User Tag List

Sayfa 5/10 İlkİlk ... 34567 ... SonSon
181 sonuçtan 77 ile 95 arası

Konu: polo gti bilen var mı??

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı DA 5124 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    internette konu ile alakalı yorumları okurken denk geldi, vwtr re yadığınız bir yazı var

polo gti hakkında yanlış bilinen şeyler...

yazdıklarınız mantıklı gibi , ancak, %99 yağ eksiltme sorunu kullanıcı kaynaklı olan bir motorda 2012 de sorunun giderilemsine gerek varmıdır?
    ne gibi bir değişklik ile giderildi?
    zaten kullanıcı hatası değilmi?
    yada kullanıcının hata yapmasını nasıl engellemişler?
    Bazı araçlarda eksiltme yağ sekmanı, piston ve subaplardan kaynaklı olarak meydana gelebiliyor. Mühendisler 3 ay üzerinde çalıştı,üretimler 3.5 ay ertelendi Ağustos 2011-Kasım 2011 arasında ama nadir olarak bazı araçlarda denk gelen bu sorun çözüme kavuşturulamadı.Kullanıcı hatasının da payı büyük bu durumda. Kullanıcının hata yapmasını engelleyemezsin.

-bu problem sadece Polo GTI de mi var? Boca, Cupra, vRS ne durumda?

Polo gti diğer araçlara bakarak daha fazla sayıda olduğu için duyum polo gti'da daha fazla. Ama bir-iki ibiza cuprada da bu durumu duydum. Vrs yok denecek kadar az malesef. Onların da yorumunu almak isterdik tabi...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Kullanıcı hatası demek ne kadar doğru.. bir fabrika bir aracı en zorlu şartlarda sürülebilicek şekilde üretir eğerki aracında bir sıkıntı varsa o kullanıcının hatası olmaz.. o yazıyı okudum ordaki kardeşimiz rodaj süresi demiş yeni nesil araçlarda zaten her şey lazer döküm kesim eskisi gibi el işçiliği yok haliyle arabada mekanik aksamların birbirine uyum süreci diye eski araçlardaki gibi ciddi bir rodajyon dönemi yok rodajı yanlış yapan bir sürücü olsa bile bu kadar ciddi yağ yakmayı gerektiricek boyutta olamaz.. eğerki bu araçda böyle bir şey varsa idi o zaman vw şu konuma düşebiliceğini düşünüp araç sahiplerine almadan önce kesinlikle bunu anlatıp hatta önden rodaj nasıl yapılır diye basit temel bir eğitim vermesi gerekirdi kağıt üstünde olsa bile..lastik fren rodajı olur onu anlarım aracın yürüyen aksamları aktarma organları alışma süreci olur ama bu kadar ciddi ölçülerde bir yağ yakmayı rodaj süresinde kullanıcı hatasına bağlamak kimseye inandırıcı gelmez..birde ordaki kardeşimiz yağ çubuğunun bile nerde olduğunu bilmeyen arkadaşar diye bir tabir kullanmış ama kimsede yağ çubuğunun nerde olduğunu bilmek zorunda değil o yüzden zaten vw mercedes bmw almıyorlarmı insanlar yağ çubuğunun yerini unutmak için..
    desinlerki bir seri hatalı üretilmiş olsun bitsin işde..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

mrtsnr - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bendeki tsi maşallah hala bakımlar hariç servis yüzü görmedi. Yağ eksiltme olmadı. Öyle bir sıkıntı yaşamadım yani. cupralarda da pek duymadım böyle birşey. gti'larda hep eksiltmeden bahsediyorlar. Motorlar arasında ne fark var anlamış değilim.

onursumer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    65 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hem çok şikayet hem çok memnuniyet olan bir araç

bence hepsinde değil ama belli bir serisinde kabul edilmesede sorun var 1 kişi -2 kişi kullanmayı bilmiyor diyelim şikayet sayısı daha fazla ayrıca 8-9bin km de bir aracın fazla yağ yakmasını sağlayabilicek kullanıcı ne yapabilirki ? araçlar nerdeyse sıfır hata üretiliyor rodaj yok denecek kadar kısa bir sure

psn&Live id: onursumer
    135
    ├┼┼╕
    246R

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vallahi ne varsa eskide var derlerya bazen katılmamak elde değil..
    B16 makinalar nelere dayanıyor 96 yılından beri , yıllarca her mahalle arasında kesici , yarışlar,o kadar kurcalamalar vs.. 9000 devir dön , yağ-su koy gidiyor makina...(2 haftada 1 değil )
    Golf MKVII 1.6 Tdi

