User Tag List

Sayfa 11/21 İlkİlk ... 910111213 ... SonSon
397 sonuçtan 191 ile 209 arası

Konu: Huzurlarınızda yeni samsung s3

Low-Rider - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı arfy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahsi görüşüm artık yeni iphone'un da 3.5 inc den daha büyük boyda olucağıdır ... nerdeyse bütün akıllı telefonlar artık 4 inçden büyük ...
    drift için arkadan itiş ne kadan gerekliyse , smartphone'lar için de büyük ekran o kadar gerekli

ama apple iphone5'i 6" ekranla çıkarsın millet tapar

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    3.5 tam cebe girmelik ve telefon kullanımındada çok ergonomik diğerleri benim avucuma sığmıyor suratındada sanki bildiğin takoz yada kürek koymuşsun hissi veriyor..

belki film diğer işlemleri güzel yapılır büyük ekranda ama telde rahat konuşamıyorsun telefon telefon olma özelliğini misyonunu kaybediyor. neticede bu bir telefon her şeyin en başında smart özelliğide hayatı kolaylaştırıcı ek yan unsurları bu ek yan unsurları ön plana çıkartır telefonun telefon olma özelliğini ikinci plana atarsanız o zaman olmaz bence..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    internette pek video seyretmiyorum ama bir cok siteye giriyorum.

bu şekilde 1 gb internet yetermi?
    OEM+

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yeni tel alıcam bende arkadaş telciye gittim adama istediklerimi söyledim android olsun smart phonedaki bütün özellikler hemen hemen olsun dedim adam hangi teli gösterse bildiğin araba takozu dik yokuşda koy lastiğin arkasına takoz görevi görsün hepsi kocaman.. aldım elime adama diyorum bu cebe girmez elde çirkin durur abi diyor yenilerin hepsi böyle apple diyorsun abi o başka bir dünya diyor.. apple sıcak bakmıyorum dünyadaki tekel duruşundan dolayı ama galiba boyuttan ötürü iphone yönelicem. birde şu 5 ne zaman çıkıcak yakın tarihde çıkıcaksa 4s almıyım diyorum.
    Kisisel gorusum eger iphone karar verirseniz 4s almayin uygun fiyatli 4 alin en azindan piliniz 1 gun gider

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şunun şarjı 2 gün gitsede alsak şeklide hoş cihazın tabi iphone 5 çıkınca tekrar geçeriz applea

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Boyut olayinin boy genislik oraninin bir dengesi var cok uzun oluncDA GUSEL DURMUOR, genis oluncada. note genis , s3te uzun mesela s2 bnce tam ideal.. optimum herseyi'; daha buyugu telden ziyade tablet
    kucugude gozu yoruyor.

goruslerim bunlardir

Ken_Block - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    özelliklerini okuyunca fena bir şekilde alasım geldi

34btr1907 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu elemanın klipte iphone 5 kullanıldı dıye bı soylentı cıkardılar tipi konusunda, ne kadar dogru bılemıcem artık...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı trgy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    internette pek video seyretmiyorum ama bir cok siteye giriyorum.

bu şekilde 1 gb internet yetermi?
    çok rahat yeter kardeşim

ben 1gb kullanıyorum

işyerinde gün içinde devamlı youtube-fizy üzerinden müzik dinliyorum ve yetiyor

ara sıra forumda ki videolarıda izliyorum

B.Koçer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün gelcek elime bi s3 incelicem bakalım nasılmış

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı onursumer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kisisel gorusum eger iphone karar verirseniz 4s almayin uygun fiyatli 4 alin en azindan piliniz 1 gun gider
    bakınıyorum aslında gözüm optimuslara takıldı 3d falan hd oynatıyor çok havalı ) ama onlarda çok büyük.
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Kısmetse bu hafta gelicek o zaman deneyimlerimi yazarım. E72 den sonra kocaman geliceği kesin.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

Çağrı - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    telefonu bugun inceledım.galaxy s2 kullanıcısıyım.beni tatmin etmedi acıkcası s2den daha geç cevap veriyor telefon.neden bole şaştım kaldım.heralde yazılım dolayısıyla bole oldugunu dusunuyorum.

