Arkadaşlar Saç dökülmesi ile ilgili bir sıkıntım var ama Durum biraz farklı. Saç dökülmesi ile ilgili konuda yazdım ama biraz konu dışı galiba kimse bakmadı. Durum şöyle Tam alnımın ortasından geriye doğru düz bir çizgi şeklinde saçım döküldü hani saçını ortadan ayıran insanlar ın oluşturduğu çizgi varya tam orası. Olay da 3-5 aylık bir olay. Şakaklarda da çok ilginc bir şekilde dökülme oldu sağ taraf soldan daha geride duruyor. Bayağı marka bir kuruluş a gidip fikir danıştım. Saç mezoterapisi diye birşeylerinin olduğunu söylediler. Seansı 200-300 tl civarı oluyormuş bu mezoterapilerin. İlk başlayanlarda 10 haftalık bir seans yazıyorlar. 2.5 ayda seans bitiyor ve 3 ayda da etkileri ortaya çıkmaya başlıyormuş. Zayıflayan tüyleşen ve kökleri tam ölmemiş saçları uyaran bir sistemmiş. Gittiğim kuruluş daha önce bu tedaviyi yaptırmış kişilerin tedavi öncesi ve sonrası resimlerini gösterdi bayağı güzel değişimler var. Ama kimi kişilere soruyorum yok bi faydası paran boşa gider diyorlar. Bu konuda bilgisi olan yaptırmış olanlar varsa yardımına sığınıyorum.
Gayri ciddi yorumlar lütfen yapılmasın. KOnuyu gayet ciddi bir amaçla acıyorum. Şayet konu ile ilgili bir aykırılık varsa kilitlenmesin direk silinsin istiyorum. Ben Bu acıyla yaşayamam![]()