3.5 tam cebe girmelik ve telefon kullanımındada çok ergonomik diğerleri benim avucuma sığmıyor suratındada sanki bildiğin takoz yada kürek koymuşsun hissi veriyor..
belki film diğer işlemleri güzel yapılır büyük ekranda ama telde rahat konuşamıyorsun telefon telefon olma özelliğini misyonunu kaybediyor. neticede bu bir telefon her şeyin en başında smart özelliğide hayatı kolaylaştırıcı ek yan unsurları bu ek yan unsurları ön plana çıkartır telefonun telefon olma özelliğini ikinci plana atarsanız o zaman olmaz bence..
Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]
Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)
internette pek video seyretmiyorum ama bir cok siteye giriyorum.
bu şekilde 1 gb internet yetermi?
OEM+
şunun şarjı 2 gün gitsede alsak şeklide hoş cihazıntabi iphone 5 çıkınca tekrar geçeriz applea
![]()
Boyut olayinin boy genislik oraninin bir dengesi var cok uzun oluncDA GUSEL DURMUOR, genis oluncada. note genis , s3te uzun mesela s2 bnce tam ideal.. optimum herseyi'; daha buyugu telden ziyade tablet
kucugude gozu yoruyor.
goruslerim bunlardir![]()
bu elemanın klipte iphone 5 kullanıldı dıye bı soylentı cıkardılar tipi konusunda, ne kadar dogru bılemıcem artık...
![]()
Kısmetse bu hafta gelicek o zaman deneyimlerimi yazarım. E72 den sonra kocaman geliceği kesin.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
telefonu bugun inceledım.galaxy s2 kullanıcısıyım.beni tatmin etmedi acıkcası s2den daha geç cevap veriyor telefon.neden bole şaştım kaldım.heralde yazılım dolayısıyla bole oldugunu dusunuyorum.
aynen hele çekilen resimler efsane oluyor o tarz yerlerde ...Galeriye girince telden soğuyor insan![]()
Golf MKVII 1.6 Tdi
Telefon sonunda bugün elime geçtiPek vaktim olmadı kurcalamaya, ama kısa bir özet geçeyim..
İlk izlenim olarak ben çok beğendim, ilk canımı sıkan şey arka kapak oldu, bana mı öyle geldi yoksa yeni telefonların hepsinde mi böyle incelikten dolayı bilmiyorum ama, sanki çıt kırılcakmış hissi yarattı bende, korka korka açtım
Ekran güzel, video izlemesi çok keyifli, parlaklık olarak tatmin edici yeterince.. Pop up Play modunu deneyeyim dedim, aynı anda 2 ayrı ekran olayı, çok eğlenceli oluyor
Kamera olarak standart bi kullanıcı için tatminkar bence, ama daha iyi olabilirmiş gibi sanki, kamerayı çok detaylı inceleme fırsatım olmadı, video hiç çekmedim zaten, fotoğraflarda s2 ye göre az bir miktar daha iyi gibi algıladım ben..
Sesli komut olayını da deneyeyim dedim, türkçe algılamıyor tabi, birde türkçe olsa tadından yenmez..
Led ikaz ışığını koymak sonunda akıllarına gelmiş dedim
Performans konusunda da zaten sıkıntı yok, birçoğunuzun bildiği ve tahmin ettiği gibi gayet hızlı ve stabil.
İnsanlar genelde s2 ile aynı arayüz olmasından bir yenilik getirilmemesinden şikayetçi gördüğüm kadarıyla, bir fark olması açısından.. Bana sıkıntı yok
Ergonomi olarak ekran boyutu sebebiyle çok aşırı rahat değil tabi, ama yavaş yavaş alışıyorum..
Şimdi sıra güzel bir internet paketli tarifeye geçip, en kısa zamanda kap almaya geldi
Aklına soru takılan olursa sorabilirsiniz, dilim döndüğünce yanıtlamaya çalışırım.
bende bugün one X den S3 e geçtim ... şöyle söyliyeyim , ele oturuş ve kullanım olarak one X den daha rahat .. yuvarlak hatlara sahip olduğundan olsa gerek ... plastik kapak incecik ama 2 ye katladım bugün kırılma çatlama büzülme eğilme vs olmadı.. 2 kat yaptım düzeldi![]()
one X e göre çok daha smooth geldi bana ... sense yüzünden one x biraz sıkıntılı gibi geldi hep ... kamerası ilk gözlemlerime göre one X den sonra kötü .. özellikle kapalı mekan ışıklı alan olsa bile kötü ..
açık alan deneyemedim henüz .. video olarak one X den iyi ... çok daha iyigerisinide kullandıkça anlıcaz artık ...
Bugün arkadaşıma aldık bende biraz kurcaladım çok beğendim. Bende lg 3d var 2.3.5 ve root lu. Hız olarak güzel, resim kalitesi odaklama güzel incecik olması ve hafiflik gerçekten olağanüstüİnşallah şarj süresi bu güzelliklerin yanında sönük kalmaz da 1 ay sonra bende yeniden samsung a dönerim
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)