User Tag List

Sayfa 10/15 İlkİlk ... 89101112 ... SonSon
267 sonuçtan 172 ile 190 arası

Konu: mazda rx8 mi yoksa honda s2000 mi

Erdem K. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    52 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rx8'leri de çok beğensem de 2.el, yakıt, performans üstünlüğü ve cabrio zevkinden dolayı s2k tercih edilir diye düşünüyorum...
    Subaru
    Technica
    InternationaL

PSN: ekduncan

COOLFEAR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben anlamiyorum malesef arkadaslar bir sidik yarisidir gidiyor Rx8 im var aracimi satiyorum artik 3 senedir bende sifir almistim o yuzden .S2k istermiyim aa evet isterim ama icine oturunca mezar gibimi evet ses sistemimi rx8in yanindan bile gecmez ama ustu aciliyormu benim icin nokta s2k cok begeniyorum ama yapimdan dolayi icine girince sikinti yasiyorum her aracin bir +si birde- si hatta -'+lari vardir bu kdar fanatik olunmasini anliyamadim anliyamiycagim ben olsam bose muzik sistemli ustu acilir arkadan itisli 2 kisilik genis az yakan bir arac yapardim kavga cikmazdi gelin bukadar sert dille elestiri yapmayalim su marka fanatikligindende kurtulalim artik
    [SIGPIC][/SIGPIC]

Selim.Y - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı COOLFEAR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben anlamiyorum malesef arkadaslar bir sidik yarisidir gidiyor Rx8 im var aracimi satiyorum artik 3 senedir bende sifir almistim o yuzden .S2k istermiyim aa evet isterim ama icine oturunca mezar gibimi evet ses sistemimi rx8in yanindan bile gecmez ama ustu aciliyormu benim icin nokta s2k cok begeniyorum ama yapimdan dolayi icine girince sikinti yasiyorum her aracin bir +si birde- si hatta -'+lari vardir bu kdar fanatik olunmasini anliyamadim anliyamiycagim ben olsam bose muzik sistemli ustu acilir arkadan itisli 2 kisilik genis az yakan bir arac yapardim kavga cikmazdi gelin bukadar sert dille elestiri yapmayalim su marka fanatikligindende kurtulalim artik

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ne honday'mış bee. yanına m3 yakıştırılamıyo mazda nedir ki?

aRR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    s2k çok başka bir dünya önünüzden geçince yanınızda durunca falan bakmamak elde değil, kaza boya takıntısı yoksa alınır. rx8 coupe sedan karması bir araçla kıyaslamak bence mantıklı değil e92 cabrio olsa eywallah al birini vur ötekine ikiside miss

İBO - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    o titanium ekzostlardan biride bende parmağınla tut kaldır

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Türkiyede temizliği ile doğru orantılı olarak 50bin 80bin 90bin hatta 100bin bütceye kadar alınacak en güzel arabadır honda s2000.

Yani kulesi kaymamış şase çapraz yapmamış boyalı 50binlik s2000de iyidir.
    Nokta hatasız daha ana altında 100binlik s2000de.

Baya zevklidir melet.üstü başı açılır (6saniyede).9000de devir saatine bi titreme gelir çok ses çıkartır.Viteste bildin güç gerektiriyor arkadaş 2e çekenken bildin bi tutup asılmak şart.

Şöyle yandan bakıldığında aslında tam bir serseri arabasıdır.sert hatları keskin köşelere sahiptir.
    Öyleki ilk çıktığı günden beri motoru 2litre atmo motorda litre başına düşen hp'de hala ödül almaktır.

Tam bir spor arabadır.kısa kıç uzun burun önde boylamasına yerleşmiş motor, kışın dogal kalorifer görevi gören şanzıman ile 2 kişinin arasında hazır bekler.

2kişiliktir, fakat bu şoförün yaratıcılığına göre artış gösterebilir.Öyleki 4 kişi bindimiz olmuştur.

Hesaplarımıza göre içerde max yaklasık olarak 1.5 metrekup hava barındabiliyor buda ortalama olarak en iyi koşullarda yarım saate cam acmak gerektine dalalettir.

S2000 aslında motor ile çok oynanıcak bir araç değildir.
    zaten atmo olarak araç gelebilcek son noktadır.
    öyle eksozla filtreyle yok cam filmiyle şuan bunla 20 25 hp hayal beygirler traştır.
    eğerki s2000le uçmak istiyorsan ya supercharger (bence daha saglıklı) yada turbo charger yapıcaksın.
    Zaten önde boylamasına olan motorda baya bir boşluk var siz gençler alın şarjlayın diye.

