Arda K. Nickli Üyeden Alıntı
merhaba arkadaşlar yaklaşık 2 aydır bu sorunla uğraşıyorum 1.3 cdti corsam var 2012 model 11.000 de ses seyir halinde iken direksiyonu sol yaptığımda kesilip düz veya sağ yaptığımda geri geliyor ses sürtünme sesi gibi değil '' kır kır kır'' şeklinde garip bir ses 2 ayrı servise gittim 1 tanesi sesin geldiği yeri bulamadi 1 taneside şanzımandan geliyor dedi fakat bu ses orjinal sesiymiş yeni şanzıman tipinden kaynaklı bir sesmiş ama bn hala sesin şanzımandan gelmediğini düşünüyorum çok alakasız bir ses gaza basma şiddetimle sesde artıyor seyir halinde boşa attığımdada ses devam ediyor veya 1.vitesde giderken debriyaja basıncada geliyor veya yokuş aşşa saldığımda arabayı boşta hiç birşeye basmazkende geliyor direksiyonu sol yaptığımda kesiliyor bu ses inanın arabadan soğuttu beni delirmek üzereyim bunların haricinde size sorum seyir halinde iken boşa atılan arabanın şanzımanı dönmeye ve işlevini sürdürmeye devam edermi sese sebep olurmu yardımcı olursanız çok sevinirimm şimdiden teşekkürler