arkadaşlar ya benm pc de bi sorun var yada ben beceremiyorum önceden imageshack programından yüklüyodum ama şimdi olmuyo link alamıyorum bi bilgisi olan varsa yada alternatif bi program sitesi bilen varsa yardımcı olursa sevinirimm ??
arkadaşlar ya benm pc de bi sorun var yada ben beceremiyorum önceden imageshack programından yüklüyodum ama şimdi olmuyo link alamıyorum bi bilgisi olan varsa yada alternatif bi program sitesi bilen varsa yardımcı olursa sevinirimm ??
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
imageshack e üye olup upload edersen link alırsın
diğer turlu yükleyip gene yükleme sayfasını açıyor site bi garip![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
buradan bakabilirsin
http://www.techturkey.com/forum/foto...-yuklenir.html
üye olucam olmasınada saatlerce bekliyoo olmuyo bi türlü ??
34 S 5524 rocco
61 KE 451 rocco
34 ZNR 51 s2k
34 NVG 46 s2k
34 VB 8343 s2k
34 JN 5261 s2k
YASİN GÜNER !!
Bende resim yükleyemiyorum arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim
İnstagram: @e92lifestyle
2011 Golf Comfortline
2012 Scirocco White Edition
2014 Bmw F20 116d M Paket
2011 Bmw 320d E92 M Paket
Tinypic'e girin.
Fotoğrafı yükleyin.
Fotoğrafı yüklerken boyutunuda forum kurallarına uygun düzenleyebilirsiniz.
Yükledikten sonraki ekranda fotoğrafı ne için kullanacağınıza göre 3-4 tane link gelir. Forumlar için olan yerdeki linki kopyalayıp hiç bir işlem yapmadan direkt yapıştırın.
Arkadaşlar , imashack üye olsanız'da ücretli olduönceden bende oradan çalışıyordum üyelik almadan resim yükleyemiyorsunuz , yani depolama alanı ücret iistiyor ...
onun yerine alternatif olarak : Direckupload kullanıyordum ondada problem yaşamaya başladım sunucu tr girişleri kabul etmeme başladı,
En son : Hızlı ve Kolay Resim Paylaşımı - resim yukle - resim paylaş - Hızlı Resim Basit ara yüzü ve kolay üyelikle , hem albüm oluşturma seçeneği sunuyor hem yüklediniz resimleri , Forum , HTML bbcode gibi farklı alanlarda kullanım sunuyor . . .
Fakat albüm oluşturma sistemi çok saçma oluştururken yüklediniz resim dışında yeni yüklenenleri albüm nasıl koyucaz çözemedim...
direckupload eyer düzeldiyse oluşturdunuz albüme istenizi zaman yüklediğiniz resmi aktarabiliyronuz v.s![]()
Alternatif olarak daha bir çok resim yükleme sitesi var , diğer farklı siteleri kullanan arkadaşlar paylaşırsa belki daha ii bir site bulunabilir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)