Antenini kesin söker biri alır kimin ne işine yaradığını hala çözemedim.

AP1 ve AP2 kasalar vardır ki bunu herkes bilir bana göre ap1 ön ve arka farları,koltukları direksiyonu daha güzeldir.
    Mugen ön tampon favorimdir.

Lip + namıştayda ısıtma bastırma hüpletme ile yerden yüksekliği 2 cm olan s2000ler rezil görünmekle beraber arabanın kimyasına tam olarak aykırı durmaktadırlar.

Çünkü yerden 2 cm olan araçlar slammed diye adlandırılan ve amaçı gitme değil duptıs müzik olan araçlardır ve s2k bu katagoriye hitap etmediği gibi bu ayarlar ile zaten zar zor dengede olan yol tutus iyice dibe batar.
    amaç slammed ise gidin mk 12345 ne isterseniz golf alın kardeşim.

sonuç olarak 100bine kadar s2000 alınır.
    turşusuda , boncuğuda.

burda 10 yıldır üretim bandından aynı çizgi ile çıkan bir araçtan bahsediyoruz.

Sahipleri kıymet bilsin.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahin hastası bi arkadaş var, soruyoruz ve cevaplıyo:
    -10.000 lira paran olsa ne alırsın?
    -1 tane şahin alırım.
    -peki 20.000 lira paran olsa?
    -2 tane şahin alırım.

matthardy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı messi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    şahin hastası bi arkadaş var, soruyoruz ve cevaplıyo:
    -10.000 lira paran olsa ne alırsın?
    -1 tane şahin alırım.
    -peki 20.000 lira paran olsa?
    -2 tane şahin alırım.
    bence o arkadaşınla muhabbeti kes.

çünkü milli piyango büyük ikramiye ona çıksa hesaplamalarıma göre tam olarak 2000 tane şahin alıcak.
    Success is just like being pregnant.
    Everybody congragulates you but nobody knows how many times you were f*cked.

Anıl E. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı matthardy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence o arkadaşınla muhabbeti kes.

çünkü milli piyango büyük ikramiye ona çıksa hesaplamalarıma göre tam olarak 2000 tane şahin alıcak.
    Valla benim bir arkadaşım var ,tamam şahini doğanı kötülemiyorumda 7-8 milyar parası vardı olum civic ef alalım dedim ,hiç yoktan hidrolik direksiyon klima sunroof gibi donanımları var ,hem honda hem de ufak dokunuşlarla güzelleştirirsin dedim.

Gitti şahin aldı ,attı cms40'ı ölümüne şahinci oldu

Valla s2000 hayranı olarak s2000 diyorum ben
    imzasız..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şahin kadar s2000 de hastalık onu diyorum.

beskazalıoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı zorbeykesman Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    S2k'leri çok sevsemde bir Rx8 sahibiyim eski Mini kullanıcısıyım. Yol tutuş bakımından ikiside Mininin yerini tutmasada drift konusunda Rx'in çok fazla üstünlüğü olduğunu ikisinide kullandığım için söyleyebilirim. Araba 100 lira ile 160 km'de gidebiliyor 100 km'de. Görünüş olarak 2010 sonrası R3 Rx8 alacaksan gercekten kalıtelı bir araç alcağın kesindir. Cabrio herzaman candır herkez ister S2k mukemmel tasarıma sahıp olan ve Rx8 ile gidişinin kıyaslanmaması gereken bir araç. Rx8 231 Hp olarak gözüksede tekerlege verdiği gucun bu olmadıgını bılmenı ısterım. R3 Rx8'lerde fabrika çıkışı Bose Muzik sistemi, BBS uretimi jantlar, Billstein Amortisorler ve Recaro koltuklar bu arabayı cazip hale getiriyor.Karar vermek zor iyi düşün.
    evet kafam karıştı daha daha

beskazalıoglu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BoraRS Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hala karar verilmedi mi yaw

Gel dostum bigun kullan su s2000 ni. Sonra karar verirsin
    sadece rx8 kullandım s2000 kullanmadım