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Çağrı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    telefonu bugun inceledım.galaxy s2 kullanıcısıyım.beni tatmin etmedi acıkcası s2den daha geç cevap veriyor telefon.neden bole şaştım kaldım.heralde yazılım dolayısıyla bole oldugunu dusunuyorum.
    Yazılım olarak android ice cream ile geliyor, teknik olarak s2 den sonra tatmin etmeme gibi bir durum olmaması gerekiyor, gerekli program-root ile daha da iyi olur zaten cihaz.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    50 Post(s)
    Tagged
    3 Thread(s)
    Alıntı Çağrı Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tüm gün yüzlerce kişi tarafından kurcalanmasından elbet şişiyordur telefon

ben s2 almadan önce incelemeye gititğimde teknosa vs tarzı yerlerde bu ne ya acaip yavaş demiştim direk

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    aynen hele çekilen resimler efsane oluyor o tarz yerlerde ...Galeriye girince telden soğuyor insan
    Golf MKVII 1.6 Tdi

Dodoo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    17 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Telefon sonunda bugün elime geçti Pek vaktim olmadı kurcalamaya, ama kısa bir özet geçeyim..

İlk izlenim olarak ben çok beğendim, ilk canımı sıkan şey arka kapak oldu, bana mı öyle geldi yoksa yeni telefonların hepsinde mi böyle incelikten dolayı bilmiyorum ama, sanki çıt kırılcakmış hissi yarattı bende, korka korka açtım

Ekran güzel, video izlemesi çok keyifli, parlaklık olarak tatmin edici yeterince.. Pop up Play modunu deneyeyim dedim, aynı anda 2 ayrı ekran olayı, çok eğlenceli oluyor

Kamera olarak standart bi kullanıcı için tatminkar bence, ama daha iyi olabilirmiş gibi sanki, kamerayı çok detaylı inceleme fırsatım olmadı, video hiç çekmedim zaten, fotoğraflarda s2 ye göre az bir miktar daha iyi gibi algıladım ben..

Sesli komut olayını da deneyeyim dedim, türkçe algılamıyor tabi, birde türkçe olsa tadından yenmez..

Led ikaz ışığını koymak sonunda akıllarına gelmiş dedim

Performans konusunda da zaten sıkıntı yok, birçoğunuzun bildiği ve tahmin ettiği gibi gayet hızlı ve stabil.

İnsanlar genelde s2 ile aynı arayüz olmasından bir yenilik getirilmemesinden şikayetçi gördüğüm kadarıyla, bir fark olması açısından.. Bana sıkıntı yok

Ergonomi olarak ekran boyutu sebebiyle çok aşırı rahat değil tabi, ama yavaş yavaş alışıyorum..

Şimdi sıra güzel bir internet paketli tarifeye geçip, en kısa zamanda kap almaya geldi

Aklına soru takılan olursa sorabilirsiniz, dilim döndüğünce yanıtlamaya çalışırım.

arfy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende bugün one X den S3 e geçtim ... şöyle söyliyeyim , ele oturuş ve kullanım olarak one X den daha rahat .. yuvarlak hatlara sahip olduğundan olsa gerek ... plastik kapak incecik ama 2 ye katladım bugün kırılma çatlama büzülme eğilme vs olmadı.. 2 kat yaptım düzeldi

one X e göre çok daha smooth geldi bana ... sense yüzünden one x biraz sıkıntılı gibi geldi hep ... kamerası ilk gözlemlerime göre one X den sonra kötü .. özellikle kapalı mekan ışıklı alan olsa bile kötü ..
    açık alan deneyemedim henüz .. video olarak one X den iyi ... çok daha iyi gerisinide kullandıkça anlıcaz artık ...

BU®AK - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bugün arkadaşıma aldık bende biraz kurcaladım çok beğendim. Bende lg 3d var 2.3.5 ve root lu. Hız olarak güzel, resim kalitesi odaklama güzel incecik olması ve hafiflik gerçekten olağanüstü İnşallah şarj süresi bu güzelliklerin yanında sönük kalmaz da 1 ay sonra bende yeniden samsung a dönerim

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)