User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
29 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Göz Temizligi için Tavsiye. ?

serkan6606 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Göz Temizligi için Tavsiye. ?

Selam Ustalar Ben endüstriel otomotiv tasarımları yapan bir firmada kaynak operatörü olarak çalışıyorum ne olduysa dün aksam mesai bitimine 10 dakika kala oldu ya çapak kaçtı ya toz :S kaynak alması gibi değil gözlerimi açamıyorum açarsam kapatamıyorum yani göz kapaklarımı kırparken canım yanıyor gözüme bir şeymi battı acaba yukarı aşşagı sag sola her tarafını incelettim gözümün bir şey yok sadece göz bebegimin kenarında bir pıhtı var dün ne uyku uyudum ne gözümü açabildim bu olacak gibi degil diyip acile gittik bi şey yok dediler bir serumdan şırınga ile . sıvı cekip gözüme enjekte ettiler 2 serum gözümü kapatıp yolladılar televizyon pcye bakma direk yat uyu dinlen geçer dediler geçdi su an biraz daha iyiyim ama gene gözlerimi kırpınca hafif bi yanma var ve

bende alternatif tıb çarelerini deneyecem

aklıma ilk gelen patates ve indibiotic damla saten sureklı alıyorum onu sizin bildiginiz bir şeyler varsa paylaşırsanız sevinirim

galiba çapak yaktı gözümü oda olabilir

EREN34 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    41 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Disk şeklinde soyulmuş patates kesip gözün kapalı iken üstüne koyup sarabilirsin. Koca karı ilacıdır.

gambit49 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direk bir göz hastanesine gitseniz daha iyi olabilir. Koca kari ilaclari bazen geri donusu olmayan sikintilar yaratabilir.

kadioglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Göze kaçan şey çıksa da gözü biraz tahriş ediyor.Hala gözde sanılıyor.O yüzden acilde söyledikleri doğrudur.Dinlendirmek gerekiyor.Ama soğumuş çayı pamuğa emdirip gözün üstüne koymak ta rahatlatır.Zaten iyi gelip gelmediğini gözünün üstüne koyar koymaz anlarsın.Rahatlama sağlıyorsa devam arkadaşım.Bir kaç güne bir şeyin kalmaz.
    Nadide şeyler değerlidir.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    138 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    retinanız çizilmiş olabilir, zamanında başıma gelmişti.
    24 saat süreyle hiç açmadan, kapalı tutmak , retinanın kendisini onarması için yeterliymiş.
    göz doktorum söylemişti.
    kapatıp dinlendirin.

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    demlik poşet çaylar oluyo ya , biraz sıcak suda bekletin sonra suyu süzülsün biraz soğusun gözününzün üstüne koyun. rahatlatır büyük ihtimal
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ilgi göz hastanesine git. şadi hoca'dan randevü al. veya başkent hastanesi'ne git gürsel hoca'dan randevü al. geçmiş olsun.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EREN34 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Disk şeklinde soyulmuş patates kesip gözün kapalı iken üstüne koyup sarabilirsin. Koca karı ilacıdır.
    Abi aklıma o geldi direk satende yaptımda iyi oldu gibi biraz göz kapaklarını acıp kapatında hafif bi agrı var

Alıntı gambit49 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    direk bir göz hastanesine gitseniz daha iyi olabilir. Koca kari ilaclari bazen geri donusu olmayan sikintilar yaratabilir.

aga hafta sonu :s olmasa direk gitcem saten dün acile gitmişdim. pazartesi ola hayr ola .

Alıntı kadioglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Göze kaçan şey çıksa da gözü biraz tahriş ediyor.Hala gözde sanılıyor.O yüzden acilde söyledikleri doğrudur.Dinlendirmek gerekiyor.Ama soğumuş çayı pamuğa emdirip gözün üstüne koymak ta rahatlatır.Zaten iyi gelip gelmediğini gözünün üstüne koyar koymaz anlarsın.Rahatlama sağlıyorsa devam arkadaşım.Bir kaç güne bir şeyin kalmaz.

gözümü iyice inceledi babam felan çapak felan görünmüyor dahga evel bir çok kez gözümü kaynak aldı çapak kaçdı hepsini babam yada iş arkadaslarına aldırdım ben ama ilk defa bu kadar uzun süre böyle agrı cekdim gözüme serumdan sırınga ile çekdikleri bir şeyi enjekte edip yolladılar acilde dün ama çay demini bende yaptım dün fayda etmeyibce acile gittim saten

Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    24 saat süreyle hiç açmadan, kapalı tutmak , retinanın kendisini onarması için yeterliymiş.
    göz doktorum söylemişti.
    kapatıp dinlendirin.
    evet doktor da öyle dedi dün acilde damla yazmaya gerek yok televizyona bakma yat uyu dinlen demişdi . ama bakalım 2 gün daha dinlenicez pek pcye tv ye bakmadan

Alıntı Chn53 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    demlik poşet çaylar oluyo ya , biraz sıcak suda bekletin sonra suyu süzülsün biraz soğusun gözününzün üstüne koyun. rahatlatır büyük ihtimal

o benim herzaman yaptıgım sey dün gece yaptım olmadı acile gittim

Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilgi göz hastanesine git. şadi hoca'dan randevü al. veya başkent hastanesi'ne git gürsel hoca'dan randevü al. geçmiş olsun.
    abi devam ederse agrı bende pazartesi ulucanlara gitmeyi düşünüyordum

merve
    Misafir
    benim bahar alerjime benziyo, her bahar gözlerim rahatsızlanıyo ama benim lens kullanıyo olmamda bunda etkili, etrafta çok toz falan olunca mikrop kapmış olabilir gözün, böyle gözlerin açılmıyo ağrıyla kapanıyosa, kaşıntı, batma, ağrı , acı hepsini bi arada hissediyosan, hiçbir ekrana bakamıyorsan, güneş ölüm gibi geliyorsa, kapatıp dinlendirsen bile ağrımaya devam ediyosa sorun bu olabilir.. damlaları var ama bunun en önemli tedavisi dinlendirmek ve mikroplardan korumak.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim bahar alerjime benziyo, her bahar gözlerim rahatsızlanıyo ama benim lens kullanıyo olmamda bunda etkili, etrafta çok toz falan olunca mikrop kapmış olabilir gözün, böyle gözlerin açılmıyo ağrıyla kapanıyosa, kaşıntı, batma, ağrı , acı hepsini bi arada hissediyosan, hiçbir ekrana bakamıyorsan, güneş ölüm gibi geliyorsa, kapatıp dinlendirsen bile ağrımaya devam ediyosa sorun bu olabilir.. damlaları var ama bunun en önemli tedavisi dinlendirmek ve mikroplardan korumak.
    aynısııı dün gece ölümdü bana acile nasıl gitdigimizi hatırlamıyorum acamıyorum açarsam geri kapatamıyorum öyleydi :S göz bebegimin yanında ufak bi pıhtı var sadece çapak felanda yok . yaptıgım işle alakalıdır diye önemsemedim kendimi acilde buldum enjekte etdikleri temizleyici sıvı iyi geldi sabaha kadar uyudum şimdi iyiyim fakat göz kirpiklerimi acıp kapatırken hafif bi acı var gözlerde sulanma var şimdi aralıklarla soguk kapatıp soguk seylerle masaj yapıyorum dün geceye göre iyiyim su an indibiotic diye bir damla var hep onu kullanırım ama bu gün kullanmadım

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hocam benimde gözüme çapak gelmişti. Hiçbir Allah'ın kulu göremedi. Bişi yok yer yapmıştır izi acıyodur felan dediler. Gece kalktım Dünya Göz hastanesi acile gittim. Adam bi bakışta çapak var dedi. Tık diye aldı. Sen bence hemen doğru bir göz hastanesine git.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

SekoLive - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    28 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    serkan ıyı bı doktora gt eger cızik vs varsa korneanda sonrasında kornea ulserine cevıreblr. İhmal etme patates falan ugrasma goz ihmale gelmez
    Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam benimde gözüme çapak gelmişti. Hiçbir Allah'ın kulu göremedi. Bişi yok yer yapmıştır izi acıyodur felan dediler. Gece kalktım Dünya Göz hastanesi acile gittim. Adam bi bakışta çapak var dedi. Tık diye aldı. Sen bence hemen doğru bir göz hastanesine git.
    su an lık bişey yok gibi abi ya benim gözüme son 2 yılda en az 100 kere çapak kaçmıldır meslek den dolayı gözlerimi açıp kapatırken hafif bir sulanma var o kadar bu günde dinlendiriyim. yarın olmadı öbür gün direk ulucanlar göz hastanesine gitcem . benim göze çapak kaçsa ben bile kendim alıyodum yada başka arkadaslara aldırıyodum uzmanı olduk artık çapagın ala ala çapak degilde göz bebegimin dibinde sag tarafında ufak bi pıhtı var

