İnternette bakınırken bu KATREN Otomotiv'in araçlarını ve ilanlarını gördüm. Hepsi elektirikli araçlarmış,ilk defa görüyorum bunları Türkiye'de yerli üretim değil zannedersem ama tamda anlayamadım,bilgisi olan var mı bunlar hakkında? Pek iç açıcı durmuyorlar ama bu da bir adımdır tabi
http://katrenotomotiv.com/
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN OMNİA... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74019504
ELEKTRİKLİ ARAÇ, KATREN YOGOMO, 4 KAPI HB... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 82099997
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN FULU HB 4 KAPI... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74045990
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN FULU HB 4 KAPI... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74044072
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN FULU PİCK-UP TİCARİ... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74043060
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN JMSTAR CABRİO... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74027399
ELEKTRİKLİ ARABA, KATREN JMSTAR CABRİO... - Türkiye' nin en büyük ilan sitesi sahibinden.com' da - 74030123