User Tag List

Sayfa 1/2 12 SonSon
25 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: 2003 vectra C Elegance Hakkında...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

2003 vectra C Elegance Hakkında...

Arkadaşlar bugün itibariyle VTEC LS model aracımı sattım şimdi VECTRA C ELEGANCE düşünüyorum binen alan satan araç hakkında bilgisi olan arkadaşlardan yardım lütfen..

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2003 alma 2004 elegance al 2007 alabılırsen sanırım 115 bg onlar 15 bg daha fazla hem yenı kasa guzeldır 2003 lerdekı gosterge farklı arka stoplarda sarı beyaz degıl 2004 al
    doğuştan araba manyağı

darkmoon - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    eski iki aracım vectra c idi biri elegance biri comfort biri makyajsız 2004 biri makyajlı 2006 kasa sormak istediğin ne varsa sor söyliyim..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Zenginin malı Züğürdün çenesini yorarmış.. (ZZ Rules)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı speed_emre Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2003 alma 2004 elegance al 2007 alabılırsen sanırım 115 bg onlar 15 bg daha fazla hem yenı kasa guzeldır 2003 lerdekı gosterge farklı arka stoplarda sarı beyaz degıl 2004 al
    2003-2004 ile 2006 sonrası kasada ön far ızgara dışında dışında tasarım farkı yok birebir aynı esas değişiklik motorda 2003-2004 lerdeki eco motorlarda yağ yakma var en azından benim aracımda ve bir kaç vectrada vardı 2006 sonrasındaki ecoteclerde bu sorun yok birde daha seriler 105 liklere göre 115 likler..

içine gelirsek birebir nerdeyse içleri aynı ince farklar var makyajlı kasalarda para gözü yok mesela makyajlı kasalarda arka kapı kollarının cam açma butonun orda twitter gözü yok eski makyajsızlarda bunlar var..

esas o kasada kupon olan 2006 da ilk gelen makyajlı comfort kasalardır bendekinden nedeni o kasalar sadece bir seri o seneye özel deridöşemeli ve koltuk ısıtmalı gönderildi türkiyeye far ve yağmur sensörüde makyajlı comfortlarda standart oldu eski kasaların comforunda standart değildi.. yani nerdeyse elegance donanımda yollandı tek eksiği bixenon farlarki ben kısalar mercekli far diye xenon 4300k yapmışdım ve elektirkli koltuk falan yok..
    Edebim el vermez edepsizlik edene... Susmak en güzel cevap, edebi elden gidene. [Yunus Emre]

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı darkmoon Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    2003-2004 ile 2006 sonrası kasada ön far ızgara dışında dışında tasarım farkı yok birebir aynı esas değişiklik motorda 2003-2004 lerdeki eco motorlarda yağ yakma var en azından benim aracımda ve bir kaç vectrada vardı 2006 sonrasındaki ecoteclerde bu sorun yok birde daha seriler 105 liklere göre 115 likler..

içine gelirsek birebir nerdeyse içleri aynı ince farklar var makyajlı kasalarda para gözü yok mesela makyajlı kasalarda arka kapı kollarının cam açma butonun orda twitter gözü yok eski makyajsızlarda bunlar var..

esas o kasada kupon olan 2006 da ilk gelen makyajlı comfort kasalardır bendekinden nedeni o kasalar sadece bir seri o seneye özel deridöşemeli ve koltuk ısıtmalı gönderildi türkiyeye far ve yağmur sensörüde makyajlı comfortlarda standart oldu eski kasaların comforunda standart değildi.. yani nerdeyse elegance donanımda yollandı tek eksiği bixenon farlarki ben kısalar mercekli far diye xenon 4300k yapmışdım ve elektirkli koltuk falan yok..
    tşk ederim kardeşim gayet açıklamalı yazmışsın 2003 e gücümüz yetiyo şu an iç donanım için istiyorum gerçekten yok yok denilebilecek bi araç 2003 lerde ısıtmalı koltuk yok mu ?

Emre İlbi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vectra C'ler çok güzel araçlar,
    bende opelciyim, çok beğeniyorum, bana göre tek kusuru 1.6 motoru,
    hantal kaldığını düşünüyorum,
    O kasaya, O güçler yakışmıyor,
    yaşınızı bilmiyorum, ancak 30un altında ise, bence düşünmeyin derim,
    çünkü Vtec II'den sonra performans olarak tatmin etmez

speed_emre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla bıraz daha ekleyıp ustune 2.0 turbosunu alın derım 25 lere var sahıbındende bakın hemde gıder yanı
    doğuştan araba manyağı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı efekt Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tşk ederim kardeşim gayet açıklamalı yazmışsın 2003 e gücümüz yetiyo şu an iç donanım için istiyorum gerçekten yok yok denilebilecek bi araç 2003 lerde ısıtmalı koltuk yok mu ?
    benim 2004 dekinde sunroof dahil a dan z ye her bir şey vardı geri vitese takınca ayna direk iniyordu önde arkada park sensörü vardı elektrikli koltuklar vardı yani doluydu deri ısıtma falan vardı. gayet rahat kaliteli konforlu bir araçdır inan passatımda oldu şu anda 3.20d var bende vectranın konforu rahatlığı başkadır güzeldir.. ama 1.6 motor o kasalarda hantaldır arkadaşların dedikleri doğru birde yağ yakmayan olsun ona dikkat edin.

