak kdv ve kredi kartı kullanım bedelinin müşteri tarafından ödenmesi üzerine para iadesi yapabilmekteyiz.
    kaşe ve yetkili imzası
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

gökberk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    LCW...
    Bir kış geçirdim paltoyla... Rengi attı...
    Mayıs ayında götürdüm kem küm etmeden paltonun değerinde alışveriş yaptırdılar...
    JDM Don Lastiği...
    JDM Kevgir...
    JDM Marlboro Lights...
    .
    .

Alıntı 3rk4n Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ve sonsuzda dek o virajda mutlu olarak yaşadilar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Satıcının o kadar lakayıt tavırları vardı ki görseniz yalan söylediği apaçık belli oluyordu. Sırf o yüzden bile nefret eder insan.

onun için hep büyük markalardan alışveriş yapmışımdır malının arkasında duracak iki gün sonra beni uğraştırmıyacak converse oldum olası ısınamadım bezden ayakkabıya dünya para istiyorlar
    54 YL 820

ATLETİC SPOR CENTER

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)