sızce passat cc 1,4 tsi 160 hp nasıl olur acaba 1500 kg 1,4 motor yetermı ve yakıt tuketımı ne olur ılgılenen veya kullanan arkadaslar varsa yazarsa sevınırım
sızce passat cc 1,4 tsi 160 hp nasıl olur acaba 1500 kg 1,4 motor yetermı ve yakıt tuketımı ne olur ılgılenen veya kullanan arkadaslar varsa yazarsa sevınırım
O kasaya motordan cok bisi beklememeklazim.
Tabiki kasayi tasir ancak fazlasini beklemek hayal kirikligina yol acar
Guzel bi yazilim vs ile bunlarin ustesinden gelmekte mumkun tabiki![]()
kasayı tasır aracı baya bı arastırdım kullanıcalarla knstm gıdısı fln cok gusel dıolar daha test edemedık tabı yakıt tuketımı gozumu korkutuo acıkcası sehır ıcı 10 11 lt dıolar ama tabı bu deer 8 lerde gezer dıende war a4 2,0 tdi ıle arasında 35000 tl war bır araba parası
yakıt tüketimi 8 civarı olur diye düşünüyorum ben,kendi aracımdan yola çıkarak (golf 1.4tsi twincharge+yazılım) bu kanıya vardım.. ama kullananlardan fikir almak gerek sanırım doğru bilgi için..
Yakıt tüketimi hakkında bir bilgim yok ancak geçen hafta bir arkadaşım satın aldı ve ufaktan test imkanımız oldu hızlanması gidişi gayet tatminkar bence.
O kasayı gayet rahat taşıyan gayet seri bir motor olmuş bende beklemezdim ama gayet başarılı
Edit : DSG şanzımanlıydı bizim aracımız..
Muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur.
M.Kemal ATATÜRK
Valla benim aracimda 160lik sehirici yakiti 8.5 ile 10 litre arasinda
Dedigin kadar yakar bncede ona gore degrlendirmeklazim tabi
1.4 tsi manuel rocco ne kadar gidiyorsa, 1.4 tsi passat cc dsg'de nerdeyse o kadar gidiyor. Hadda uzunu daha iyi.Tüketim konusunda Kayseri şehiriçi ortalama kullanımda 8 litre civarı yakıyor. Almayı düşünen arkadaşlar test sürüşüne çıkmanızı öneririm..
Vw Cc & Mk 5 Gti
Eski kasa 1.8TFSI DSG ile 8-8.5litre arası geziyordum ben muhtemelen bu yeni 1.4TSI'da o civardadır şuan ki Jetta'mda(1.4twincharger) 7.5lt. civarı oldugunu düşünürsek.Bence o keyif ve ilgi için 8-8.5litre hiç birşey![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Fiyatı çok mantıklı, ötv den dolayı. Bir tanıdıgım test etmiş , çok memnun kalmış ciddi düşünüyor. Bende merak ediyorum açıkçası, eski kasa ile karşılaştırdıgımda bunu ilk başta begenmemiştim ama göz alışıyor yavaştan. Ancak sanki eski kasalar daha agresif![]()
Hepsi DSG, 1.4 o gülle gibi duran kasayı taşır mı taşımaz mı sorularından arınmak lazım artık, afedersiniz ama köpek gibi gidiyor araç. Önyargılar için gidin test edin
Yakıt makul, şehir içi 8-9 litre civarında seyreder, uzun yolda 5-6 litrelere çok basit düşer.
Ayrıca yeni Passat ve CC'de gelen 1.4 TSI 160 HP (CKMA kodlu) motor, Scirocco-Golf 1.4 TSI 160 HP (CAVD kodlu) motor ile alakası yok.
CC ve Passat'ta gelen bu CKMA motor Multifuel motordur.Normalde araçların arkasında Bluemotion gibi Multifuel yazıları yazmakta fakat Doğuş'un talimatı var hepsini söktürüyor müşterinin aklı karışmasın diye. Ha bu da neden? 1.8 TSI getirmiyor Doğuş ÖTV'den ötürü, Multifuel olmuş olmamış umrunda değil ÖTV'den dolayı 1.4 TSI getiriyor az vergi veriyor aynı paraya satıyor aradaki fark cukka
Gelelim Multifuel olayına, E85 yani %85 Etanol, %15 benzin ile çalışabiliyor bu motor araçta Flexifuel sensör mevcut kaputu açıp bakarsanız motorun hemen bize göre solunda yer almaktaBu da daha yüksek oktanlı yakıt, daha güzel performans demek
Özetleyecek olursak, bu araba 80 bin liradan başlayan fiyatla alınır, binilir![]()
EMC
gökhan ethanol koyup gazlasak olur mu peki bu araçlar ahaha
tolga gider olm araba ne kafaya takıyon. her türlü bindigin a3ten iyi gidecek sonuçta.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)