Alıntı SekoLive Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    serkan ıyı bı doktora gt eger cızik vs varsa korneanda sonrasında kornea ulserine cevıreblr. İhmal etme patates falan ugrasma goz ihmale gelmez
    usta dün acildeki doktor bişey demedi ya :S temizleme yaptılar sırınga ile yolladılar korkutmayın yaa :S

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    göz şakaya gelmez arkadaşım , hemen bir göz hastanesine git...

bond777 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    galiba retinaya birsey yapimsis,2 dkda aliyorlar acilen bir goz doktoruna gitmelisin ilacla gecmez,

haftalarca cektim bende benzerini, doktor hemen aldi yapisan plastik parcasini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bond777 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    galiba retinaya birsey yapimsis,2 dkda aliyorlar acilen bir goz doktoruna gitmelisin ilacla gecmez,

haftalarca cektim bende benzerini, doktor hemen aldi yapisan plastik parcasini
    abi mecbur akşam babamı bekliycem su yazılanlardan sonra direk ulucanlara gitcem ben cebeciye :s daha evel çok kaçtı bana çapak ya hep kagıtla parayla felan alıyoduk baktık baktık çapak göremedik :s aklıma şu geliyo çapak degilde şimdi kaynakdan çapak ateş halinde fırlıyorya acaba o gözümümü yaktı ? çapak kaçsa bile anında gözümle ovalıyom göz kirpiklerimi kapatıp acıyom felan düşüyo düşmezse aldırıyom cünkü acaba öyle bi şey olmus olabilirmi

TayfunS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı wolkanku Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    göz doktorum söylemişti.
    kapatıp dinlendirin.
    Geyik vs olarak anlaşılmasın da, cidden çok şaşırdım. Vücut ne güzel yahu.
    TB4BSA

Mr.K - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Cok cok afedersin ama "Ben endüstriel otomotiv tasarımları yapan bir firmada kaynak operatörü olarak çalışıyorum" yazıya gelince ne kadar guzel profesyonel ama sonrakı postlarda kırparak cıkartıyorum bozuk parayla bılmemne 22 yasında gencecik adamsın neden gözlük vs takmıyosun ? Bu işin oluru bu mudur ??

Geçmiş olsun ne diyim.Bidaha yaşamazsın umarım böyle bir durum..
    - K -

________
    Dr.Ecu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 10ur_K Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Cok cok afedersin ama "Ben endüstriel otomotiv tasarımları yapan bir firmada kaynak operatörü olarak çalışıyorum" yazıya gelince ne kadar guzel profesyonel ama sonrakı postlarda kırparak cıkartıyorum bozuk parayla bılmemne 22 yasında gencecik adamsın neden gözlük vs takmıyosun ? Bu işin oluru bu mudur ??

Geçmiş olsun ne diyim.Bidaha yaşamazsın umarım böyle bir durum..
    abi istedigin kadar gözlük tak büyük mazemeler kaynatıyoz o çapak aralardan bile kaçıyo dogru söyledigin tehlikeli işler yapıyoz ama bozuk parayla degil ya kagıt parayla. her capak kaçdıgında hastaneye gitsek işden atarlar :S her gün kaçıyo çapak alısdık artık kirpiklerimizi tutuyoruz kagıtla yavasca alıyoruz mecburuz nabalım abi ekmek davası . istedigin kadar kaynak gözlügü vizör tak gene kaçıyo gene kaçıyo hadi çapagı geçdim dumanı cabası . ölümümüz kesin. akciger kanserinden olucak bu meslekden emekli olanların büyük kısmı ondan gidiyo abi nabalım o kadar pis bi işki . yani . anlıycan öyle hr kaçdıgında hastaneye gitsek ooo oooo kaynak abi böyle pis bi iş işte

meslek degişsek iş nerde ? işimizi elimizden geldigi kadar düzgün yapıyoruz ama acil işler geliyo patron acil acil acil usta başı bi yandan acil acil totomuzu sıka sıka jet hızıyla yapıyoruz gecen gün. elim yandı rapor aldım 5 gün. ssk yı arıyom dosya gozukmuyo felan muhabbeti cekdiler. ustadan izin istedim sgk ya gidiyimde raporu veriyimi bi baksınlar diye izin istedim alana kadar göbegim. çatladı

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)