Merhabalar
Ebayden vantuz sipariş vermiştim hesabımda ücret ödenmiş gözüküyo fakat gelen maillerde ödeme alınamadığı yazıyo anladığım kadaryıla yardımcı olabilicek varmıdır ?
![]()
Merhabalar
Ebayden vantuz sipariş vermiştim hesabımda ücret ödenmiş gözüküyo fakat gelen maillerde ödeme alınamadığı yazıyo anladığım kadaryıla yardımcı olabilicek varmıdır ?
![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
14.05.12 de almıştım hesaba baktım şimdi ama iade gözükmüyo, yardımcı olabilicek varsa msnden makbule geçer
AEAlmas
Kaç arabanın sapladığı ve hevesimin kaçıp kaçmadığı sizi ilgilendiriyomu ?
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Imzada baya iddali durmus merak ettimpara hesaba geri yatar diye soylemistim bayrampasali
bir noktasina bakmissiniz mesajin
bayan resmi flnda koymadik ama neyse
bu arada kandil gunu bayrampasali konuyu dcana sordum hem sana degilki
Detay vereyim ebayda stok ta yok derse sahibi geri doner para sistem oyle eger para gelmezse ebayla gorusmeniz gerek satislarda dikkat edin 2/10 fln der 0 adet kalip odeme yapilir ebay bakar satici stokta yok derse geri doner
Paypal ile yaptım ödeme yapılmış görünüyor durum:tamamlandı yazıyo ama sorun nerde anlayamadım gitti![]()
PPR Motorsport
Mapped by EcuTuned
Ödendi ise paypalın transbilmemneyşın no sunu bu maile cewap olarak gönderin.
Yada çözüm merkezine ben bunun parasını ödedim , ödenmedi görünüyo yazın hemen geri dönerler
PSN:dohcvtec99
Yasimiz yaziyor orda arkadasim ordan hesaplakac yasindasin merak ettim
Yoo gtr i yada porsche yada en hizli makinalari olanlar bile yazmiyor cok iddali olmus benim kastimi idrak etmeniz biraz zor sizede hak veriyorum hani 306 gti olan kardesimiz iyi icraat yaptoysada bilmiyorum ama yazilip cizmeyle degil icraatla olur bazi seyler
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)