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CeM öZeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumunuz biraz baltalayıcı olmuş. Herkesin başına geliyor derken. 10 araçta bir denk gelir. Yorumunuz çok ama çok saçma. İşi bilmeyen ustadan ve kulaktan dolma yorumlar almışsınız. Gözümle 330.000 kmde tezgahta halen saat gibi işleyen tsi motor gördüm. Orjinal turboyla ! Kimse bu işi abartmasın kimse... Herkesi kandırabilirler belki. Ama ben asla inanmam.. tsi'ın sorunlu bir motor olduğuna ölsem de inanmam. Tsi bir buluş... Bir kaç araçta duyulan ve talihsiz başa gelen veya hatalı kullanım sonucu bu olay başına gelenler olabilir. Bu hiç bir markada olmayacak veya olamaz diye bişey yok. Mercedes'inden tut Toyotasına kadar bugüne kadar ne sorunlar gördük. Bunların içinde gördüğüm Volkswagen markasında ki 2004-2008 arası 1.9 tdi caddylerdeki turbo sorunu,2004-2007 arasında ki 1.6 fsi larda nox sensörü sorunu ve tsi larda ki bilmem kaç araçta bir denk gelen yağ eksiltme problemi. Lütfen abartmayın...
    işte sırf bu zihniyetten dolayı vw türk insanına koyun muamelesi yapıp , parasını hiç haketmeyen araçları istediği miktarda satabilmekte... kusura bakmayın ama yazınızı okuyunca aklıma direk böyle bi cümle kurmak geldi.

BARR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    188 Post(s)
    Tagged
    2 Thread(s)
    Polo GTI'ın fiyatı ne olacaktı peki onu anlamıyorum 35.000tl mi olacaktı? Fiyatı fazlasıyla uygun şuanda sunduğu özelliklere ve F/P oranına bakarılırsa.

Etrafımda hiçbir GTI kullanıcısı yağ eksiltme sorunu ile karşılaşmadı.
    23'' Tesla Model Y Performance
    23" Fiat 500e LaPrima

Instagram Paylaşımlarım: edriver_35

07jetta - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    1.4 tsi 180 bg yeni bir motor sanırım bir kaç yıl daha beklemek gerek kronik problemler çözülene kadar, bende 1.2 tsi kullanıyorum, ileride ne olacağı belli olmaz sonuçta oda yeni bir motor.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı RafetAraç Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    işte sırf bu zihniyetten dolayı vw türk insanına koyun muamelesi yapıp , parasını hiç haketmeyen araçları istediği miktarda satabilmekte... kusura bakmayın ama yazınızı okuyunca aklıma direk böyle bi cümle kurmak geldi.
    Koyun muamelesi mi ? Puhahah güldürme beni dostum. Araba al diye kimsenin kafasına silah dayamıyorlar. Fiyatları renault,hyundai,opel,kia ve daha bir çok markaya bakarak gayet ama gayet mükemmel kalitesi ve sağlamlığı da hiç tartışmasız çok iyi. Bugün polo gti'ın başlangıç fiyatı 47.250 tl iken, opel corsa opc'nin başlangıç fiyatı 69.000 tl. + dsg şanzuman da cabası. Yorum yaparken dengeli mantıklı yorum yapmakta fayda var. Baran kimseye dert anlatmak zorunda değiliz kardeşim araçlar benzin + yağla çalışıyormuş Bu zihniyeti 10 yıl değiştiremeyiz herhalde...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Almanci Tane-R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    . Bugün polo gti'ın başlangıç fiyatı 47.250 tl iken, opel corsa opc'nin başlangıç fiyatı 69.000 tl. + dsg şanzuman da cabası. ...
    Daha öncede bu konu hakkinda size ceyap yazmistim. O iste bir yalnislik var. 2012model Corsa OPC aydin Opel bayiisinde sari vardi bir tane ve fiyati yazdiginiz gibi degil. Bayiiyi arayıp sorduğumda bana pazarlik yapmadan 55.000 demislerdi.
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almanci Tane-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Daha öncede bu konu hakkinda size ceyap yazmistim. O iste bir yalnislik var. 2012model Corsa OPC aydin Opel bayiisinde sari vardi bir tane ve fiyati yazdiginiz gibi degil. Bayiiyi arayıp sorduğumda bana pazarlik yapmadan 55.000 demislerdi.
    Valla bilmiyorum Kayseri Opel bayiisi. Düzenli olarak diğer marka ve bayiileri gider gezerim. Bir çoğunu işimiz gereği tanırız. Satış danışmanları ve satış müdürlerinin bir çoğunu tanırım yani. 69.000 tl diye özellikle belirtti. Artık sadece özel siparişle getirtiyoruz dedi. Sen ciddi misin 69.000 tl de yoksa şaka mı dedim. Valla fiyatlar bu şekilde dedi...
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bilmiyorum Kayseri Opel bayiisi. Düzenli olarak diğer marka ve bayiileri gider gezerim. Bir çoğunu işimiz gereği tanırız. Satış danışmanları ve satış müdürlerinin bir çoğunu tanırım yani. 69.000 tl diye özellikle belirtti. Artık sadece özel siparişle getirtiyoruz dedi. Sen ciddi misin 69.000 tl de yoksa şaka mı dedim. Valla fiyatlar bu şekilde dedi...
    bende sasirdim demek ki kayseri opel bayiisi araclardan saglam kazaniyor
    always AT by AT