CmrHun - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 modelini kullanıyorum 2.0 turbo. genç kızlığından beri bizimle olduğu için iyi bakıldı sağolsun hiç de üzmedi. Birlikteliğimiz uzun süreli olduğu için objektif değerlendiremeyebilirim ancak tavsiye edebilirim

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kurban bayramında aldığım ve hala kullanmakta olduğum araç 2003 vectra c elegance..
    araç konfor istiyorsan birebir..
    motor z16xe kodlu ecotec motor ve denildiği gibi HER ecotec gibi buda yağ yakıyor..bakımdan bakıma 0.7 lt civarı..
    aile kullanımı içinse hantallık olarak sorun çıkmaz ama benim gibi deli sürmeyi seviyorsan kesinlikle az kalacaktır..ilk 3 vites hızlanma olarak sıkıntılı...
    fakat yüksek hızlarda gidişi iyi ve esp donanımında olan özellikler nedeniyle istesen bile aracı çizgiden çıkaramıyorsun..ki buda sıkıntılı durumlarda ve yüksek hızlarda mükemmel kolaylık sağlıyor...
    sağ sol koltuk ikiside elektrikli bel destek ayarlı..sürücü koltuğu 3 hafızalı ısıtma yok...
    otomatik kararan diki aynası geri viteste kaldırım için sağ aynanın inmesi ön park sensörü(otu çöpü bile görüyor nerdeyse) kullanım olarak büyük kolaylık sağlıyor..
    stoplar konusunda katılıyorum sinyallerin sarı tabanda olması kasada benim sevmediğim tek yönü ve düşünceler farklı olabilir makyajlı kasadan daha iyi buluyorum tasarımını iç ve dış detaylar dahil...stop sorununu ise kaplama ile çözdüm ve ufak tefek değişikliklerle farklı bir görünüme kavuştu aracım istersen resimlerini paylaşabilirim fikir olması için..
    kronik bir sorunu sağ sol sıcaklık ayarlı klima bölümünde bu ayar düğmelerinin kir nedeniyle sapıtması fakat buda kolay sökümü nedeniyle 5 liralık bir kontak spreyle hallediliyor..
    bir diğer kronik sorunu ise direklerdeki ve direksiyon teyp butonlarının yanındaki mat bölümlerin atması ama buda kaplama ile çok kolay çözüldü...bu sorun 2004 sonrası araçlarda yok..
    hız sabitleyicisi orj bixenon farları(otomatik yükseklik ayarlı) 2 kademeli(hırsızlığa karşı kapılar kesinlikle açılmıyor kontak olmadan) anahtarı diğer + özellikleri...
    ben aldım fazlasıyla memnunum ve opel hayranı oldum...
    yakıt ise en son bakımı yapılmadan 30 liralık gaz ile(2.51 lt fiyatı)130 km yaptım...bakımdan sonra ölçmedim....
    yardımcı olabileceğim başka konular olursa hertürlü yardımda bulunurum almadan önce veya aldıktan sonra sorun veya sorularda..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ve bu hafta sonu büyük ihtimalle merzifonda olacağım fırsat bulursan oradada görüşebilir herşeyini anlatırım aracı tanıtırım...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    bende passat 1.6 fsi da vardı iki vectra arası almışdım arıza ışığı falan yakıyordu memnun kalmadım sattım makyajlı vectra aldım vectra ciddi anlamda memnun kaldığım beni şaşırtan araçlar içindedir çünkü ilk 2004 vectramıda araç ararken bir boşluğa düşme neticesi donanımına kanıp almışdım iyikide almışım ama yağ yakması dışında bir kerede egr arızası verdi onun dışında sürdüğüm müddet zarfınca ben lpg siz bindim en ufak bir sıkıntı vermedi makyajlı kasadan çok daha memnun kaldım çünkü onda motor dahada serileşmişdi çekişi falan güzelleşmişdi yağ yakma sorununuda halletmişlerdi.. opel vectranın birde iyi yanı şudur sonradan donanımınıda yükselte biliyorsun mesela ben makyajlı kasa opelime twinaudio aparatı getirtmişdim orjinal avrupa vectra zafiralarda bulunan bir donanım arkadakiler bağımsız müzik dinleyebilmesini sağlayan bir donanım