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Matthardy sen gerçek bir fenomensin hayal gücünü paylaşırmısın 4 kişi nasıl bindiniz s2k'ya ? Cinsiyetler neydi

s2000 ayrı bir dünyadır.!
    TT, SLK , Z4 de güzel araçlardır ama avrad arabasıdır.. (Eski bir SLK kullanıcısı olmama rağmen) S2000 gerçek bir ADAM Arabasıdır.. Şöförlük gerektiren, kullanıcıya haz veren arabadır. Spor otomobil diyorsanız s2000 derim çünkü gerçek bir SAFKANdır.. Sporcudur..
    bu lafın benzerini Jeremy Clarkson söylüyordu sanırım..

rx8'de çok keyifli araba fakat o agresifliği göremiyorum. Ben keyifli keyifli rahat rahat binicem, öyle çok gitmesine de gerek yok 4 kişilik olsun fiyatıda ucuz olsun diyen adam rx8 almalı bence..
    Ama s2000'i tadan adam rx'e binemez
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı drahte1905 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Thunderberk yalan soyluyorsun ? ? ? ?? ? ?? NERDE ? ? ? ? ?

Senin BILGIN BU KADAR daha konusmama gerek yok ama ne yapalim anlatalim millet kim ne anlasin...

Okusanda, ogrensende bu sekilde ogrendigin her bilgi TOPLUMU ZEHIRLEMEKTEN BASKA BIR ISE YARAMIYOR ! cunki yarim bilgi yalandan daha tehlikeli...

Su an sacmaliyorsun !

Arkadaşım sen bir forumda tartışmayı , karsılıklı konuşmayı bilmiyorsun.Birkere insanlar bu forumda bildikleri ile tartısırken kimseyi "yalan söylüyorsun" diye hitap edemessin." Senin bilgin bu kadar "," işte saçmalıyorsun " , koyu puntolar ünlemler büyük harfler vs lafları ortamı geriyor düşünceni belirttin bence daha fazla uzatma çünkü ilk mesajından beri belirli bir agrasyon durumu içinde gidiyorsun.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

raptor - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    RX-8 S2000 den performans anlamında daha hızlı olsaydı şu an en ucuz Rx-8 60 lira olurdu kesinlikle bu piyasada.Kimsede yakıtı fazla vs.... diye söylenmezdi.

Kekuti* - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Yiğit G. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaşım sen bir forumda tartışmayı , karsılıklı konuşmayı bilmiyorsun.Birkere insanlar bu forumda bildikleri ile tartısırken kimseyi "yalan söylüyorsun" diye hitap edemessin." Senin bilgin bu kadar "," işte saçmalıyorsun " , koyu puntolar ünlemler büyük harfler vs lafları ortamı geriyor düşünceni belirttin bence daha fazla uzatma çünkü ilk mesajından beri belirli bir agrasyon durumu içinde gidiyorsun.
    daha evvel aralarında bilgi paylaşımından dolayı geçen konular oldu yine rx'le ilgili, gerek yok senin laf etmene.. aralarında konuşuyorlar işte
    1) 34 JET 01 - R53 Cooper S GP "0483" - R.I.P
    2) 34 DEV 20 - R56 Cooper S "JCW" PROJECT400 - DONE!
    Instagram: @itkopekas #dev20 #project400

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı beskazalıoglu Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sadece rx8 kullandım s2000 kullanmadım
    O zaman en kisa zamanda bir s2000 kullan ve kararini kendin ver. Yok kafam daha da cok karissin diyorsan o zaman bir anket daha ac zira burada yaptigimiz sadece senin kafani karistirir. Sana yol gostermez. Yani simdi ben bu iki arabadan birini alacak olsam banane bu arabanin tarihcesinden banane bu arabanin ilk nerede nasil projelendirildiginden.

Gider ikisine de bakarim icine soyle bi otururum marsa basar calistiririm. Hatta mumkunse ikisiyle de bir tur atarim. Sonunda da icimdeki sesi dinlerim. Ben de oyle yaptim. Z4 3.0, Audi TT ve s2000 arasinda kararsiz kaldim. Hepsine bindim ve icimdeki sesi dinledim

Icindeki sesi dinle. Söndür atesini!!

Yiğit G. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Kekuti* Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    daha evvel aralarında bilgi paylaşımından dolayı geçen konular oldu yine rx'le ilgili, gerek yok senin laf etmene.. aralarında konuşuyorlar işte
    Gerçi evet ben niye birilerinin avukatlıgı yapıyorsam.. Ama işte berk mülayim bir arkadaş karşı taraf agrasif olsa bile cevap vermez.. Konusmaları rahatsız etti ama arkadasın basından beri böyle agrasif neyse haklısın.
    Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)