User Tag List

18 sonuçtan 1 ile 18 arası

Konu: Park Yasak Tabelasi Olmayan Yerde Araba Baglanir mi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Thumbs down Park Yasak Tabelasi Olmayan Yerde Araba Baglanir mi

3 gun once basima gelen olayi anlatayim.
    hatunu almak ve bankadaki ufak bi kac islem icin kizilaya gittim. sihiye tarafinda ara sokagin birine arabayi koydum. etrafa bakindim park yasak tabelasi yok. 25-30 dak sonra gittim araba yok. sordum cekici gelmis, yolun sol tarafkndaki arabalari almis. ve sokagin sonuna kadar gittim tabela falan yok.
    gittim otoparka arabayi aldim, cezayi kesen poliste sansima ordaymis. adama anlatiyorum oradapark yasak tabelasini olmadigini anlamiyor. " tek yone sol tarafa araba koymak yasak.tabelanin olup olmamasi beni ilgilendirmez" dedi. boyle bi kural var midir?
    ayrica arabyi cekerken on amortisorlerden biri patlamis. bununla ilgili nereye sikayette bulunabilirim. orada kime sorduysam yapacagimiz birsey yok dedi.
    telefondan girdigimden dolayi zor okunuyor olabilir. kusura bakmayin.
    herkese iyi gunler dilerim

EmrahERKAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aracın çekici üzerindeyken yada çekiciye bindirilirken herhangi bir hasar geldiyse çekiciyle giderken sigortalı oluyor diye biliyorum ben benim arabamıda polis baglarken söylemiştim arabam düşük egerki herhangi bir sıkıntı olursa sizi bulurum die. polisin bana sölediği arabanın sigortası olmasa bile çekici götürürken aracınız çekicinin sigortası dahilinde oluyor gibi bişi sölemişti bir araştırın

ghibli06 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    129 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabela önemli değil, tek gidiş yolda terse bakan araca bile ceza yazarlar hatta çekebilirler... sen sokak aralarında sadece gidiş varsa gidiş istikametinde sağa park edebilirsiniz ama diğer şeride ceza yazıyorlar, size de çekici denk gelmiş maalesef...
    Ne Mutlu Türk'üm Diyene...

http://kocmardogaltas.wix.com/kocmar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ceken adamida bekledim 1 saate yakin. adam veldi ona derdimi anlattim amortsor patlamis diye napayim cebimden parasini mi vereyim park yasagina uysaydin cekmeseydik arabani dedi. Allah buyuk sende yasarsin insallah dedim cektim gittim.
    herseyde vardir bi hayir diyorum.
    ona buna yanmamda bide hatundanda ayrildik o gun

huseyinturk - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dilekçeyle halledebilirsiniz bu durumu. daha öncesinde uyarı levhası yoksa çukur , tümsek gibi şeylerden zarar görürseniz belediyeler karşılıyor zararınızı.Sadece o an fotoğraflayıp dilekçe yazmanız yetiyor ama bu durumda dilekçe nereye yazılacak onu bilemiyorum.

Park yasağına uysaydın çekmeseydik cevabınada iyi sabır göstermişsiniz..Bu ne ukalaca bir cevaptır.Öldürün beni deseydiniz keşke park yasağına uymadığımdan..

Chn53 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    panpa 2 türlüde geçmiş olsun

bence amortisör işini biraz kovala sonuca varırsın
    Z3 Roadster
    Golf Mk5 GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moruk nereye dilekce yazcagimi bile bilmiyorum ki

cekiciyi kullanan adam zaten it kilikli biseydi. ondanda baska bi cevap beklemezdim.
    Alıntı huseyinturk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dilekçeyle halledebilirsiniz bu durumu. daha öncesinde uyarı levhası yoksa çukur , tümsek gibi şeylerden zarar görürseniz belediyeler karşılıyor zararınızı.Sadece o an fotoğraflayıp dilekçe yazmanız yetiyor ama bu durumda dilekçe nereye yazılacak onu bilemiyorum.