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    makyajlı kasalar 115 hp ondan dolayı bi atiklik kazandı araç...1.6 ecotech motorun hantallığını çözmek için yapıldı o ve kullananlar memnun olduğunu söylüyorlar....
    donanım meseleside opellerde çok iyi bir olay adamlar birçok şeyi koyuyor ve sadece düğmesini yada tesisatını koymuyor opsiyonel isteklerde takılıyor...
    mesela herkes esp iptal edilmez der vectra c de ama arka perde düğmesinin üstündeki yer esp için ayırılmış soketi bulunduruyor...
    opel iyidir..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    opeli bilememde vectra gerçekden parasını son kuruşuna kadar hakkaden bir araçdır.. bir ara 2.2dti vectra c kasa alıcakdım kırsal mazotu çok ucuz satan bir yer vardı elimdeki vectrayı satıp 2.2dti elegance alıcakdım birazda chiplerim 2.2 de güzel gider diye düşündüm sonra devlet baba kırsalı kaldırdı şanzımıza bizimde ucuz yakıtla gezme hayallerimiz suya düşdü..

mr.korhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    geçen arkadaşımın 2003 vectrasına bindim sunroof elektrikli koltuk v.s. donanım gayet iyiydi, keza adamda sunroof bile hafızalıydı şaşırdım şahsen bende B5 kasa passat var o konforu rahatlıkla vectra da sunuyor. he tabi gidiş konusunda aynısını söyleyemem..peki bu araçlar bahsedilen yapıya göre donanım olarak üstünken neden diğer model markaları göz önüne alarak çok uygun fiyatta kalıyor ,acaba parçaları bakımından pahalımı yoksa bilmediğimiz şeyler mevcutmu ?, hazır vectra c cileri bulmuşken soriyim bende

Post Thanks / Like
    Mentioned
    107 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Alıntı mr.korhan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    geçen arkadaşımın 2003 vectrasına bindim sunroof elektrikli koltuk v.s. donanım gayet iyiydi, keza adamda sunroof bile hafızalıydı şaşırdım şahsen bende B5 kasa passat var o konforu rahatlıkla vectra da sunuyor. he tabi gidiş konusunda aynısını söyleyemem..peki bu araçlar bahsedilen yapıya göre donanım olarak üstünken neden diğer model markaları göz önüne alarak çok uygun fiyatta kalıyor ,acaba parçaları bakımından pahalımı yoksa bilmediğimiz şeyler mevcutmu ?, hazır vectra c cileri bulmuşken soriyim bende
    vectraların kronik sorunları yokdur parça fiyatlarıda passatla hemen hemen aynıdır bende passat 1.6 fsi da vardı hani kıyaslama diyemem ama pek memnun kalmadım sattım tekrar vectra almışdım vectranın passata göre zayıf yanı ses izalasyonu ve içinde kullanılan bazı malzemelerin kalitesizliği misal kapı kolları bir zaman sonra soyulmaya renk atmaya başlıyor plastikleri.. her iki vectramdada benim şansımamı bilmiyorum ama koltuk çukura falan girdiğimde gırgurç ediyordu bunlar büyütilmiycek ufak şeyler genel olarak önemli olan motorunda şanzımanında yürüyeninde elektroniğinde bir sıkıntı yokdur bazıları sallar vectralarda eletrik sorunu var diye oynanmışsa bilemem ama temiz vectrada yokdur.. ve elegance parmak ısırtıcak donanımda fulldür.. ama makyajlı kasanın eleganceda donanımdan çalmışlar misal sunroffsuz elegancelar var makyajlı kasada.. vectra elegance güzel araçdır genel olarak ıvır zıvır donanımlarınıda getirtirseniz yurtdışındaki vectralarda olupda türkyiedekilerde olmayan twinaudio bluetooth aparatı bazıları bilgi ekranını renkli yapıyor cid ekran takıyor orjinal araba dört dörtlük olur..

Kutluhan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2004 elegance modeli var dı sıfır almıştık 2 tane ikisinide 2009 yılına kadar kullandık donanım olarak falan çok güzeldi sunroof hariç bizimkilerde fuldü biz çok memnunduk temizini falan bulursanız 2004 düşük km li almaya çalışın bence hem üzmez hemde uzun yıllar binersiniz lpg li 1 sene kullanmıştık o 2009 yılında o zaman bedavaya geziyorduk desem yeridir herhalde.

İbrahim33 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    29 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kalas gibi araba , çok yakar , performansı kanser eder.lpg takarsın uğraştırır durur , çok hantal ve çabuk yıpranan bir yapısı var...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sesli güldüm o derce yani...
    vectra her türlü iyidir arkadaşlar...kullanmayan bilmez kafasına göre başkasından duyduğuna göre yorum yapar...ufak tefek sorunlar her arabada olur mutlaka sıfır alacaksın sorunsuz istiyorsan önemli olan arabadan zevk alabilmektir...
    vectra c nin zevki de bir başkadır...
    efekt aracın hayırlı olsun bu arada allah kaza bela vermesin kardeşim...
    burdaki yorumları kullandıkça anlayacaksın...+1 vectracı hoşgeldin aramıza...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)