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Almanci Tane-R Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende sasirdim demek ki kayseri opel bayiisi araclardan saglam kazaniyor
    Yok öyle bişey olamaz. Herhalde uğraşmak istemediğinden liste fiyatını söyleyip geçmiştir. Yoksa illaki özel indirim destek vesaire alınabilir distrübütörden.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yok öyle bişey olamaz. Herhalde uğraşmak istemediğinden liste fiyatını söyleyip geçmiştir. Yoksa illaki özel indirim destek vesaire alınabilir distrübütörden.
    bence de mutlaka isin icinde bisey vardir neyse konu kaynadi benim yüzümden polo gti dan devam etsin
    always AT by AT

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    opc style başka hakiki opc başkadır.. hakiki opc nin yani opel performance company nin ürettiği araçların kasa dışında ve iç kabindeki bazı parçalar dışında hiç bir şeyi opelle aynı değildir.. nasıl amg var amg style var m techinc var birde m techic style var buda aynısı..

ucuz olan opc style yani opc görünümlü normal corsa olabilir..
    opc corsaların pahalı olması doğaldır çünkü zaten sınırlı sayıda üretiliyorlar nünberg opc lerden en son 500 adet üretilmişdi birini alabilirseniz ne mutlu size.. opc corsa gidipde polo gti ile karşılaştırılmaz hakiki opc 210 beygirdir. araba koltuklarına kadar birinci kalite recaro dur.. arabanın diskler frenler brembodur yani araba piyasadaki en kaliteli markaların ürünüyle donatılmışdır..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım bagajda yağ bidonu ile geziyor..serviste arkadaşıma demişler ki sorun yağ pompasında araçları geri çağırıp sorunlarını gidericez..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Alper_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşım bagajda yağ bidonu ile geziyor..serviste arkadaşıma demişler ki sorun yağ pompasında araçları geri çağırıp sorunlarını gidericez..
    Öyle bir Dünya yok. Garanti yetkilisine böyle bir haber gelmez. Aktivasyon geldi bunu uygulayın denir. Gelecek,yapılacak,edilecek diye gelecek zamanlı birşey yoktur yani. Geldi uygulayın denir. Olay biter.
    Vw Cc & Mk 5 Gti

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Öyle bir Dünya yok. Garanti yetkilisine böyle bir haber gelmez. Aktivasyon geldi bunu uygulayın denir. Gelecek,yapılacak,edilecek diye gelecek zamanlı birşey yoktur yani. Geldi uygulayın denir. Olay biter.
    bana da saçma geldi..ama arkadaş bagajda bidonla geziyor.

RafetAraç - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koyun muamelesi mi ? Puhahah güldürme beni dostum. Araba al diye kimsenin kafasına silah dayamıyorlar. Fiyatları renault,hyundai,opel,kia ve daha bir çok markaya bakarak gayet ama gayet mükemmel kalitesi ve sağlamlığı da hiç tartışmasız çok iyi. Bugün polo gti'ın başlangıç fiyatı 47.250 tl iken, opel corsa opc'nin başlangıç fiyatı 69.000 tl. + dsg şanzuman da cabası. Yorum yaparken dengeli mantıklı yorum yapmakta fayda var. Baran kimseye dert anlatmak zorunda değiliz kardeşim araçlar benzin + yağla çalışıyormuş Bu zihniyeti 10 yıl değiştiremeyiz herhalde...
    koyun muamelesi sözüm hala geçerli. siz vw sahibi olduğunuz için şuan körü körüne vw i savunuyorsunuz. vw bildiri yayınlayp deseki "biz bu işi yapamıyoruz kardeşim araba sektöründen çekiliyoruz" siz hala vw e para verdğiniz için onları savunuyo olursunuz. ayrıca yukarda corsa opc ye çamur atmşsınız. ne kadar kaliteli bir araç olduğunu bilmiyorsunuz sanırım ? polo gibi içi plastik yığını bir araçla nasıl karşılaştırabilirsiniz ki siz opc yi ? bu tamamen bilgisizliğinizin göstergesi olur. corsa opc opel in özene bözene tüm parçalarını en kaliteli şekilde kullanarak ürettiği bir araçtır.motor konusundada polo gti dan çok daha iyidir opc. öyle 1.4tsi gibi verelm turboyu gerisi allaha emanet yağmı yakar benzinmi belli değil şeklinde üretilmemiştir. blistein helezon ve amortisörler brembo frenler recaro koltuklar sadece bir kaç örnektir aracın kalitesinden. anlıyacağınız vw gibi baştan sağma bi araba yaparak "türk halkı zaten koyun , el arabası üretip 50bin tl desek yine alırlar" mantığıyla satmaya çalışmıyor adamlar kısacası şundan emin olun corsa opc en azından polo gti a göre parasını fazlasıyla hakeden bir araçtır...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)