http://www.youtube.com/watch?v=L3AgO6H0H98
Helal olsun Eşref Abi'ye... Gerçekten hem duygulandım hem de çok etkilendim...
http://www.youtube.com/watch?v=L3AgO6H0H98
Helal olsun Eşref Abi'ye... Gerçekten hem duygulandım hem de çok etkilendim...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
derler ya istersen herşeyi yapabilirsin diye.yapılır tabi yaSaol Uğur abi
![]()
SekoLive Nickli Üyeden Alıntı
![]()
helal olsun abimize hayranlıkla izledim walahi helal olsun ısık dahi görmemiş biri için....
buarada saol Uğur
1881 - 193∞
çok iyi ya gerçekten tebrikler , Sağol Uğur'um paylaşım için .
...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...
gurur verici bir olay bu gerçekten,helal olsun.
paylaşım için sağol....
ayakta dakikalarca alkışlanası yetenek.
Yurtdışında ismimizi duyurması bir yana, koyduğu hedefe ulaşması bir yana gerçekten doğa üstü birşey gerçekten... Ben teşekkür ederim arkadaşlar...
Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.
vay be.. çok şaşırdım..daha önce duymamıştım bu ismi veya zamanla unuttum.. yaptığı şey inanılmaz..
Paylaşım için teşekkürler..
adam doğuştan körmüş ve yel değirmeni çizmiş. :S:S:S beynini inceliyorlar gerçekten doğuştan kör.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
paylasım ıcın saol azmın zaferı
megane 1.6 16v 2003
2.0 ıde f5r swap
60mm duz boru otto son susturucu
aem ıntake
valla gecenin bi yarisiydi izlediigimde tam uyku modundaydim ancak izlerken hem uykum acildi hemde uykum kacti..inanilmaz bir yetenege sahip ellerine baktiginiz zaman zatn hissederek boyadigini sizde hissediyosnuz(bu cumle olmadi ama anlayin iste) ugur paš** sagol gerčekten..
- K -
________
Dr.Ecu
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)