Menü veya pizza alana bilet 5 liraymış onun dışında kapıda 30 tl ye alınıyormuş. Benden başka gitmeyi düşünen var mı ?
Menü veya pizza alana bilet 5 liraymış onun dışında kapıda 30 tl ye alınıyormuş. Benden başka gitmeyi düşünen var mı ?
buca şubesi hayatımda gördüğüm en pis pizzacı.adamlar yere düşen salamı alıp tekrar pizzanın üstüne koyuyorlarçok eğlenceli bir yer aslında gidip izlemek lazım .
komançero garage
Konser büyük ihtimal dışarıda yapılır. Denizin yanındaDaha önce yine Duman konserine gitmiştim Arena'da. Çok güzeldi tavsiye ederim herkese.
Gıda sektöründe franchise işletmelerde bu ve bunun gibi olaylar çok yaşanabiliyor. Karşıyaka şubeside pizzamı 55 dk da getirmişti. Gecenin bir saati dedim ödemiyorum parasını eleman binbir tane acıtasyon yaptı benden kesiyorlar diye üzüldüm tamam önemli değil dedim. Ardından nasıl böyle birşey yapıp birde hala utanmadan reklam veriyorlar diye önce bayiiye sonrada 444 lü numaraya şikayette bulundum. Ücretsiz tatlı gönderdiler 2 kere ayrı ayrı arayıp özür dilediler vs. ama daha sonra yine aynı hatalarıda tekrarladılar. Dominos'ta aynı hatta dominos eskisine göre o kadar çok bozduki mesela şaşırıyorum bazen nasıl böyle oldu diye. Tadı vs. çok güzel ancak artık eskisine göre çok daha fazla taleptenmidir nedir servis anlayışları çok değişti... Hoş zaten artık yemiyorum pizza vs. çok![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)