Park yasağına uysaydın çekmeseydik cevabınada iyi sabır göstermişsiniz..Bu ne ukalaca bir cevaptır.Öldürün beni deseydiniz keşke park yasağına uymadığımdan..
    bide 3 hafta oncede lastikleri bicaklamislar. onun parasinin yarisini biriktirdim. bide ceza otopark derken yine gitti

murat_ileri - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yanlış hatırlamıyorsan senin sigorta şirketine giderek ceza evraklarını çekici bilgilerini vererek işlemi başlatabiliyordun. yanlış biliyor olabilirim, doğrusunu bilen aydınlatırsa sevinirim .
    Alıntı M3yener Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    indirilen benzin litre fiyatı değil götümüzdeki don

Detailing Bölüm Başkanı imprezaWRC - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    145 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Gidiş yönünde sadece sağ tarafa park edilir diye bir kural mı var, varsa trafik kanunda biri bana gösterebilir mi.
    Bence eleman keyfi ceza yazmış, sende deseydin, madem onu ilgilendirmiyormuş, o zaman kestiği cezanın arkasına adı-soyadı ve siciliyle beraber ben bunu keyfi olarak kestim diye yazıp imzalatsaydın.

despe - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sinir bozucu işler geçmiş olsun.
    MTM-PROSTOCK GARAGE
    Alıntı Maxiboost Nickli Üyeden Alıntı
    oynama olm arabayla oyuncak gibi turbo yap dedik garip garip ecu lar bağlıosun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    herkese ilgisi icin tesekkur ederim. bu sigorta isi hakkinda bilgisi olan varsa yardimci olursa cok sevinirim.

Aranel Ciryatan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek yönlü yollarda yolun soluna park yapılmaz normalde arkadaşlar. size o gün çekici denk gelmiş.

park olayı tamamen şans 10 yıl aynı sokağa aynı şekilde park yaparsın hiç bişi olmaz. bi gün polis arkadaşların aklına eser "şu sokakta yanlış park yapmış arabalara bi ceza kesek" derler hoppaaa ceza yada çekici.

kimi zaman ise trafiğin içine eder millet polis arkadaşın o gün çalışası yoktur öyle bakar geçer. tamamen şans çünkü işin içinde insan faktörü var. sonuçta çalışanlar robot değil insan ve keyfine göre ceza kesilebilecek bir durum park durumu.
    SimRacersTR.Net
    Türk Simülasyon Pilotlarının Buluşma Noktası

bora1311 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tek yönlü yolda sola park edilince aynen cekiyorlar, bahceli de benim arabayi da alip goturmuslerdi...

amortisor isini de iyice arastirin derim...
    fordfocus2st-diesel edition-
    suzuki swift GL

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllar once polis uyarmıstı beni sansıma ceza yazmamıstı. o da aynısını soylemişti tek yon yolda sol tarafa park yapılmaz diye

blacx - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçmiş olsun aynı olay benimde başıma gelmişti, ankara bahçelievlerde senelerdir çektiğim yerde; tek yön yolda sol şeritten kaldırmışlar bütün araçları..çekicinin verdiği cevap gel ben öldür cevabı olmuş ama sen en iyisini yapmışsın

FB10ur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaş benim anlamadığım bir nokta var madem tek yön yolda sola park edilmesi yasak,peki bu yollarda neden sağlı sollu park eden,araçları görüyoruz.bence bir yanlışlık var o işte...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bora1311 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tek yönlü yolda sola park edilince aynen cekiyorlar, bahceli de benim arabayi da alip goturmuslerdi...

amortisor isini de iyice arastirin derim...
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yıllar once polis uyarmıstı beni sansıma ceza yazmamıstı. o da aynısını soylemişti tek yon yolda sol tarafa park yapılmaz diye
    Alıntı blacx Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçmiş olsun aynı olay benimde başıma gelmişti, ankara bahçelievlerde senelerdir çektiğim yerde; tek yön yolda sol şeritten kaldırmışlar bütün araçları..çekicinin verdiği cevap gel ben öldür cevabı olmuş ama sen en iyisini yapmışsın
    Alıntı FB10ur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaş benim anlamadığım bir nokta var madem tek yön yolda sola park edilmesi yasak,peki bu yollarda neden sağlı sollu park eden,araçları görüyoruz.bence bir yanlışlık var o işte...
    hepinize ilginiz için teşekkür ederim. sigortacıyla görüştüm birşey yapılamaz dedi anlamadım gitti bu işi. bi yerimize girdiğiyle kaldı yani

Drft - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    amortisör işini belediye bildir derim bizim bi arkadas vtecini belediye logar kapagına vurmus belediyenin sitesindenmı ne sıkayette bulundu eve ıkı adam geldı hasarı falan sormuslar arkadas bıse yok demıs ama logar kapagını gostermeye goturmus fotosunu falan cekıp en kısa zamanda duzeltılıcek demısler
    Ancak Mücadele varsa zafer vardır!

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)