Araç kaplama fiyatları hakkında bilgisi olan varmı![]()
bn 500tl demedim ki ee ne tutyo bu folyo okdr emek 1000-1200tl folyo tutyoda adamlar 300tl ıcın mı kaplıyo aracı sitede vardı sürekli mini cooper kaplyan arkadaş onun yazdığı 400tl flndı hadi 750tl en çok olsun malıyetı e gerisi işçilik yani
Bir arabaya ortalama 20m2 folyo gider. En baba markanın (Oracal) en baba serisinin (970 cast) m2 fiyatı 10€ olduğuna göre varın siz hesaplayın bir arabaya kaç paralık folyo gideceğini... Ki biz en üst seri folyo fiyatını esas aldık. m2'si 2€'ya da folyo var...
Your car is your story. So don't let someone else write the book...
arkadaşlar maksatım milletin işlerini baltalamak değil, herkezin rıskı bellidir ama sıradan sedan bir aile arabası en kaliteli folyu ile 800 900tlelik folyo harcanır, gerisi işçiliktir; oda en kalitesi![]()
saygılar
Bildiğim kadarıyla Hexis şuanda folyo olarak pahalıların başında geliyor. 3M ve Oracal de ise seriye göre fiyat artıyor. Ama 1600tl folyo malzeme parası tek araba için baya yüksek bir rakam ki ben o kadar tutacağını sanmıyorum.
geçenlerde bir corsa gördüm, mat siyah kaplatmış, sahibi kafasını taşlara vuruyordu, arka tamponun köşesinden parça parça açılmaya başlamış, henüz 3 ay olmuş yaptıralı, işi bilen yere yaptırmakta fayda var..
Abi teknik konularda çok iyisin ama bu konuda biraz vasat kaldınOracal bu işin babası değil malesef, bende araç kaplama ile uğraşıyorum, Keşke senin dediğin gibi 10€ folyo ile aracı kaplayıp her arabadan 1000tl kar edilse
Edit: Renge göre fiyat değişmekde olup şuan elimde m2 80€ folyo mevcut![]()
2000 tl ye yakın folyo parası diyenler var.. Birazdaha üstüne koyarım aracı boyatırım hemde kalkma sökülme vs derdi olmaz![]()
Rotary.. because we dont need many liters to kick u'r ass..
ben 2500 liraya kaplattım kaplayanda arkadaşım ankarada herkez bilir zaten hiçte öyle bi 800 liraya folyo maliyeti söz konusu değil.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)